štvrtok 23. marca 2006

Martina, si naozaj taká blbá?

Pozeral som Aurela. Bol som vcelku spokojný. Ale keď sa objavila Šindlerka, aby si prevzala cenu za to, že je pienicou, ktorá predala najviac nosičov, mal som dosť.

Vypustila z huby niečo také, že toto je na rozdielov od ostatných aurelov super kategória, lebo to svedčí o tom, že ľudia ju žerú, lebo ju kupujú. Narážala tým na fakt, že o udelení ostatných cien aurela rozhoduje akadémia. Samozrejme, že nám to takto aj v skratke vysvetlila.

Navážala sa tým do Zdenky Prednej ako objavu roka?

Zlatým klincom Maťkinho prejavu bola gratulácia Braňovi Z. k životnému jubileu. Mal som dojem, že z aurelov som omylom prepol na Hráme jubilantom.

Martinka, ten tvoj album je posledná sračka! Na rozdiel od Prednej. Ju som si aspoň stiahol z netu. Tak sa nečuduj, keď tvoj album kupuje niekto z Hornej Dolnej (týmto sa ospravedlňujem všetkým obyvateľom Hornej Dolnej), lebo nepozná eMule, a...

škoda reči!

17 komentárov:

Nick povedal(a)...

Skoda ze som to nevidel, namiesto toho iba The Wolf, 2 x Will and Grace .. teraz neviem co bolo lepsie :)

Anonymný povedal(a)...

Co sa cudujes, ved spevaka vyhral Lipa... Skoro ma *eblo!

Pecosita povedal(a)...

tuska, drahusik, ale lipa je trosku iny kaliber..nehvorim,ze ho zeriem, ale....vzdy lepsie ako album 18ky, ktora spev, ako keby bola v repete.

Anonymný povedal(a)...

Milacik, ale ja ho neporovnavam so Sindlerovou, ale s Mullerom a Zbirkom. A to su teda ine kalibre;-)

Sly Boots povedal(a)...

Fuu no ludia to este neviete ake to je chodit s nou do skoly. Mozu si o nej hovorit co chcu, ale ona je FAKT TUPA CHUDERA. Jednoducho no comment, nechcem sa tu oplzlo vyjadrovat, ale je to sila. (minule sa potkla pred bufetom)...mozte upovedomit bulvar :)

*SLY*

Reed povedal(a)...

sly: teda, teba sme tu tusim predtym nemali ;) tak vitam a nezavidim
a nezabudni nas pravidelne informovat o kazdom jej kroku urobime si z nej maskota a budeme konkurovat stvorlistku s komiksom "Sisinka Martinkova"

Anonymný povedal(a)...

Heh, a potom spravime serebrity dedmeč:
stevo hliva vs. sisinka martinkova :-)

hroch povedal(a)...

kto je stevo hlivaaaa? inac, cele tie aurely boli nejake uletene, bolo to strasne... no... ono... ako sa hovori v medialnej oblasti: napad dobry, prevedenie STV.

z martinky zoznamovej tiez nie som na vetvi, celkom sklamanie sa z nej stalo. a keby ju reed nespomenul, tak si ani nespomeniem, ze skoro vyhrala superhvjezdu. na rozdiel od nej sa ale na zdenka predneho pojdem asi pozriet nazivo...

Anonymný povedal(a)...

ked vysla na podium, tak som cakala, ze povie, ze vsetkych lubka...a ona lubka iba branka, ktory je cely super....toto je dokonaly dokaz ako dopadnu rebricky predavanosti :-). hlavne ked v tescu ci kde raz rozdavali tisice jej albumov zadarmo...skoda reci. skor by to mala byt kategoria "na akej chuderke tentokrat vydavatelstvo zarobilo"...btw, ona ma uz 18? ty kokso, to leti, sak mala nedavno len 16 :-)

Charlotte povedal(a)...

Martinka sa nam zas raz predviedla. Ja si pri nej predstavim, ako mala vzdy slzicky na krajicku, ked jej Habera nieco straaaaaaaasne pozitivne povedal a ked vypadla, ani pokakanu labutiu piesen nechcela zaspievat. Drahoty robila, ale ked sa Branko, a asi najma novy passatik objavil, uz tolko nenamietala :) Pokrytec to je. A este ma aj zly vkus na vyber vecernych siat :)))))))))

Sly Boots povedal(a)...

Inak pikoska: sa po skole rozniesla info ze Martinka si podala prihlasku na vysku a miesto seku pribalila dve fotky s podpismi ... neviem co je na tom pravda, ale znie to fajn. :D

Reed povedal(a)...

sly: teda, takto si zo sisinky srandu robit. to sa nepatri :))))
hroch: hliva je na www.stvorlistok.blogspot.com - kukni, zatial su tam dve casti. je to super ;)

Nick povedal(a)...

sly boots, je to od teba zlomyselne, zacina sa mi to pacit, informuj nas dalej :))

Sly Boots povedal(a)...

nick: ale no zas tak velmi Martinku nesledujem...

Anonymný povedal(a)...

tak ste ma utvrdili v tom, že som šťastná, keď nepozerám všetkých tých aurelov&co.

Pecosita povedal(a)...

toto je tu iny bulvarik;)

Reed povedal(a)...

dedulo: slovensku tvorbu kupujem i ja - mam mishu, wedding band, smatanku. origosch. super dosky...