pondelok 3. júla 2006

Víkendové momentky alebo Riadna divočina

Piatok po práci: Navnadila som Nicka a aj Charlie, aby sme nevarili a išli sa napapať do pizzerky tu za rohom. Čašník je tam veľmi šarmantný a zjavne sme mu celkom spríjemnili deň. Flirtoval. Teraz neviem, či so mnou, Charlie, alebo Nickom alebo so všetkými naraz, ale milé to bolo.

Piatok večer: S Charlie sme sa vybrali na dámsku jazdu do jedného klubu, okuknúť sýkorky a tak. Síce sa pridal môj najsamlepší hetero kamarát Iggy, takže tá jazda nebola celkom dámska a čo sa mňa týka, veľa som toho nenaokukávala, ale popravde som ani veľmi nemala chuť. Dávam si pauzu od chlapov. Ha, len fakt neviem, ako dlho mi toto predsavzatie vydrží. Charlie vyzerala skvele, ako vždy, a myslím, že v danom podniku by si aj napriek jej vysokým nárokom vybrala. Škoda, že nie sme diskotékové pipky schopné a ochotné naletieť každému bullshitu, ktorý tí nagelovaní krásavci ponúkajú. Napríklad ako ten celkom sympatický týpek, čo mal vlasy štýlovo strapaté a biele tričko dosť obtiahnuté. Nalepil sa na Charlottinu kamošku Luciu. Oblboval a oblboval, a keď to nevyšlo, posunul sa o box ďalej a tam uspel. Do konca večera potom vylizoval hrdlo inej kočke. Ale nie o tom som chcela. Iggy je fešák, a skvele tancuje, vyzvŕtal ma tak, že som aj stihla zabudnúť na to, že ja mám vlastne depku. Isto som aj strašné tisíce kalórií spálila. Dosť sme popili, ako vždy, keď my dvaja niekde spolu ideme. Tak sme sa dokonca ocitli aj na zemi uprostred parketu, ako dve opité hnilé hrušky (ale celkom sexi vyzerajúce). Iggy u nás prespal, lebo tento víkend bol bezdomovec. Bohužiaľ som nebola taká silná, ako som sa zdala, tak keď som za sebou zatvorila dvere izby, premohla ma sebaľútosť, tak z oho vznikol celkom slušný srdcervúci výlev, ako ste si mohli všimnúť. Môj image coolovej chladnej potvorky sa rúca ako domček z karát.

Sobota sa niesla najprv v znamení slušnej kocoviny. S Iggym sme skočili do reštiky s tým flirtujúcim čašníkom a môžem zodpovedne prehlásiť, že tam majú najlepšiu šošovicovú polievku, akú som okrem maminkinej jedla.

Aj napriek bolehlavu som sa nechala presvedčiť a F4 úplne kompletná sa vybrala do fitka. Haluz nad haluz. Pre mňa to bolo po dlhšom čase ten krát po prvé a cítila som sa ako exot a Papeky v jednom, v čom mi nepomáhalo ani to, že naši chlapci sa na mňa celý čas škerili a Reed do mňa neustále rýpal. To rýpanie je jeho hobby, alebo čo. Najviac som sa zabavila na fit lopte. Skackanie je fun fun fun ( a je dobré na stehienka). Nick mal síce nejaké nevhodné poznámky o gumkáčoch, ale to mňa nerozhádže, cháápeš cica moja? Asi som ale zamakala, keďže dnes si cítim asi všetky svaly na tele, nemôžem vystrieť ruky a každý pohyb mi spôsobuje ťažkosti.

Sobota večer: Zapadli sme do nášho terazužobľúbeného podniku a riadne sme to roztočili. Keďže sme sa všetci štyria dali minulý týždeň ostrihať, boli sme neprehliadnuteľní. Prišla aj nová hviezda blogspotu Naranciata, prišli LOLek s BOLekom a dokonca aj valasi. Riešili sme problémy druhu všelijakého. Ale hlavne sex a veci s ním súvisiace. S pribúdajúcim promile som cítila, ako sa mravy uvoľňujú a tiež som cítila potrebu každému vyjadriť, ako ho mám rada a prečo. S Reedom sme rozobrali to, akú dôležitú úlohu v našom vzťahu zaujíma aviváž. S Naranciatou sme sa totálne zvrhli a ohodnotili každého chlapa v miestnosti s konštatovaním, že čo z toho, keď má niekto peknú tváričku, ale keď príde isté k istému, tak má takéhoto malého. LOLek sa odhodlal ísť na parket, a BOLekovi som povedala niečo v takom zmysle, že oni dvaja sú pre mňa romantickým vzorom numero uno. Charlie s Nickom si vyhliadli naježeného (mám na mysli účes) týpka, ktorý sa mi síce nejako extra nepáčil, ale úplne to pokašľal tým, že fajčil, a vyzeral cca na 16, 5 roka veku. Našťastie sa o neho nepobili. Proti gustu žiadny dišputát, ale nedá mi necitovať LOLeka: „ Nick bol vždy pedofil.“(Nickušik, aj tak ťa ľúbim ;))

