utorok 17. októbra 2006

Bull-Wahr

Áno, sme multijazyční. Veď Reed je okrem veľkého pána právnika aj pán učiteľ, ja mám štátnice zo všelijakých jazykov a v zásade pozeráme bezduché seriály a prudko hlboké filmy v pôvodnom znení. Keby som mohla mať aj štátnice zo vševedenia, bolo by fajn. To by som sa potom mohla vyvyšovať, a bolo by mi zo seba strašne dobre. Škoda len, že väčšinou tí, čo vedia všetko, vedia hovno. Ale nie o tom som chcela. Dnes to bude jednoduchšie, bezduchejšie a tak. Pravdepodobne sklamem jedného milého pána, lebo pravdepodobne v tomto článku spomeniem slovko sex, ale dúfam, že mi to odpustí.

To be a metla or not to be a metla?

Dnes ma potešilo niekoľko maličkostí. Napríklad to, že som zistila, že aj keď moje vlasy dnes ani náhodou nezaostávali za svojou povesťou rozzúreného zmetáka, v škole (príliš) plnej prváčok, ktoré samozrejme rešpektujú momentálny módny trend nevkusu, som sa necítila divne. Asi som už fakt stará. Je mi jedno, že som out. A vlastne, keď tak nad tým premýšľam, tuším mi to bolo jedno vždy, len teraz som na to aj patrične hrdá. Nejako sa totiž nazdávam, že mám aspoň štipku vkusu a teda ružové čižmy, zelené pančucháče, modrá sukňa (alebo to bol opasok?) fialové tričko a k tomu červená čelenka (chýba už len žltá kabelka), nebudú to pravé orechové pre mňa. Škoda, že na to musím denne čučať. Sú toho totiž plné ulice. Ja zaujmem strapatým neskrotiteľným három, aspoň nie som jedna z milióna rovnakých pipušiek.

Kolegynka Marika (jasné, že sa tak v skutočnosti nevolá), hneď ako ma zbadala povedala: „Pec, ty dnes vyzeráš akosi free.“ Tak neviem, či som sa mala uraziť, alebo potešiť. Ale ani o tom som vlastne nechcela. Tuším prechádzam z hlbokých úvah o múdrosti k úplne plytkým žvástom o móde a hairstylingu. Ach, mám to ja ale zaujímavú všestrannú osobnosť.

Záhada s krycím menom „Pizza“

Ráno mi píše Reed s akousi nástojčivosťou v písmenkách: „Nedá sa ti dovolať, ty trdielko.“ Hm, no, to sa mi síce nestáva často, ale bolo to na tú chvíľku celkom príjemné, že som bola nezastihnuteľná. Vymysleli s Nickom habaďúru. Teda, prekvapenie. Pôjdeme na prudko parádnu véču do jednej prudko žiadanej pizzerky, už urobili rezerváciu. Charlottkina paranoja zafungovala a preniesla sa aj na mňa. Hneď sa obávala, že Nick s Reedom sa chcú odseparovať a buď nás vyhodiť z bytu, alebo sa odsťahovať. Darmo, ona bola vždy „optimistka.“ Najprv nás tí dvaja namotkávali, že ide o oslavu zásnub ( a týmto je hádanka vyriešená), ale to pre nás nebola žiadna novinka. Takže čo to....? Veď sa uvidí večer.

„Pec, to ti chýba sex.“

...zadrela dnes pri varení kafe v kuchynke moja (inak veľmi nevinne a krehko pôsobiaca) kolegyňa ako odpoveď na moju otázku: „Kurník, prečo som v poslednom čase permanentne nasratá?“ No, a mám, teraz už viem. Ja sa viem fakt debilne pýtať.

No, ale skúste si predstaviť toto: začína deň zazvonením budíka o 5:45. Vonku tma ako v rohu. Po pamäti so zatvorenými očami (ešte k tomu s dioptriami +4,5) sa odšuchcete do kúpeľne. Reed deň predtým avizoval, že potrebuje nabehnúť do spomínanej miestnosti o 6:10. Snažíte sa poponáhľať, lebo ohľaduplnosť je v spoločnej domácnosti dôležitá. Z jeho izby počujete hlasné: „hihihi, ha haha...hihihi.“ Dvojhlasne a nonstop. No bruchá ich musia bolieť veru statočne. A to až kým si neumyjete zuby, „neučešete“ rozzúrený zmeták, neurobíte aký taký mejkap. Potom sa idete obliecť, a to hihňanie sa z tej izby ozýva ešte aj vtedy, keď si obúvate topánky. No, nenasralo by vás to? (a tu si predstavte óóbrovského smajlíka)

Večer (nič lepšie mi nenapadlo)

Blicla som si zo školy, Iggy je hrdina, a spáchal podvod, resp. sfalšoval môj podpis na prezenčke. Veď som sa chcela dozvedieť, o čo teda kráča.

