streda 27. septembra 2006

Reklamácia

Začali sa nám množiť reklamácie. Nie, nedistribuujeme vadné výrobky. Problém je skôr v tom, že nedistribuujeme žiadne. Články myslím.

Decká, písať by aj bolo o čom...

Napríklad o tom, ako sme s Charlie navrhli dopravnému podniku, aby prepravoval cestujúcich za polku (alebo valčík, či tango). Alebo o tom, ako sme s Cositou a Nickom urobili tlačové vyhlásenie ohľadom Hviezdoslavovho námestia. Či o tom, ako som sa rozpísal (viac prezradiť nemôžem, má to byť hádanka).

Len toho času je akosi pomenej...

Ženskej časti F4 (teraz myslim Charlie a Pecositu) začala tento týždeň škola. Vhupli do toho rovnými nohami, diplomovka klope na dvere a popritom stíhajú ešte aj pracovať a behať v údolí (ale len po druhú neónovú lampu, lebo by ich mohol niekto v tej tme nebodaj znásilniť).
Charlie len toť prišla z Kánarov opálená ako čokoládka. Kanárika nedoniesla, za to sa jej však začala šúpať pokožka medzi poprsím. Vyzerá to ako dáky sektársky znak. Sorry, Cha.
Pecosita sa rozšupla chodením von – asi nám chce ísť príkladom. Tento týždeň bola otrokom „o“ a včera vygruntovala celé naše obydlie.

Pánska časť F4 pokračuje vo full-time-ovom zvyšovaní DPH (ako hovorím ja, lebo som Polepetko) a muchlovaní.
Nick chrlí vtipy, ktorým nikto nerozumie (naposledy miesto toho, aby sa uložil, sa uložil ako) a programuje, až sa mu z kečky parí a keď už nevie ako ďalej (ako napríklad včera a dnes), tak jednoducho skonštatuje, že tam má asi chybu, aby následne prišiel na to, že to nie je jeho chyba.
Ja sa hrabem v paragrafoch (človek sa každý deň naučí čosi nové) a zase učím, behám (aj za druhú lampu, lebo človek nikdy nevie) a žehlím košele (toho človeka, čo ušil prvú košeľu a vynašiel žehličku, navrhujem verejne popraviť).

A preto, z hore uvedených dôvodov, nedistribuujeme momentálne žiadne články. Ale ako sa hovorí pánu farárovi, keď vyzve k oľutovaniu hriechov, vynasnažím(e) sa polepšiť...

28 komentárov:

Jasper povedal(a)...

;)

a náhodou, ten Nickov vtip s ukladanim bol skvely... to iba vy, co len po ikonkach klikat viete to nechapete poriadne!

Ach, Nick, nedaj sa, nie si sam! :D

Marián Križovenský povedal(a)...

Oj, ani neviete, ako vám rozumiem...

Anonymný povedal(a)...

zlato, skoda, ze nedistribuujete, pretoze aj keby ste pisali o muche, co vam vleti do izby, bola by zabava...
ano, som nekriticka, lebo vas vsetkych lubim :)
a k nickovi si prilis kriticky, pretoze o programovani nieco viem a na dverach kancelarie sme mali volakedy napis: ak program zbehne na prvykrat bez chyby, bude v tom nejaka fatalna chyba... :)))
z modreho ostrova... ostrovanka

Nick povedal(a)...

Jasper, som rad ze mi rozumies ... konecne niekto vie, ake to je ked sa zacyklite, kled rekurznou funkciou zhodite server, neprejdu vam transakcie, locknu sa tabulky, necommitne sa transakcia .. konecne :))

Ostrovanka ... bzzzzz :) to napisala ta mucha :)

Anonymný povedal(a)...

ešte že si si to zobral k srdcu. A odkedy si ty aj polepetko? :o)

Nick povedal(a)...

Germa, snad tym nechces naznacit ze ja som uz davno bol?

hroch povedal(a)...

nick, vsimam si aj na tebe, ze uz nevies po slovensky. ach, ti IT specialisti... ani ja uz dnes nemam rad, ked mi niekto redzektne miting rikvest alebo ked musim sejvnut fajl, ktory vyhadzuje eror. a to vsetko po nemecky...

Reed povedal(a)...

ludze, baby nejsu online, ich treba ohovarat (bo sa teraz nedokazu branit). nie tu nicka potlapkavat :)))
btw, zabudol som napisat, ze pecosita ma skvele nove topanky a nick sa pripil na oslave v praci. a ze mne bolo v mnichove najsamskvele a ze charlie obnovila kontakt s tym, co ju vtedy nechcel zviest (teraz by ju vsak asi velmi rad zviedol, ci vlastne zviezol).
tot vsjo. snad.

ikonkovy kral
(ale to s tym "ulozit ako" som pochopil a dokonca sa i zasmial)

Anonymný povedal(a)...

už ani ohovárať nebudem, lebo zase tresnem nejakú blbosť!

