utorok 12. septembra 2006

Senzácie, šuškandy a iné bulvárne útvary

Niektoré momenty majú svoje čaro. Sú momenty, ktoré získajú to svoje práve vtedy, keď na ne myslím v čase, kedy dnes už nie je dnes, ale zajtra ešte nie je zajtra. Napríklad tieto.

No dobre, tak toto bol fakt trápne poetický začiatok. Stop. Znovu:

Keďže si uvedomujem, že nás žeriete, a nemôžete sa dočkať toho, aby ste sa dozvedeli, čo je u nás nové, nech sa páči. Trochu bulváru.

(Upozornenie: tento článok obsahuje niekoľko, ehm...dosť, výkričníkov. Napriek tomu, že ja osobne ich nemám rada, nedalo sa inak. Za pochopenie vopred ďakujem.)

F4 CORNER

Reed nás opustil...

Sme z toho všetci smutní. Veľmi smutní. Neprišlo to ale ako rana z čista jasna. Akosi sme to očakávali. Okolnosti tomu nasvedčovali. Pobalil si svoj batôžtek a je fuč.

Až do nedele. Odviezol sa ďáááleko preč, lebo sme mu už liezli na nervy.

Teda vlastne nie. Išiel navštíviť kamarátku do Mníchova. A pýtal sa, čo mi má odtiaľ priniesť. V poslednej dobe som dosť brzda, nič originálne mi nenapadlo, tak som zo seba vydolovala nechutné klišé: „Co ti frnkne do nosu...“ Tak dúfam, že mi donesie nejaké orechy, v ktorých budú fasa handry, na ktoré zbalím princa na koni a príde fucking happy end alebo nejaký iný druh vyvrcholenia. Tak ako dnes, keď sme s Charlottkou dali spoločný SEX. Ale o tom neskôr.

Hovadsky nepríjemná sitjuešn...

...nastala, keď nám v robote vypli vodu. Úplne. Bez varovania. Jednoducho zrazu netiekla. A čo to znamená? No, to, že hajzlíky nesplachovali, nemohli sme si ani ruky umyť a nebolo z čoho variť kafe. Tragédia!

Najprv to bola celkom sranda, ale tri hodky po obede všetci tak nejako ozelenievali. Plné močové mechúre (aj iné ústrojenstvá) bojovali s nevôľou použiť wécka s tým, že nebude možné spláchnuť.

Rozmaznaní sme. Ono je to ale fakt rozdiel používať suché záchodky napríklad na festivale, alebo na horskej chate, než v kancelárií plnej kolegov.

Bonznem teraz niečo.

Pripravení? Tri štýýýri! ( a tu si predstavte palcový titulok, hociaký)

Charlottka papala necelozrnné cestoviny a potoooom....si dala aj zákusok.(!!!!!!!!) Tam, kde minule. Ale majú tam nového čašníka. Treba ísť okuknúť. Vyzerá ale tak na 17. Charlottka po ňom aj kukala, ale Nick sucho skonštatoval: „Milá moja, darmo sa usmievaš. Fúkol mu do ucha ten druhý fešák.“ Tak, a potom, že človek má mať nádej.

CELEBRITY CORNER

Osud, alebo náhoda?


Stretla ho! Už druhý krát. V električke! Sympatického moderátora hlavných správ verejnoprávnej telky. Prvý krát to bolo tuším v nedeľu. To sme boli prítomní všetci a klasicky sme v električke perlili, ako vždy, keď sa my štyria stretneme v nejakom prostriedku MHD. Vtedy sa sympatický moderátor dosť podozrivo uškŕňal najmä na Charlottiných hlodoch. Veď bodaj by nie. Kto by už zadržal smiech, keby naša krehká okatá Charlie na plné ústa v električke zarevala: „ Nick, mal si si oholiť tie metrové fúzy, šak ti na to stúpim!“

Osud, alebo vyššia moc (kto z koho?) zariadlil, že dnes sa stretli znova. Reed dostal domácu úlohu nabudúce hrať (hhahaha) očividného homosexuála, aby tým Charlottke neskazil šancu. A teraz príde senzácia! Ready?

Charlottka sľúbila, že ak to osud zariadi tak, že sa stretnú opäť (ach), tak mu dá.....svoje telefónne číslo!

Drahí naši čitatelia, týmto vás prosím o poskytnutie akýchkoľvek informácií o súkromnom živote tohto usmiateho sympaťáka. Ženatý? Deti? Milenka? Farba spodného prádla? Gay? Všetko chceme vedieť pre dobro milovanej Charlie. Veď on bol celý zladený! Je to jej osudový muž! Zmilujte sa!

Vopred ďakujem.

Superstar or lost....?