Keď promile alkoholu v krvi nás všetkých dosiahlo istú hladinu, a DJ nás dosť potešil skvelou mjúzik, stali sa z nás páni parketu. Reed ma vyzvŕtal tak, že sa mi ešte teraz hlavička točí a točí a točí... A neviem, či môj blažený výraz v tvári mal na svedomí alkohol, Reedov temperament, alebo Végečka, ktorých použitie v daný večer mi schválila aj Tá odvedľa. ;))

Blízko parketu sedela skupinka akýchsi pipeniek, ktoré sa na nás rehotali. To ma dosť naštvalo, lebo sedieť a rehotať sa na tom, ako niekto iný tancuje (aj keď chápem, že asi ešte nevideli také kreácie, ako sme predvádzali my) považujem za viac ako nevhodné a nevychované. Pocítila som prudkú potrebu položiť im zásadnú otázku. Tak som k nim podišla a z mosta do prosta sa spýtala: „ Aké je to byť piča?“ (Ja som inak naozaj dosť kultivovaná osoba, a snáď mi prepáčite, ale naozaj som to chcela vedieť, pretože v puberte som bola už dávno, tak si nepamätám). Milé pipky zostali sedieť ako obarené a ja som pokračovala v zábave. O pár minút však inkriminované šušky zmizli. Hm, že by som sa spýtala niečo šokujúce a nevhodné?

Cesta domov prebehla klasicky, taxikár nás síce s veľkou pravdepodobnosťou ošmekol o dvacku, ale nevadííí. Vystúpili sme. Prišli ku vchodu, a v tom nám všetkým ako na povel v hlavičkách skrsla diabolská myšlienka! Hojdačky!!!!!! Predstavte si štyroch relatívne dospelých opitých ľudí, ako sa uprostred noci hojdajú na hojdačkách na detskom ihrisku. Niektorí dokonca vyskúšali aj šmykľavku. Škoda, že sa v nej Nick nezašprajcol, bola by prča. Asi by sme museli zavolať hasičov, aby ho vypáčili.

Nabití energiou z hojdania sme sa rozhodli ísť na prechádzku do potravín. Po ceste si Nicky oddýchol na jednej lavičke. Poviem vám, drahí moji, že ani houmlesák profesionál by sa za takú pózu nemusel hanbiť. Predavačky z nás asi mali slušnú prdel. Ale veď my radi pobavíme okolie. Kúpili sme nejaké kalorické bomby (Teda, ja som kúpila. Makrobiotici si kúpili pivo, ktoré je aj z pohľadu vyváženej harmonickej stravy, či ako sa tomu nadáva, kóšer).

Nabehli sme domov za svitania a pustili sme si gay porno, že nech je sranda. To, že to sranda nebola dokazuje aj fakt, že sme všetci konzumovali nejaké papaníčko, kým ten nesympatický týpek si mastil neprirodzene obrovské hrôzostrašne vyzerajúce péro. Naše nevzrušené a dokonca znudené pohľady hovorili za všetko.

Odbočka: Otázka do pléna. Keď konzumujete jedlo o piatej ráno, s tým, že ste celú noc preflámovali, ako sa toto jedlo volá? Samozrejme odhliadnuc od toho, čo sme mali pri danej konzumácií pustené. Večera? Raňajky? Dilema! Pomóóc!

V nedeľu ráno na obed sme sa vybrali zasa do pizzerky. Lenivosť nám nedovolila variť. Asi si tam nahlásim prechodný pobyt. Pán čašník ma pozdravil ako starú známu, a ja som sa začala rehotať ako cvok. Ale veď nevadí, hlavne, že je sranda. A sranda veru bola statočná. Hlavne vtedy, keď sa pán čašník chlapcov spýtal: „Nezvládnete dezert? To čo ste za chlapi?“ Ako keby vedel the truth. ;))Deň sme ukončili v pokojnom duchu pri filmoch. Zabavili sme sa pri Láske nebeskej ( ja som si aj zaslzila)a zadramatizovali sme si pri filme Na dotyk.

