utorok 18. júla 2006

Mimo pohoďácka akcoška v meste

To sú tie moje plány. Na sobotu večer, po výlete na korčuliach, plávaní a únavnom vŕtaní poličiek, ktoré mám už konečne na stene, som sa vybral na malú prechádzku mestom s nemenovaným hrochom. Aj keď ja mu radšej vravím hrosica, s diakritikou hrošíča, nie hrošica. To je riadny rozdiel. Myslím, že hroch ho vníma najcitlivejšie.

Dali sme dobrú zmrku, nie tú teletabies, a pobrali sa mestom. Zastavili sme sa aj pri hot spote t-com fiesty. A spravili sme dobre, veru dobre. Vystupovalo tanečné štúdio Jumbo. S takými veľmi peknými dievčatami a veľmi sympatickými chlapcami. Hrochovi sa najmä jeden zapáčil. Časom sme zistili, že to je Martin Madej. Ten, čo kedysi hulákal „náš malý pes Bobi, stalé zle mi robí“ a končilo to nejako tým, že zožral lego a potom ho vys..., hmm vyskladal. Jemne som sa ale dopracoval k tomu, že hrochovi sa páčila dáka sedemnástka. A že ja som péďák. Ha! (Btw., fakt mu to seklo a nenormálne dobre tancuje, nech ostane pri tom, Madej jeden.)

O tom, ako som nadviazal očný kontakt s jednou tancujúcou dievčinou menom Dominika, ani vravieť nemusím. Aj tak to nemá pointu. Teda vlastne ona nadviazala so mnou. Každopádne sa nám tak páčili, že sme ich šli pozrieť na takmer každý hot spot fiesty a tak sme ich videli až tri krát. Úplní úchyli. Aj sme stretli hrochovu kamarátku Adelu, skvelá to holka, ktorá ich poznala. A tak sme tlieskali, tancovali a zabávali sa. Ale boli sme sami. Tá Slovač sa naozaj nevie baviť. Trapáci. Búúú.

Neskôr sme dali pivko s Lolkom a Bolkom, kam sa pridal aj The chaotic one s Predstavenou. Tú asi predstavovať nemusím, keď už raz je. A koho nestretnete na potulkách mestom. Pinďu zo štvorlístka a Alenu. S Pinďom som rozobral otázky života a smrti, napríklad, že modelka vedľa neho, ho nemá oblapkávať. Môže len pod stolom, aby som to ja i ostatní nevideli a podobné záležitosti. Modelky, to viete, pekné, ale v hlave nič. Naozaj. Ale oblapkávať asi vedia, ale to sa už Pinďu spýtajte.

Zakončili sme to o dákej tretej pod hradom. Súhrn večera: hermelín, neviem koľko pív (a po piatku som sa zaprisahal, že už žiadne nepijem), totálna únava od vyčerpania a bolesť bránice od smiechu. To sú tie moje výlety na hodinku do mesta.

23 komentárov:

hroch povedal(a)...

no to som teda skoncil. nick, vsetko co si napisal je sice pravda, ale nemusel si to povedat tak okato. ano, lubil sa mi mlady muz madej, ale na svoju obranu musim povedat, ze od bobiho sa celkom vyrastol. do krasy. chrum chrum.

pozdravujem vsetkych, co sa zucastnili, najma lolka s bolkom, u ktorych neviem, ktory je ktory, ale ved hlavne ze sa sponzame vizualne alebo podla obcianskeho mena. a slubujem, ze next time uz vezmem aj svojho priatela, ktory naozaj nie je imaginarny. uz som ho aj presviedcal, ani som sa ale nenadrel, hned ze jasne... :) len mu budes musiet vymysliet nick, nick.

Nick povedal(a)...

Hroch, vies ze ja s vymyslanim nickov problemy mam, tak mu dam daky nick, to bude skveli nick od nicka, darmo, nick je nick :)

hroch povedal(a)...

a este im povedz, ze sme volali aj reeda...

mimochodom, tymto vyhlasujem verejnu sutaz na nick pre mojho lepsieho polovicka. vysledky vyhodnoti odporna komisia v zlozeni ja. kratky popis: stredne vysoky, ciernovlasy, tmavooky, snedy, no ideal... :)

Charlotte povedal(a)...

