pondelok 20. marca 2006

Nákupná horúčka

S Charlie sme sa vybrali na víkendové nákupy. To sme zase nakúpili. Čo máme teda nové? Ružová košela, nohavice, tričko, jeansy, sveter, bunda, kravata, spacie trenky, podtričko, topánky, ponožky, opasok k jeansom, opasok k nohaviciam a drobné aksesoársy (čítaj doplnky). To bolo moje. A Charlie, tá dve tričká so svetrom.

Ach ženy, tie toho nakúpia. Radšej nebudem rátať nákupnú rýchlosť v km/Skk.

13 komentárov:

Jasper povedal(a)...

A nejak si zase neviem spomenúť, kto mi to brojil proti ružovým veciam celý čas... a ja sa potom bojím zájsť k vám v ružovom tričku, aby som nebol ukameňovaný! :)

Hmhmhm!

Charlotte povedal(a)...

co sa bojis? kedykolvek. ruzova je dobra, kuknem a vidim :)
btw. dve z troch veci, co som si kupila, su ruzove :))))

Nick povedal(a)...

Ja som to nebol :) sak ja ruzovu rad :) mne bezne biele svetre zruzoveju, od parfemu tusim .. to len brat si robi srandu, ze vraj pustam :)

Anonymný povedal(a)...

mno... ze ruzova... mna upln najviac dostalo slovo podtricko. nick, dopln mi vzdelanie: cim sa vyznacuje podtricko?

Nick povedal(a)...

Hroch, podtricko je tenke priliehave tricko pod koselu .. to znaci, inak si ho nedas, iba pod nieco, hapes? :)

Anonymný povedal(a)...

A "spacie trenky"?
V tých sa len spí? :)

Anonymný povedal(a)...

jaaaj... rozumiem teba uplne najvacsi. take si ja nekupujem, takym ma zasobuje moj zurnalisticky tatko. tricka s roznymi logami a napismi a reklamnymi bludmi. take, co si fakt dam len pod nieco. a nemusia byt ani priliehave. ak niekto tuzi po tricku s napisom Castrol alebo Kia Motors na hrudi, nech sa hlasi na mojej adrese.

Anonymný povedal(a)...

vurdo, to nahodou viem, to su take trenky, pri ktorych ti nevadi, ked ich z teba vyzlecu rano. ale nechces, aby ich na tebe nasli pri vyzliekani nohavic vecer alebo v akejkolvek inej dennej dobe... :)

Nick povedal(a)...

No vurdo, myslim ze hroch ich definoval najlepsie ;) To su presne tie ... este by som len dodal, ze su to tie, kde ti nikdy nevadi, ked ich v posteli pri spani z teba niekto vyzlecie :))

Anonymný povedal(a)...

no vidis, na to som zabudol. ale zas pri spani, to si ani nevsimnes :)

Pecosita povedal(a)...

hm, v tejto domacnosti som naozaj jedina, co nema nic ruzove...a asi to nebudem menit. ale vy ostatni maskoti blogu...nech sa paci :P

Jasper povedal(a)...

Ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, ružové, VECI.

:D

(ale ináč som úplne v poriadku, každú druhú stredu;)

Charlotte povedal(a)...

"Jen rúžová to múže být, tididada tididada tiptip", ale nie je to moja obľúbená speváčka. Len aby sa nezabudlo:)))