Akčný víkend práve končí. Mám nehoráznu svalovicu, kocovinu a hlavu plnú dojmov. Myslím, že z takýchto víkendov spravíme tradíciu. Nie je nič lepšie, ako mať pri sebe ľudí, s ktorými sú aj tie najbláznivejšie nápady realizovateľné a realizované.

53 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

a) zdá sa, že si to chytila za správny koniec a že 4-káči ti v tom náležito kamarátsky pomáhajú,len tak ďalej, vytancuj to zo seba!
b) počteníčko výborné.
c) túodvedľa (to sa skloňuje?)si zle nalinkovala, je tam preklep v adrese
d) :))

maTilda povedal(a)...

hehe :) takto napriamo som este nikda neskusila sa opytat danu vec ktora by ma tiez sem tam zaujimala. Pouzivam dlhsiu obmenu otazky "ake je to byt picou?" Ja mam zauzivane konstatovanie "Vidim ze bez mozgu ide v pohode dychat, vytvorit si na ksichte hrozostrasny makeup a este co?"
Lenze henta tvoja je viac ako vystizna a nepripusta ze by ju niekto nepochopil:))) jedlo konzumovane o piatej rano po preflamovanej noci su podla mna jasne prve ranajky. V pripade že už svitalo.. v prípade že nie, tak je to posledná večera. Preber filozofiu hobitov, trochu si ju zmodifikuj a mas to..a ja idem driet ach jo..

Anonymný povedal(a)...

strasne si nadavam, ale strasidelne!!!!
ja som v sobotu...SPALAAAAAAAAAA

Anonymný povedal(a)...

juuuuuuuuuuuuuj aký dobrý víkend :D)

Charlotte povedal(a)...

vikend bol uplne najsamlepsi, o to tazsi je start do pracovnych povinnosti ;)

hroch povedal(a)...

mno. zavidim. poslednu veceru aj vsetko okolo. ale ja som sa zas v prirode prirodzene vyrelaxoval...

Pecosita povedal(a)...

vurdo: pekne systematicky si to zhodnotil, to sa ceni ;) link opraveny

germa: juchuuu

ta odvedla: draha moja, myslim,ze nase myslienkove pochody co sa susiek tyka su podobne ;) ale neodpovedali, cize som sa naozaj nedozvedela, ake to je ;)

charlie: no, a ja som sa mala sustredit na telefonat s nemkou? IMPOSSIBLE

hrosik: chybal si, vis?

U: moja zlata, ty to vzdy tak nejako vystihnes, ze ked sa to dobre zvrhne, tak tam nie si ;) ale snad sa dobre spalo:)

hroch povedal(a)...

ved ja to nejak vymyslim, aby som ta odskodnil... :)

Anonymný povedal(a)...

Skvele som sa pobavil a... dakujem ;)

Tento vikend od nas mate pokoj ale ten buduci sa na Vas uz tesime, snad aj opaleni budeme :))) teda, ak nespadne samoljet ;)

BOLek

Anonymný povedal(a)...

Pecosita,

po dlhsom case sa mi podarilo najst si cas si precitat Tvoje dielka a musim povedat, ze su fakt SKVELE!!!
Len tak dalej

Nick povedal(a)...

Tak ale som sa dobre pobavil :) menej uz na pedofilovi, ved aj BOLek povedal ze je pekny a dokonca tam potom prisla este lepsia a starsia sykorka! Ta uz musela mat aj 21 ;)) ale fakt bol pekny ... a urcite mal najmenej 18 tak nech netrepe tu Pecosita :)

Ale k prostate, ehh teda podstate. Pecosita zabudla dodat, ze cestou z hojdaciek na mna Reed vyskocil a chvilu som to tela velke niesol :) teda nie tela, ale telo, dnes same preklapy, sakra ;)

Vy co ste chybali, mozete banovat, co uz s vami, ked ste si chrapali, ci sa neozvali, ci inde boli, ze hrosica :)

A dodatok na koniec. V smyklavke som sa zaseknut nemohol, nemam velku prdel :) a basta :))

P.S.> Som taky rad ze si Pecosita to moje grnanie na zachode nespomenula :)) takto to ostane v tajnosti ;) dik :))

Pecosita povedal(a)...

haha som chcela byt diskretna aty takto ;)

Nick povedal(a)...

