streda 22. marca 2006

Akcia akcia

Akcia chystačky. Charlie si oholila nohy, Pecosita snáď tiež. Nick, čiže ja, si oholil akurát tak tvár a dlane. Chrbát nemusím, fuj, neznášam chlpy. Občas tým našim ženám závidím. Žiadne holenie tváre, snáď. Aj ja chcem. Ale zase na druhú stranu to má výhody. A tým nemyslím tú, keď mi Pecosita povedala na moje strnisko, že vyzerám po*ebateľne. Vtedy som sa veľmi rýchlo zamkol v izbe.

Akcia obliekanie. Nový párty odev, čo viac môžme chcieť, sýkorky očaríme, pokiaľ dáke budú. Holky namalované, vychystané a ja ešte stále behám v boxerkách s nálepkou na nose po byte. Vlasy neurobené, telo neoblečené. Niekedy sú na mňa rýchle. To ale tým, že ma ale vykoľajil Pecositin frajer, keď mi vliezol do sprchy.

Akcia akcia. V meste sme to roztočili, aj s Pinďom zo štvorlístka a mojimi kamošmi. Tancovačka a opíjačka do rána. Fuj, tá Havana ma donútila sa zobudiť po dvoch hodinách spánku o ôsmej ráno. Potom ďalší spánok. A potom fuj, ranný budíček o dvanástej. Hlava na roztrhanie. Fuj. No jednoducho hrozné. Tak a kedy ideme znova?

24 komentárov:

hroch povedal(a)...

akozeeee... provokujes? o akciach uprostred tyzdna? no teeda. tu opicu si zasluzis ;)

Anonymný povedal(a)...

provokuje, lebo môže potom spať do dvanástej:)))

hroch povedal(a)...

ja by som tiez mohol. ale nemozem

Nick povedal(a)...

Aby nedoslo k omylu, toto bola vikendova akcia, ale az teraz som sa odhodlal k napisaniu, teda uz vcera, ale nemal som cas to dat :)

Sak pockaj hrochu, ked pojdeme raz na ten slubeny drink, to budes mat rano bolehlav ;)

Adela, jaj hned by som bral do dvanastej spat, ale uz od osmej v praci som ... dnes som si privstal, fuj ...

hroch povedal(a)...

aha, dobre rano, nick, ako sme spali? dnes uz o pol jedenastej hore? neplac, ze si od osmej v praci, mnohi z nas su v nej od osmej denne...

a inac zavinac, netes sa, mna je dost tazko opit. ja sa totiz vela kontrolujem a presne poznam svoje hranice. to preto, lebo som controlling bitch

Reed povedal(a)...

toto sa nemalo volat "akcia, akcia", ale "fuj, fuj, fuj"
nicky, "fuj" je tvoje nove oblubene slovo?
mili citatelia, nemylite sa, v tomto veldiele blogliteratury nie je ani zmienka o reedovi! pretoze isli bez neho! no nie su fantasticki? :))

hroch povedal(a)...

reed, natiska sa otazka, preco isli bez reeda?

Nick povedal(a)...

Pretoze nebol v BA! :)

Nick povedal(a)...

Reed, ale kde .. fuj, inak dobre nechutny den mam dnes v praci.. ale nastastie by mala byt uz pohoda .. idem na obed, fuj, co to bude zase za jedlo, fuj

Reed povedal(a)...

nicky: fuj, ty sa nejak opakujes dnes. len aby to nebolo nakazlive. fuj, to by bolo, aby som stale hovoril "fuj".
no, fuj1
hroch: ty kladies tusim logicke otazky. a ja ze sa tu budem ako bet tvarit. no fuj (a je to tu!)

Pecosita povedal(a)...

nickie: mal si pit sex on the beach a nemusel si navstevovat hajzlik. a nehadz vsetko na mojho priatela, heeeeej? ktohovie, co vsetko si si holil, ze ti to tak dlho trvalo. ja som sithla ozehlit Johnnymu tricko, umyt si vlasy, natocit na obrovske natacky, namalovat sa, vyskusat tri varianty party odevu,namalovat sa, vymysliet,co si johnny oblecie, kedze si nic nevzal so sebou, a este aj vypit kafe a este ta 10 minut cakat...ach, ti chlapi!

Reed povedal(a)...

sita: jen mu to nandej :99

Nick povedal(a)...

Heh Sita, len si zabudla, ze ked si sa prezliekala tri krat, tak vzdy si mi to ukazala a to som uz bol davno vonku zo sprchy :)) alebo som v nej bol a tak? :) no to je jedno .. kazdopadne havana uz len s rozumom :) alcohol management treba zapnut a bude to ok :)

hroch povedal(a)...

reed, ja a logicke otazky? no prepac! inac fuj, podla mna je vysvetlenie, ze si nebol v BA, absolutne nedostatocne. to je aky dovod? fuj!

nick, havana management je okej, to beriem. to sa aj pridam. len budem potrebovat univerzalneho tlmocnika na niektore nazvy z havanovin... i ked mojitko to isti :)

Charlotte povedal(a)...

za seba poznamenavam, ze akcia sa vydarila. K tomu sexu sa pridavam, hlava po nom rozhodne neboli :))) a aj alcohol management funguje :)

Anonymný povedal(a)...

Nick, prečo si sa vlastne zavrel v izbe?

Nick povedal(a)...

JB, nemal som chut jej vysvetlovat ze ma boli hlava :))

hroch povedal(a)...

JB, tebe tiez treba vsetko vysvetlit polopatisticky: zdrhol, lebo nechcel byt po*bany :)

Pecosita povedal(a)...

nickie: moj zlatusik, to, ze tak vyeras este neznamena, ze sa na teba vrhnem. keby som sa na kazdeho takeho vrhla..to by teda vyzeralo.

hroch povedal(a)...

sodoma-gonorrhea :)

Pecosita povedal(a)...

tak nejako :D

pinda povedal(a)...

Reed: A to este nevies ze som tak fantasticky ze ma za teba chcu vymenit?

Nick: Coskoro. To je odpoved na tvoju otazku v zavere ;))

Charlotte: Dufam ze nam zahrajes na tu 23 strunovu gitaru :D

Pecosita: Ako sa vyklepkavali nedelne rezne? ;)))

Reed povedal(a)...

pinda: o tom nepochybujem ;)

Charlotte povedal(a)...

pinda: pockam si az sa na nej naucis hrat ty, hned sa ti to zalubi. ked ju chytis, uz nepustis :()()()()()()()()()