Nick povedal(a)...

To preto ze si chvalila :)

Anonymný povedal(a)...

ale takto sa chúďa pecka nedozvie, že som ju chválila :-(

hroch povedal(a)...

ten "ulozit ako" vtip je stary ako matuzalem. to len tak na okraj :)

Anonymný povedal(a)...

už viem ako na to: pecka je krásna a ona vie, kde

Reed povedal(a)...

hrosidlo, napis rovno, ze nemas rad, ked ti niekto ablenne antrag auf ajn trefen alebo ked musis spajchernut dataj, ktora vyhadzuje feler :D

Nick povedal(a)...

Hroch, to len ty si stary ako matuzalem :)

hroch povedal(a)...

nick, sa smej, ale moja pamiatka ostane vecne ziva. cest mojej pamiatke!

a reed: jaa, jaa :) wir bedauern den nicht ganz optimal verlaufenen service und hoffen, sie dennoch auch in der zukunft als kunden von den qualitativ hochwertigen produkten und services unseres unternehmens überzeugen zu dürfen :))))

Reed povedal(a)...

kunden? no teda fuuuuuj! watch your language, young boy - vlastne v tvojom pripade teda dane oslovenie neplati, old man (toto nie je podpis)

Nick povedal(a)...

Fuj, ze kunden!

Anonymný povedal(a)...

kunikunden:-)

hroch povedal(a)...

ale este mi povedzte, ze ani slovo kurve sa vam nepaci a...

Pecosita povedal(a)...

nechapem o akom "ulozit" ako sa tu toci. nechapem, nist.bo som chodiaca mrcina. totalne vyflusnuta, totalne vycerpana, odcerpana a skareda...pretoze skola na mna takto posobi. ale dakujem germicke za pochvalu a to keby este tie boticky videla...by sa zalubila do mna :)
taketo bonzy inak maju svoje caro, aj ked teraz vyzeram ako najvacsi chodic von...ale neva nevadiii :)

Anonymný povedal(a)...

ked sa tak hrabujes v paragrafoch, nemozes mi pomoct s par cislami z obcianskeho zakonnika - z dobrej vole blogerskej?

Anonymný povedal(a)...

elisabeth a deti si uz zahnala, ze tu tak o zivot blogujes? haaa? :) jasne ze ti pomoze, on je totiz poklad ktory len tak nenakopes :)

a som uplne na strane tvojej, reed, lebo zehlicku ani ja nemusim...a nevies nahodou, ako vysvetlit chlapovi, ze na koseli sa gombiky, ktore zapinaju limec (ci golier?), neodtrhavaju...ze ich treba zapinat s laskou? :)

ale zase metal za susicku...este by mohol niekto vymysliet odkladacku pradla a umyvacku okien...Pecosita umyva aj okna? mozem si ju poziciat? dakujem! :)

Anonymný povedal(a)...

Hroch: Zum Gottes willen wohin willst du gehen?

Germa ty vlastnis Germanwings? :)

Pecosita -sexi zienka a akeze topanocky si si kupila? Nebud labut a prezrad! :)

Pecosita povedal(a)...

hrosica: moja zlata, ja som sice gruntovala, ale to preto,lebo som bola na rade a konecne som sa na to zmohla. na upratovaie mame ine esa. taka charlie, to je ine kafe ;)) ja som bezny upratovac, ona je upratovac genius.
topanky som kupila take nizsie, aby nemali nizsi chlapi zo mna traumy, takej zvlastnej sedej farby, trosku spicate, ale fakt sexovne...ked chces odfotim :D

Pecosita povedal(a)...

jaj a zabudla som....tomi reed vybral...tak su fakt skvele. inak este nove mam asi aj nieco ine, len si teraz nespomeniem :D

Anonymný povedal(a)...

pecosita: odfot ;) a cosi si dala urobit peercing, ze si nepamatas? :D

Reed povedal(a)...

elisabeth, posli na mail f4.reed@gmail.com - poradime, ak budeme vediet a bude cas :)

hrosica, gombiky nevysvetlis, gombiky musis vstepit (od ranneho dectva). hold, smola. raz, ked budem milionar (t.j. nikdy), si kupim takeho toho robota na zehlenie kosiel, vlastne na ich naparovanie. alebo este lepsie - budem ich nosit len do cistiarne, to ani prat potom nemusim :D

F4, Lolek, Nael (Bolek) a Ali, ukrutne sa tesim na zajtra do divadlaaaa!