Žiadna záhada. Niekedy sa veci jednoducho dejú spontánne a nemusí v tom byť zádrhel. Chlapci nás jednoducho vytiahli von. Nezvyk z ich strany, a ešte takto v pondelok, ale stalo sa. Asi mali dobrý víkend. My s Charlie sme totiž neboli prítomné. Vínko mali v tom podniku dobré, a pridali sa k nám aj Ranya a Reedov (fakt stále viac sexi) brat. Napchali sme sa pizzou a zabávali sme celý podnik. Niektoré skysnuté žienky sa nebavili (mrchy) a krútili nad nami hlavami. Hm, asi im tiež chýba sex.

Aj električka po ceste naspať si užila svoje. Doma nás čakala bullshitná show toho....ako sa volá, jááj Vila. Belohorcka, všadeprítomný nemecký živnostník Honzík, nejaký blond (očividne gay) stylista zahraničný friend a Drobovka so zle predĺženými vlasmi blbli na nejakých intrákoch, celkom prča. Tomu ale predchádzala akože vtipná scéna v Zuzkinej spálni, kde Vilo predvádzal niečo ako sexi váľanie sa po posteli a šepkanie do mikrofónu s akože sexi pohľadom. Fakt som si nemohla odpustiť poznámku: „Pogrciam sa teraz, alebo teraz?“ Touto hláškou sa inšpiroval Reed, a použil ju v ten večer ešte raz. Vínko bolo síce veľmi chutné, a pizza tiež, ale zjavne nám to všetkým bohvieako nesadlo, a milí chlapci mi prišli o polnoci ťukať na dvere, že či aj mne je zle a či nechcem minerálku s bublinkami, vraj sa z nej dobre...ehm, no, uľaví.


Neodchádzajte, pokračujeme a dokonca ani reklama nebude.


PS1: Keby ste si náhodou neboli istí, alebo vám ten očividný fakt unikol: Áno, Nick a Reed sú pár. Už niekoľko týždňov, či mesiacov? Nejako to rýchlo ubieha, najmä preto, lebo väčšinu času ich nevidno, keďže sú niekde zalezení ;). S Charlie sme skonštatovali, že sme asi jediné singles v okolí. Každý nám naznačuje, že sa máme dať dokopy. Zatiaľ touto ideou nie sme príliš nadšené, ale....človek nikdy nevie.

PS2:Dahpnee is back! Tak, a teraz poprosím všetkých mužských hetero čitateľov prečítať jej nový ( a dlho očakávaný) článok. A vlastne aj ženy. Skvelý článok. Len premýšľam, je Daphnee žena?

PS3:Hurá!!! Jedna mne veľmi blízka žienka (podľa mojich očakávaní a prianí) stále prežíva úžasné šťastie. A nielen to. To šťastie graduje, graduje...len tak ďalej! Držím palce, ja aj zvyšok domácnosti. Nech graduje donekonečna. Je skvelé vedieť, že TO existuje.

37 komentárov:

germa povedal(a)...

pecka, kedy začneš s písaním scenárov?

April povedal(a)...

Sita, to teda bola spoved :) Chcela som len slávnostne oznámit (tramtatataaaa), ze moja tehotna kolegyna uz nieje tehotna ale mamicka. Uz druhy krat. Je to chlapec :)

Chalani drzim vam palce :o))

Kozo povedal(a)...

To, že popísaná ruka je chlapská mi jasné bolo. Takže som to tipoval skôr na žart, ale aj takto to má logiku.

Nick povedal(a)...

April vdaka :)

Heh Cos, som sa inak narehotal este raz na clanku :)

K Tej odvedla poviem len to, ze sa velmi tesim ked prides k nam na vikend, pocul som ze coskoro :))

A vcera teda do smiechu nebolo. Najlepsi bol Reed ked sa vratil zo zachodu po grnani a vravi mi > Bolo to pocut? :) S tou bulimiou treba nieco robit!