Dnes sme mali celkovo šťastie na „mediálne známe“ osbnôstky aj celkom milé celebRITKY. Nebudem teraz spomínať, že sme stretli pár finalistov Vyhulených...ehm, Vyvolených, alebo víťazku Štetky, ehm, pardón Nevesty pre svetríkového Honzu. To je úplne nepodstatné a bežné! Pravda je taká, že sme stretli našu „kamošku“ Zdenku. Išli sme totiž pozrieť Reedovho bračeka (ktorému týmto odkazujeme, že tá briadka, ehm...radšej nie. Strnisko je viac sexi.). Je zamestnaný v jednom veľmi nóbl podniku. A ona tam prišla! Zdenka! Krásna je, treba uznať. A potom sa to stalo! Pozrela na nás. Ako keby pokrútila hlavou. Pamätá si...Nie, to isto nebolo preto, lebo sme obchytkávali tú briadku Reedovho bračeka....a.....

...nespoznala nás. Hm. Divné.

Sklamanie sme chceli s Charlie vybehať, tak sme sa navliekli do teplákov a šup šup na tradičnú trasu. Dnes však nebola tradičná, ale netradičná. Našli sme totiž ďalšieho finalistu Superstar. A to rovno za domom. On bol chudáčik stratený, ale celkom milý. Išiel oproti nám vyzerajúc zmätene. Najprv sme ho nezaregistrovali, ale ako sme prechádzali popri ňom, oslovil nás. Áno, samotný Tomáš Zababku...ehm Bezdeda. Pýtal sa na cestu a my, sme mu, ako správne žienky, ktoré bežia vždy rovnakou trasou veľmi poradiť nevedeli. Teda vedeli, ale on chcel poznať skratku...a to my teda fakt akože neovládame, skratky. Chápeš cica moja? A nechceli sme, aby sa ešte viac stratil, a on to nechcel risknúť, zjavne sme boli zmätené viac ako on. Potom sa nás spýtal, či chodíme takto večer behať. A my sme prikývli. Odpovedal: „Aj ja by som mal,“ tľapkajúc sa po celkom slušnom pupku. Že by sa k nám chcel nabudúce pridať?


THE SEX CORNER

Isto ste nezabudli. Sľúbila som, že detailnejšie popíšem, ako sme dali s Charlottkou spoločný SEX po behu. Táááákže, tu to máte:

Prišli sme domov upachtené a po ničom inom sme netúžili, len sa oddať SEXU. Spoločne. Uvoľniť napätie z celého dňa. Dnes naposledy. Charlottka odchádza na dovolenku.

A tak sme si ho dali. Bolo to také zvláštne iné ako po minulé razy. Plné napätia, uvoľnenia, aj slzička nejaká z očka vytiekla. Naplno sme sa sústredili len naň. Úplne nás pohltil.

Posledná časť nášho dušu hojaceho seriálu nám padla ohromne vhod. Všetko dobre skončilo.

THE END

46 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

No ty kokos, to bolo kolko? (moment, spocitam) 6 in 1 (a to nepocitam poeticky uvod :) Holt, niekomu to zjavne pise :)

Pecosita povedal(a)...

vurdo, kasli na cisla...ked su zazitky, co to budem kuskovat :D ale ak sa ti to nechce citat, tak si to mozes dat na pokracovanie :D

Anonymný povedal(a)...

Tak to uz je fakt v kybli, ked moderator sprav STV chodi elektrickou a Zababku pesi.
A Pecosita so Charlotte behom...
tststs
Uvedomujes si, aku ma tym padom clanok dynamiku? :P

holotrt povedal(a)...

a ja som sa tak zacital, ze som zabudol aj pjesenku pustit, kua... ale neva, dobre počítanie a okrem toho - ticho lieči ;o)

Ranya Dilah povedal(a)...

Tak Cos a Charlie....idem Vás obrátiť na správnu stranu...ak tým moderátorom myslíme istého Ľubomíra B., tak by som si asi šance nerobila..:) Toť len nedávno bol prezentovaný v jednom nemenovanom týždenníku ako chalan, ktorý sa o seba stará, div si maskary nekupuje, taký ešte neobjavený metrosexuál, ktorý navyše ešte ani nenašiel to správne dievča do života...a ľaľa ho, koťuhu....som ho našla o dva dni v jednom maxicentre, ako sa na eskalátoroch ocmuľoval s dievčinou, asi to ale nebola tá pravá...:) a vyzerali ako šťastná dvojica až do smrti..:) Toť moje dnešné vysielanie. :) Good luck..:)

hroch povedal(a)...