A sakra, ja som nevedel ze to pisem sem :))

hroch povedal(a)...

nick, nemas velku rit ale hranate kosti. ha!

Pecosita povedal(a)...

hrosik, presne to som myslela ;)

Stephen Woolf povedal(a)...

jedlo - ja to volám tretia večera (druhú si dávam okolo polnoci)
šušky - mňa minule očumovali postarší páni (bol to hetero podnik!) .. tak čo by si šplechla im do tých ich spotených ksichtov?
pche ... gay porno je vždy nuda .. mám ešte ďalej komentovať ... ?

Pecosita povedal(a)...

steph: povedala by som: co cumite? ;)

a pre mna je kazde porno akasi nuda...hm, darmo, real je real ;)

maTilda povedal(a)...

broucci, mna tak napadlo este - kym ste sa na tych hojdackach hojdali, tak ste si ich aj naolejovali, alebo ste sa na tych vrzgavych v tichu predsvitajucom tak bohapusto vrzgohojdali??? :)

Pecosita povedal(a)...

ony uz nevrzgaju, niekomu to asi liezlo na mozog tak,ze ich namazal. my sme to neboli, lubirkanty pouzivame na ine veci ;)

hroch povedal(a)...

nemozem suhlasit s nazorom, ze kazde porno je nuda. napriklad take pornace z 80tych rokov so simultannym ceskym alebo slovenskym dabingom su uplne hystericky zabavne. "ano, ano, ano, hlbsie, este, este, ano, ano..." :))))))

Pecosita povedal(a)...

hrosik: ja filmy pre pamatanikov nekukam ;) ty pamatnik :D

maTilda povedal(a)...

hehe :) ale 100pro si videla slunce seno a volaco, kde bola scena so zamenou videokaziet farar vs. nadrzany evik s tym onym neviem ako sa uz volal. No a tam bola excelentna ukazka vtedajsieho simultanneho prekladu porna a vlastne vsetkych vtedajsich filmov...

Pecosita povedal(a)...

jasne, ze som to videla, a bola to fakt prdel, ja som s takym dabingom prvy krat videla film DUch v nemocnici, dobra sranda :D
aj ked, ano, to nebolo porno ;)

Ranya Dilah povedal(a)...

slniecka moje krasne, ja som sa tak s vami zabavila, ze az....a tak sa mi to zapacilo, ze to stoji aj za tie mikrospanky v poobednajsej nedelnej 93-ke. A mozno aj za krive pohlady zo strany mojej dvojky. Prenikli ste mi do srdca a to sa tak lahko neodpusta...navyse nas deli jedno tajomstvo....strasne ho chcem, aj ked je asi slaboch....ale sexuje dobre....:) forget this vylev, to mate 4-kaci na margo toho nasho vecera. a NEodpisal.:(

Pecosita povedal(a)...

svina jedna zbabela!!! aj ty si nam prenikla aj ekd si mala na sebe to tricko, co minule, ale pekne je, to musim uznat ;)) moja zlata....sak teda one, neviem, ale dojdi k nam, mame vino.

Nick povedal(a)...

Hroch, taku podpasovku som necakal :) ale ved dobre, ja ti to raz vratim :)

Naranciata, ako som povedal, slaboch. Kazdopadne aj slaboch je obcas lepsi ako nic :) cize ako keby som citoval z nemenovaneho serialu qaf, just fuck 'em and forget 'em ... ci tak dako, moja anglictina je slabsia, aj ked dnes som z nej spravil skusku za 3! :)) ano, chvalim sa ;)

A s takym dabingom som videl film Rambo 2 a Rambo 3 :) Tie milostne sceny stali zato ;))

ostrovanka povedal(a)...

do kelu, zmizol mi uplne najvtipnejsi komentar :)
tak odznovu :)

odkaz reedovi, ze je teda frajer, ze sa hojdal, nebol to nahodou on, co mu nedavno vadili decka v parku?
nic nie je lepsie, ako zmenit operativne nazor...

ta otazka bola genialna, musim sa ju naucit, mam v robote jednu "nedonosenu", na ktorej chcem urobit podobny prieskum...

vase pozeranie porna nekomentujem, ani nickove vyvadzanie
teeeeedaaaaa!!!! ze sa nehanbite!!!!!!!!!!

