nedeľa 9. júla 2006

Sedemmíľové čižmy

Dotkol som sa ťa.
Akoby náhodou.
Hádam aj desaťkrát...

Ostal som sám, kto sa akoby náhodou dotýkal.

Chápem, že ak by si to opätoval, posunulo by nás to ďalej. Ale bol by to len krôčik. Cesta je dlhá a treba veľa krokov. Nemám sedemmíľové čižmy...

A ani ich nechcem!

Ostáva spýtať sa: „Kráčame obaja rovnakým smerom?“ To je jediné, was zählt, pretože tempo... tempo sa dá vždy zladiť.

23 komentárov:

Nick povedal(a)...

Teraz by to chcelo daco mudre a zase neviem, fuj ale ma boli hlava... on je fakt ze brzda? :)

Pecosita povedal(a)...

ja by som na tvojom mieste uz z koze vyskocila, pri mojej netrpezlivosti, takze asi len: mas moj obdiv.

Stephen Woolf povedal(a)...

aj Sitka spomenula trpezlivosť ... tak možno ete chvíľu počkať (nerád sa posúvam Ďalej, radšej to nechám plynúť) a zistíš ... či čakal si dosť?

maTilda povedal(a)...

a co ho nechat kusok neisteho tak ako to robi podla vsetkeho on tebe? proste na chvilku zahrat mrtveho brouka.. nech si urovna v hlave co chce a co nechce..nech ta nema vzdy a nech si tebou nie je tak isty..nechat ho proste chvilku tak.. neozvat sa a spravit sa vzacnym..radim ti urobit nieco, co ani ja sama nie som schopna a co by ma stalo desne usilie keby som niekoho naozaj chcela.. ale mozno to pomoze...ty si tym pomozes, pretoze zistis na com si. A aj ked to bude boliet mozno, ale budes mat proste jasno a o to v konecnom dosledku ide. Naco sa snazit o niekoho kto nechce, iba si ublizujes a zavrtavas sa do hlbsie a hlbsie do niecoho co mozno nikam nepovedie a nakoniec ta to vnutorne rozorve..

Reed povedal(a)...

dnes prisiel dazd. a ako viete, ci nie, moja malickost miluje dazd. vzdy mi prinasa riesenia ;) tentokrat zase nesklamal. hlava cista, zivot vzacny. na co sa depkacit?
ale ta metafora sa mi sakra podarila :)) (nicky, kludne si rypni, ze sam seba chvalim... je to pravda)

hroch povedal(a)...

a krasa okamihu zabita :) ale aspon, ze mas riesenie... to s tym urobit sa vzacnym je dobry tip, ale neviem, kto z nas to dokaze, ked je zamilovany. ja to nedokazem dodnes a obcas sa bojim, aby ma nebolo privela...

Pecosita povedal(a)...

hrosik, takych nas je vela, ale teba nebude nikdy privel ;)))

Reed povedal(a)...

hroch, taodvedla:
nie je to ani tak riesenie, ako skor triezve vnimanie reality. riesenie prinesie cas ;)
robit sa vzacnym je super tip, ale ked sa musi clovek niekomu "robit" vzacnym, tak je to asi zbytocne, lebo dotycny by mal toho druheho vnimat ako vzacneho automaticky. inak to nema zmysel :)

Anonymný povedal(a)...

reed aj ma..lebo ak ta je stale dost, niekedy nie je na druhej strane sanca si uvedomit ze cas bez teba je naprd..niekedy proste odstup spravi svoje..

April povedal(a)...

suhlasim s anonymom. clovek si uvedomi, co ma, az ked o to pride.

a k tomu kracaniu jednym smerom - dve priamky beziace subezne vedla sa nikdy nestretnu. to uz mam overene. a je jedno akym tempom idu.

maTilda povedal(a)...

no..anonym nie je ani tak anonym ako ja s blbnucim firefoxom..som aktivovala dakym divnoklikom hejake klavesove skratky a diali sa veci..sorac za nepodpisany prispevok..

Silviah povedal(a)...

Robiť sa čímkoľvek prináša záujem iba krátkodobo.
Buď, aký si, buď, čím si a potom to ozajstné príde. Nadlho (možno aj navždy).

hroch povedal(a)...

reed, v tomto s tebou uplne suhlasim. ked sa clovek musi "robit" vzacnym, tak asi vzacnym pre toho druheho nie je. nebudem ti tu ale radit veci, ktore vies a o veciach, o ktorych nic neviem.

Reed povedal(a)...

april: nie vsetky priamky su rovnobezky :)

3/4 povedal(a)...

Krivky su lepsie.:)

April povedal(a)...

reed: no, tie rovnobezky som mala prave na mysli :) ale dufam, ze to nebude tvoj pripad.

3/4: podla toho kde ;)

Reed povedal(a)...

april: ved to! lenze, ako sa dozvies, ci ide o rovnobezky, alebo nie, ked sa dotycny nejak nevie/nechce vymacknut? kua, sak nech len da vediet, ci to ma vsetko zmysel... ci kracame rovnakym smerom...

April povedal(a)...

reed: hmm, niekto vraj hovoril, ze vsetko ma vo vnutri navod na pouzitie. otazne je, ako sa k nemu prepracovat. ja navrhujem transverzalny rez :)
alebo je tu druha moznost - opytat sa ho to pekne na priamo. len tak z nicoho nic, bez predohry. priamo na vec :)

ostrovanka povedal(a)...

zlato, uplne suhlasim s tym, co si povedal, ze robit sa vzacnym nema zmysel, pretoze ak pre niekoho nie si vzacny, naco hrat toto divadlo? resp. ak zacnes byt vzacny len preto, ze sa odmlcis a popries dokonca svoju tuzbu a city...
ach, o com to potom je?
vies, ono to moze nakoniec aj fungovat, ale ja hovorim: dakujem, neprosim...
ak ma totiz niekto nechce, ked ma ma a chce ma az vtedy, ked ma strati, alebo vtedy, ked sa zjavi na oblohe niekto druhy, v tom pripade som to ja, ktora zamava :)

Reed povedal(a)...

nuz, ostrovanka, zda sa, ze uz som kompletne "zamaval" :(
asi odidem na rok do tibetu ucit sa od budhistickych mnichov trpezlivosti... ja jednoducho nemam trpezlivost! ale... prisamveru, to je moja jedina zla vlastnost :))

ostrovanka povedal(a)...

v tom pripade sa pripojim, cakanie a neistota mi sposobuju obcas fyzicku bolest... to bude tym nasim znamenim, sme strasne impulzivni :))) no a?

Pecosita povedal(a)...

aj vy, aj my baranoviti, takze no problema, vieme o com....a reedik, myslis,ze by ta s tych mnichov neporazilo? ;))

Reed povedal(a)...

dunno