ranya, to, ze sa ocmuloval s dievkou este nic neznamena ani nedokazuje. mozno jej len kontroloval mandle, alebo ho prepadla a prave ho nenapadne znasilnovala... ja som z pana lubomira citil vzdy taky... ehm... vibe. cize minimalne metrovy sexual to je a tym padom ma charlotte urcite sancu. a ak nie ona, tak reed. a to, ze lubomir chodi mhd je znamy fakt, robi to odjakziva, asi chce byt blizsie k ludu alebo sa boji soferovat. aj ja som ho parkrat stretol v autobuse z mlynov, ale na mne sa nesmial. asi som nemal byt ticho...

tomas nezbeda by teda cvicit mal... ale superstaristi sa celkovo radi stracaju. ja som zas posledne u nas pri firme stretol finalistu petra b. s krivymi zubami, ako stal pri dvoch levoch a celkom zmatene vyzeral. mozno sa nevedel rozhodnut, ci to je ten spravny podnik pre neho. nuz, celkom fesny by bol, keby usta neotvaral... tak som ho tam nechal napospas zmateniu. som kvoli tomu zly hroch?

Pecosita povedal(a)...

106: heh...dynamika je lenpsia ako gymnastika...alebo co som tym vlastne chcel povedat.

holotrt: posluchacom si mal uryvok v ramci chvillky prozy precitat ;)

RD: ach jaj, no....ak sa ocmulaval s dievcinou, nic este nei je pre charlie stratene, ale ak hroch citil tie vibes...ehm, to by mohol byt vacsi problem. reed nema narok balit sykorky, ktore sa pacia charlotte (a ano, toto pisem iba preto, lebo nie je doma:))

hrosik! ty si ho tam nechal, bo ma krive zuby? chudaaacik. nezbeda bol neznebdne sympaticky, aj ked mal asi nezbedne uhnute ;))

hroch povedal(a)...

pripity nezbeda? mali ste vyuzit prilezitost a zmiast ho dokonale. vlakat ho do nejakej pasce. pripadne ho znasilnit, ak to je vas typ... :P

Pecosita povedal(a)...

nie je to nas typ a to by sme adele neurobili ;))

Pecosita povedal(a)...

hrosik, inak kukam, zze s dlzkou clanku rastie aj dlzka tvojich komentov..len tak dalej ;))

Anonymný povedal(a)...

cosita, zisti, či adela nebehá rýchlejšie ako ty.
Kto je moderátor verejnoprávnych správ?

Anonymný povedal(a)...

Pecosita: ale cosi, precital som na prvy krat cele, len to bolo tak rozclenene na kapitoly ze som neodolal, ja mam rad statistiku :)

Anonymný povedal(a)...

Inac, toho moderatora ani ja nepoznam, chceme meno a foto

Ranya Dilah povedal(a)...

Tuto si ho mrknite a pozrite si s ním aj ten rozhovor....inteleguán....a nie je pekný...:) Charlotte, go 4 it! :)

http://prominenti.atlas.sk/celebrity/18041/

Pecosita povedal(a)...

germa: no, ma dlhsie nohy...myslim ;)

vurdo: ty si na cisla? to by som do teba nebola povedala ;)

RD: heh, otras fotos...nazivo vyzeral lepsie :D modra mu sekla ;)

Anonymný povedal(a)...

kto je RD?

Pecosita povedal(a)...

ranya dilah :)

hroch povedal(a)...

no to je fakt otras foto...

Pecosita povedal(a)...

lolecek: mrna bola spominana rano :D nemozeme to s mrnou prehanat, bo by sa mrna prejedla publiku. ano, dokoncili sme, posmoklili sme a teraz neviem, cim si budem dusicku potesovat...musim nieco vymysliet..alebo zacnem zasa odznova? pekne spievas :)

Nick povedal(a)...

Si davam pauzu v praci a tak som sa pobavil :)) Som cely cas napato cital ze co sa nedozviem :))

Pecosita povedal(a)...

nickie: nooo, vidis...ale ved si to vsetko zazil! si sucastou toho nablyskaneho krasneho sveta :D

hroch povedal(a)...

ak bude nick dobry, tak mam prenho prekvapenie zajtra... :) to len ze ad serialy. ale ked chcete, mozem dodat kompletne balenie star trek: enterprise, aj nad tym sa da zaplakat... ;)

Anonymný povedal(a)...

moje nervy, to mam malo nervovych zakonceni, este aj toto?

vcera som pozerala 24, este teraz mam z toho nechty obhryzene, ci okusane, ci co ...no toto!

ten zaver ma sklamal! no toto!

:D

karmicka plusova

Anonymný povedal(a)...

to hroch: ty si tu bol pred 16.minutami?
kto nam toto uveri?
:D

Anonymný povedal(a)...

no... nechcem kuvikat, ale ak mysli charlie na toho, na koho myslim ja, tak ten je gay...
je mi luto :) mozem sa vsak myliot, takze by ste mohli tuknut aspon s kym alebo co hlasi... aby clovek vedel... ten clovek som ja :)

Anonymný povedal(a)...

ano, myslime toho isteho...