Reed povedal(a)...

ostrovanka: dondi, pustime ti :) aaale, ja som nevrzgal, ked som sa... hojdal :D

oranzada: ten tvoj je slaboch... v mojom pripade (myslim osobu oznacovanu v kruhoch mne blizkych ako "On") rozmyslam a snazim sa filtrovat slabost od bezmocnosti. thin red line :(

u: nabuduce budik, okay?

to all: skvele komenty, skvele! ;)

Pecosita povedal(a)...

reed: a kde je: skvelyclanok, skvely ;)

Reed povedal(a)...

ale ved... to som ti osobne. ja ze to viac ocenis :))

Pecosita povedal(a)...

he, osobne si len pamatam ten rev, ked som sa ti dotkla vlasov, ale ja to chapem ;))) vlasy su dooolezite pre tvoju karieru ;)) hihi

hroch povedal(a)...

nick, ty len nebud nedotklivy, to mal byt kompliment. ze si chudy...

Nick povedal(a)...

Ked to takto vravis, hned sa to lepsie cita :))

Reed povedal(a)...

pecosita: len vyryvaj! ty nemas vo stvrtok casting do reklamy na rolu otca sestrocneho chlapca... aaa! to mi nikto nezozere :))

3/4 povedal(a)...

lol

Pecosita povedal(a)...

ha, to s mal toho syna akoze v desiatich? ;))

Reed povedal(a)...

ked moze mat moja asistentka vo svojich 26tich rokoch 7rocneho syna, tak... co som ja horsi? hypoteticky :P

Pecosita povedal(a)...

HYPOTETICKY, lenze TY realne vyzeras na ehm, ok uz som ticho ;))

Reed povedal(a)...

bestione! :))

Ranya Dilah povedal(a)...

reedy, tiez si myslim, ze realne vyzeras na 49, takze by si to mal zhltnut ... a dokazat, ze splodit sestrocneho syna je hracka..:)))) drzim palce, mailnem skoro, napis mi o vsetkom, mne sa blizi sobota, co je posledne ultimatum..Pecos, ty ako s nemeckom?

verco povedal(a)...

Pecosita ty/ vy ci co...chcem s vami byvat:) Strasne som sa zasmiala na tej otazke, to si urcite zapamatam a pouzijem, vhodna situacia sa vzdy najde:))!
Neboli tie hojdacky na Racku? Ja som sa tam minule chcela smykat, ale nech nemam zo seba taky divny pocit, ze vezmem aj spolubyvajucu a ona ze niee lebo by sa za mna hanbila, bestia..

Pecosita povedal(a)...

naracik: nemecko padlo, budem tu trcat na krku ostatnym z F4 :(( ale budeme sa aspon spolu chodit zabavat

Zazracnik: no, sak teda..kazdy chce s nami byvat, lebo sme skvely. a ta tvoja spolubyvajuca je bud sucharka, alebo nemala tolko promile, kolko my ;)))

3/4 povedal(a)...

Pecc.: A nerozmyslate, ze by ste si zalozili podnik na prevychovu sucharov? Zazracnica ti posle splubyvajucu.

verco povedal(a)...

Nie je sucharka, len to promile asi chybalo, lebo inak je schopna tiez dost zaujimavych veci...:))Ja ju uz len musim nejako odblokovat aby to robila aj v rovnovaznom stave

A inak dobry napad ma 3/4, myslim ze by sa ujal:))

Reed povedal(a)...

co takto dat online prihlasku na net? nieco v tom zmysle, ze budeme robit vikendove seansy s f4... a ludia sa budu prihlasovat na mesiace dopredu za slusny poplatok... nieco ako, ked Darma (zo serialu Darma a Greg) liecila holyvudske celebrity u nich v byte :))

Pecosita povedal(a)...

budeme bohati?

Reed povedal(a)...

pec: nehorazne!

3/4 povedal(a)...

Chcem 10% z toho podniku. Za napad.

Reed povedal(a)...

trojstvrtinovy: len ak dodas sucharov...

Nick povedal(a)...

Ja spravim tu prihlasku :))

3/4 povedal(a)...

Reed: opatrne s objednavkami - to su dalsie percenta zo zisku.:)

Pecosita povedal(a)...

prvy suchar sa vola: 3/4 ;)) a ma to gratis ako kompenzaciu za napad, hm?

Nick povedal(a)...

Pecosita :))