Mladeho muza Madeja som videla aj ja kedysi nazivo a mozem potvrdit, ze je aj chrumkavy aj dobry tanecnik. K dievcatam sa vyjadrovat nebudem :)
Hlavne ze ste drzali uroven zabavy, lebo ta nasa natura slovenska je na zaplakanie niekedy, fnuk ;)

Charlotte povedal(a)...

hroch: ja mam hned jeden :) co takto cukrik? ;)))

hroch povedal(a)...

charlie, so slovenskou naturou mas pravdu. vsetci si spominame na koncert zdenky, kde sme snad boli jedini, co sa bavili. tak tu to bolo podobne.

cukrika zapisujem ako prvy tip :)

Reed povedal(a)...

cukrik sa mi nepaci. este si o nom pomyslia, ze je nebodaj nejaky ho-ho-homosexual!!!
:))
a nicky sa zasadne davaju az po osobnom stretnuti. nick musi vystihovat povahu, nie vyzor. sak uvazte, vazeni, hadam vyzeram ako reed :)
btw, ked vy ste tahali mestom, ja som tahal gitaru k telke. skuste multitasking - pozerat Knochenjaeger a hrat pritom na dreve... susedia mali radost, ked sa prekryvali vykriky z telky a tie moje :D

hroch povedal(a)...

mal si si ist zakricat s nami. pomahali sme ubohym tanecnikom, ked im na hviezdku nebolo pocut hudbu. chudaci, museli si to cele prakticky aj odspievat. vtedy soms i povedal, ze mlady muz madej by mal radsej tancovat.

Nick povedal(a)...

No myslim ze cukrik je akurat tak vtip a nie tip :))

ostrovanka povedal(a)...

zlato, neverim, ze nevies vymysliet nick, ty vies vymysliet skoro vsetko, ale na hrocha si to fakt nemusel, lenze ty neprezradis len co nevies, skoro ako ja... :)))

hroch povedal(a)...

vymysliet nick vie vselikto, ostrovanka. ale ja potrebujem taky, za ktory ma jeho nositel neudusi vankusom v spanku.

Nick povedal(a)...

Ostrovanka, ved hroch mi to uz daaaavno odpustil, teda dufam :)) a vedel co ho caka :)) a to nie je pravda, napriklad som neprezradil este, ze sme.... aha, vidis to, skoro som to prezradil, co to robis :)

Nick povedal(a)...

Hroch, to by bolo byt uduseny cukrikom v spanku :))

Pecosita povedal(a)...

hroch a ty akoze so svojim polovickom spis? :D a co on hovori na madeja? ;)

Nick povedal(a)...

Hroch, ty s poloviciakom spis? Preboha, az po svadbe! takto rucas hodnoty, joj!

Pecosita povedal(a)...

mily nick, asi nam zrucal hodnoty obom :D

hroch povedal(a)...

jasne, ze spim. kazdy vo svojej posteli, kazdy na svojom konci mesta. idealne manzelstvo.

ale vie, kde byvam, takze hrozba nie je o nic mensia. este by sa mohol pokusit vrhnut ma pod kolesa lietadla, utopit ma v metrovej vode na zlatych alebo ma nechat napospas revizorom... ziadne z toho nie je krasna predstava. takze zabudnime na cukriky, dostane poriadny nick.

Reed povedal(a)...

cos, nick: CO vam zrucal? :)))

Pecosita povedal(a)...

idealy

hroch povedal(a)...

o com prepanajana?

Reed povedal(a)...

cosita: som si robil srandu. zjavne som ostal nepochopeny :) lebo ty si pisala, ze vam "hodnoty" ruca. tak som sa pytal, ze ake vy uz len mate hodnoty - myslene ironicky. boooze, ze ja musim vsetko takto po lopate vzdy rozoberat a potom to vyzera, ze len analyzujem :P

Pecosita povedal(a)...

sak si pomozem, ked som taka blba? ;)

Stephen Woolf povedal(a)...

ale modelky nie sú také hlúpe ako sa hovorííí .. sú tu všelijakí právnici (nemenovaní pochopiteľne) a obhajovať ich musím ja?!