Nick povedal(a)...

Hehe :) sklamanie prevelike .. Charlie uz neprisla domov, asi skocila z mosta ... aha nie, to len sla na dovolenku, skoro som zabudol :)

Po dlhom case som zase doma sam, Pec sa zase dakde flaka a mne nema kto cajicky davat :)

Anonymný povedal(a)...

Protestujem proti ludom s neustalou potrebou protestovat a vyjadrovat sa k comukolvek.

Pecosita povedal(a)...

o: to snad nemyslis vazne....jedini chlapi, co sa charlottke pacia a su to gayatka? to je v pecku peckovitom najpeckovitejsom....
no, nevadi...co uz? mame ich rady...tie nase gayatka :)

Anonymný povedal(a)...

Pet, Char... Nestracajte nadej, niektori chlapi, ktori ako gayovia vyzeraju, nie su. Fakt, mam to overene.
POZOR!!!
Plati to aj naopak, tak si vyberte.
Ten moj novy gay nie je, pytala som sa hned zacerstva :-DD Prisahal na Knihu dzungli.

Anonymný povedal(a)...

cositta, je mi to fakt luto...on je naozaj zlaty, charlie ma dobry vkus, zial, je to tak...

Anonymný povedal(a)...

nick, tvoja okazala skodoradost ta neslachti, by som chcela vediet, ako by ti bolo, keby si bol na charlienom mieste :))) chuda charlie, musela si zobrat dovolenku :)

hroch povedal(a)...

ostrovanka, obavam sa, ze na podlozenie tvojho tvrdenia su potrebne empiricke dokazy. alebo aspon hmatatelne. lebo zas nie je pravda, ze vsetko, co sa v telke blysne, musi byt hned teple. aj ked casto je. podla mna lubomir b. nie je. aj ked by mohol byt. minimalne tak vyzera... rozumie mi este niekto alebo si iba nerozumiem sam? :)

rodova prislusnicka, musime nadalej tajit, ze svoje vstupy a vystupy casovo koordinujeme.

inac, keby ste chceli, tak v pondelok pride michael dell. oblecte sa business casual a polozte mu jednu zo styroch autorizovanych otazok... :))))

Anonymný povedal(a)...

drahy hroch, zial, rukolapne dokazy nemam, len sa pohybujem v jeho blizkosti... doslova na tej istej chodbe a hoci ide o chodbu medialnu, moje tvrdenie sa v ziadnom pripade nezaklada na medialnych informaciach... nakoniec, tie hovoria o opaku :))) vid clanok, na ktory upozornila R.D.

hroch povedal(a)...

o, na com sa zakladaju tvoje tvrdenia? pozorovanie skumaneho objektu? laboratorne analyzy? alebo si sa ho spytala "lubomir, tak ako je to teda s tymi bocianmi?" a on ti na to ze "vtak ako vtak, hura do nich"? priznaj farbu :)

Anonymný povedal(a)...

hroch, dostal si ma...
ziadne pozorovania skumaneho objektu ani zaruceno zarucena hra na otazky a odpovede:)) moje tvrdenia sa zakladaju na tvrdeniach o stalom partnerovi pana L.

Pecosita povedal(a)...

tak toto je fakt prca, ako sa to tu mierne "zvrhlo" na dokonalu bleskovkovu diskusiu...teda..bez urazok a vulgarizmov :)
ci je, ci nie je pan L gay...vsetko jedno, je fajn, pekne sa usmieva v elektricke :D aaaa aj keby nebol, predpokladam, ze mila nasa charlie by si nasla iny dovod na to, aby mu to telefonne ciselko nedala :)

Nick povedal(a)...

Hroch by iba ohmataval :)

Pecosita povedal(a)...

ty by si neohmataval?

Reed povedal(a)...

big brother is watching you! :D

co som vam vravel? treba sa spytat ostrovanky. a hen, tu to mame.

brouku, cajicky zacnem podavat od nedele. zatim to nejak vydrz ;-)

hroch povedal(a)...

jak ohmataval? kto tu kedy povedal, ze chcem nieco ohmatavat? ti taku hmatnem...! :)

Pecosita povedal(a)...

cajicky? to akoze tea bagging? :D

hroch povedal(a)...

sita, tak teraz si vzbudila moju zvedavost. co je tea bagging? simple terms please :)

Pecosita povedal(a)...

ehm, to hovorila samanta v casti SATC, ked Charlottin manzel nechaval vsade vrecka od caju. zle so mila samantha pochopila a zacala rozpravat o tom, ako ma spravne cucat manzelovi varlatka :D
staci tak?

hroch povedal(a)...

oh...

ano.

Pecosita povedal(a)...

ty si to chcel ;)