piatok 9. júna 2006

Jóóóóóóóóóóój!!!!!


Dnes večer som sama doma. Reed fuč, Charlie fuč, dokonca aj Nick, ktorý sa dnes celý deň tváril, že sa učí, je fuč (pre zachovanie bulvárnosti uvádzam, že odišiel Hrochom). On sa ale vráti (snáď) aj s pizzou (snáď ju nespapá po ceste). Tak som si dnes pre zmenu na odľahčenie pustila správy na Jojke.

A dozvedela som sa úúúúúúžasnú vec. Že ŽENA, ktorá chodí nakupovať, odnesie za život asi milión ton. Objav storočia!!! Moja "obľúbená" "reportérka" (tie uvodzovky sú tam náročky zvlášť, lebo nie je ani obľúbená, ani reportérka), dokonca zastavila nejakú tetu s coolovými športovými slnečnými okuliarmi. Volala sa tuším Marta, alebo tak. Martuška jej priamo na ulici ochotne poroprávala, že chodí nakupovať podľa potreby a síce dva, až trikrát denne. To som vždy chcela vedieť! Moja milá "reportérka" dokonca uskutočnila anketu v uliciach a ukázala nám svoje bicepsy v posilňovni. To, že použila úžasný tvar slová kilo, konkrétne povedala : "...o pár kiloU viac," a skloňuje ako Slota, keď sa rozkrikuje v nejakej diskusnej relácií, by som jej možno prepáčila.

Ja skapem. Týždeň pred voľbami a takéto niečo v siedmej minúte hlavnej spravodajskej relácie? Informácie o Zarkáwím (tak sa to píše???) a iných udalostiach zo sveta prišli na rad až o 19:45.

Viem, viem, čo čakať od Jojkových správ. Teraz ale neviem, čo je horšie. Či magazín Reflex, kde si vajcový Bruchala nacvičuje recitáciu na Hviezdoslavov Kubín a desná Horná predvádza, ako sa to (moderovanie) naozaj robiť nemá, alebo táto "spravodajská" relácia.

Jóóóóóój!!!

19 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

pecosita, také veľké dievčatko a nevie, že spraávy sa nemajú pozerať! No toto?!

Anonymný povedal(a)...

podľa mňa sú najhoršie bruchalove vajcia
(btw - ktorá je tá "obľúbená" "moderátorka" ? lebo nemám potuchy)

Pecosita povedal(a)...

nejaka bary(i)ova :! vyzer akao stetula

Anonymný povedal(a)...

thomas, ty si mu ich uz videl?

Pecosita povedal(a)...

germa: loool :)))

Nick povedal(a)...

Podla mna horsie nez bruchalove vajcia je bruchalov chrbat :) neviem ci ste to videli,d akedy v telke bol na plavarni, no ale skusim opisat .. viete aky kozuch ma medved na chrbte? tak presne taky ma aj on ;) tak teraz uz nechcem vidiet tie jeho vajcia? to ukazuju aj v telke? :)

Reed povedal(a)...

ja som ten chrbat vtedy videl. doteraz mam o tom nocne mory!!!

Pecosita povedal(a)...

ty budes mat dnes ine nocne mory...:D cerni baroni a cliffhanger mix :D

Reed povedal(a)...

mi vrav... sak toto je co! to bude ina schiza

hroch povedal(a)...

mno. osobne poznam bruchalovho tepleho jehovistickeho brata (ani jedno z toho nie je urazka, fakticky), a musim povedat, ze robia obaja hanbu nasmu kmenu (toto uz bola). a to sa este sita nepriznala s tym, ze cucala do milionara. mozno to robi preto, lebo nas chce chranit a nechce vyzradit, ze sme cucali s nou. ale ta pizza za to bola mnam... :)

Anonymný povedal(a)...

germuš - stačí jeho ksicht
nicky - o tom chrbte mi už niekto vravel .. a je to nechuťácke ... chlpáči su zlatí, len ked su to domace zvieratka ... a to asi Bruchalka nechce byť

Jasper povedal(a)...

ja nič, ja som sa len zastavil;)

Pecosita povedal(a)...

mili zlati, sa tu bruchalovi furt venujete a jeho chlpoma to, ze ZENY musia vlacit tazke nakupy vo vas naozaj nevzbudilo ziadne emocie? tssss

Anonymný povedal(a)...

cositta, je jedno, ci napises o nakupoch, bruchalovi, alebo umyvani zubov, vzdy je to super, do kelu, kde tu mam smejka? aha :)))

Terra povedal(a)...

odisiel hrochom? wau a nebol taskyyy? :))

Pecosita povedal(a)...

hehe dik :)

hroch povedal(a)...

medenka, ked odchadzas hrochom, nikdy nie je tazky :)

Charlotte povedal(a)...

fuj, chlpate chrbty na chlapoch fakt nemusim, az ma presla zima, teda triaska :)
a s tou tonou ci ako to bolo, aspon budeme mat pekne vyformovane ramena alebo ako to chlapi volaju bicepsy :))

Reed povedal(a)...

hroch: tazky je, az ked sa s hrochom vracias, ze? :))