nedeľa 30. júla 2006

Mladá korčuľa


Včera som sa cítila ako srnčie mláďa, lebo som nikdy nepočúvala rádio Ragtime. Len ten názov mi znel trochu povedomo. Rádio vraj krachlo skôr, než ma mohlo začať zaujímať.

Dnes sa cítim ako stará korčuľa, lebo jedna hudobná telka vysiela "Retro charts" a medzi tými starinkami je až príliš veľa songov, ktoré si až príliš dobre pamätám.

13 komentárov:

ostrovanka povedal(a)...

zlato, bud rada, ze pocujes :) v tvojom veku ...:)))))

Pecosita povedal(a)...

os: lol ;))

Anonymný povedal(a)...

už aj ty stárneš, keď si tak veľa pamätáš? :o)

Stephen Woolf povedal(a)...

:D to nie si korčuľa .. to máš len obrovský hudobný prehľad, ktorý si robíš aj do minulosti, aby si vedela, čo počuvali predošle generacie :)

Unknown povedal(a)...

koruculujuce sa srncie mlada? nepredstavitelne .-)

maTilda povedal(a)...

hehe :) korculko korculko.. a ktoryze pocit bol lepsejsi? first or second?

Anonymný povedal(a)...

no, ja som bola v senci na festivale, pred langerovou sme sa dobre rozkecali s dvoma cechmi (18 rokov) ale ked som na seba dobrovolne prezradila, ze budem mat coskoro 28 a mam coskoro 3rocneho syna, ani neviem kam sa vyparili...:)pamatam si, ze som im hovorila, ze sme na strednej zili na gans 'n' roses, zatvarili sa velmi neurcito...ano, regtime si pamatam, to je ta spominana stredna skola...neviem, ake zazitky z poslednych dni ti este opisem, aby si sa citila ako mladulienka definitely...hm, rano nikdy neviem najst okuliare...:)

Pecosita povedal(a)...

germa: ty si zlaticko :P

grgac: s tvojou predstavivostou to isto nebude problem.

matilda: naa, ja ti nevim moja, ono, to prve bylo skur hamba :D

mysh: ano, uz sa citim lepsie, dakovacka :D

maTilda povedal(a)...

Cos broucku, to nemyslis vazne s tou ha__n__bou :)
pomalymi krocikmi k dokonalosti cup cup cup..alebo zeby pomalymi korculokrokmi? :) ako sa povie krok ktory spravim na korculi? co to je? lebo krok to asi nebude..hmm?

Reed povedal(a)...

kua, a co mam ja povedat? sak, ked sme sli autom s valachom vtedy na ten letno-pauzovy-vikend, tak ste ani shirley bassey nepoznali... ale tie songy stali vtedy za to - myslim tie, co sme pocuvali v aute - a to boli tiez pekne vykopavky...
btw, neviem, ako sa povie korculokrok, ja sa skor specializujem na tavy :D

hroch povedal(a)...

mlada korcula je lepsia ako stara skatula, zeano. a to sa nic nesnazim naznacit, sita, lebo viem, ze ma zbijes. asi. ale musim priznat, ze programy typu expres retro ani mne nepridavaju optimizmu z mojho mladeho veku. ako mozem poznat nieco, co sa hralo tak davno, ze je z toho retrooo? fnuk.

Anonymný povedal(a)...

ach Ragtime.. to boli casy.. tie mnozstva alternativnej hudby, ta moznost pocut veci, ktore boli mimo hlavneho prudu.. tie hodiny skvelej alternativnej dusi lahodiacej zabavy.. nic take uz nie je :( prave som dostal nostalgicky shock, ked som si na to vsetko spomenul a uvedomil, kolko dobreho teraz chyba.. Ragtime si nemala spominat :)))

Pecosita povedal(a)...

matilda: na korculi spravis smyk.

reedik: ty si stary cap ;) hehe, ale neee..ty mladatko

hrosik: ano, korcula je isto lepsia ako skatula. my sme asi vsetci uz retrooo

pozorovatel: nemala som, vidim ;))