Pecosita povedal(a)...

heh, ja som pocula nejake zvuky divne...takze predsa ;)inak v poslednom case sa mu to stava nejako casto, nie?

Anonymný povedal(a)...

reed sa konečne nenajedol makro a bolo z toho - no fuuuuuuuuuj

Anonymný povedal(a)...

pec, co mas proti Frau Drobovej? :)))

Pecosita povedal(a)...

dusko: proti nej nic moc...proti jej pricesku dost ;))

germicka: heh, ano, telenovely budem pisat.

april: huraaaa :)) moja bude mamicka coskoro, tvrdi,ze to bude futbalista :)

petko: heh, si ty ale muuuudry ;)

Ranya Dilah povedal(a)...

Moji zlati, na toho Paviela som Vas upozornila ja, kde mam autorske prava? :) Ale bol suadky....a ta slecna blonda so zlymi vlasmi bola naozaj zla..a Pec, ten Rozboril....ja som skoro obratila tu maxicalzone pizzu v stlp...ako sa tam lisal po tej posteli a zmurkal...dost odporne. A viem, preco som mala len dve vinka..:) Ale inak bolo skvelo..a kto je Merunka, to by ma zaujimalo...:)

kisses for all practising grcmoda.:)

Anonymný povedal(a)...

Pec, toto bolo krasne :) aj ked mi tresti hlava z plneho nosa, minimalne o 50% sa mi zlepsilo :) a btw uz viem co dostanes k najblizsiemu sviatku... ;)))

+ chalani - ze ste OUT Vas este neopravnuje nakazit tou grcmodou cele okolie ;)

+ ak plati ta kultura, o ktorej bolo pismo vcera, tak si tam pre istotu beriem skrabosku

CUS

Pecosita povedal(a)...

merunku som zabudlaaaaa...o tom bude nejaka dalsia hadanka ;)
autorske prava...ahaaa..ja som zabudla...ved vies, som bola spuckana vcera ;)

nealko: rada som potesila...teba obyvlast ;)

Ranya Dilah povedal(a)...

pec, merunka je len a len moja...na tu bude clanok asi zajtra..:) takze na merunku nesahat..:)

Pecosita povedal(a)...

oukej ;)

Anonymný povedal(a)...

akí ste zlatí - holúbätká moje... aj takí pogrcaní... :)))

Stephen Woolf povedal(a)...

akú pizzu ste mali? lebo ja ľuuuubim tuniakovu u mizzušky pizzušky :)

Pecosita povedal(a)...

my sme mali kazdy inu v la mammuske ;)

Anonymný povedal(a)...

Pecosita, neviem, neviem, ako je to s tou permanentnou nasratostou......mne sex vobec neabsentuje a som tiez permanentne nasrata....a co sa nicka a reeda tyka, predsa to len bola obrucka?
A ouplne off topic, uz byvalych spolublogerov sme ani vidiet nechcete, ked bolo stretko ani ste sa neozvali :(?

Anonymný povedal(a)...

heh, ja mam tiez stvorky dioptrie, takze to ranne smatranie a motkanie sa poznam celkom dobre :)) a s tym Nickom a Reedom, uz som im to chcel davno navrhnut ;)

Anonymný povedal(a)...

a ja som chcel reagovat na clanok a ... reakcia elisabeth mi vyhodila z hlavy to, co tam plavalo...ta jej posledna veta, to...mam chaos...chcem vediet, alebo nie? chcem si priradit k clankom fotku a meno? do prdele, neviem, fakt neviem

Anonymný povedal(a)...

Dik za link na REFLECTION - vyzera to byt fakt narez, aspon budem mat zas pekny vecer straveny citanim :P

Pecosita povedal(a)...

elizabeth: ano, bola to obrucka, taka nekonvencna , ale bola :)
o zalozeni blogu na blog.sme.sk sme neuvazovali. blogspot nam (z pochopitelnych dovodov) uplne vyhovuje. dufame,ze to chapes aj ty.

vurdo: vidis, niekedy su aj oni iniciativni a netreba im taketo veci navrhovat.:) a my slepuchovia musime drzat spolu ;)

branko: dufam,ze ta reakcia na clanok ti pride na um :) a ze ju sem este dodatocne pridas :)

Anonymný povedal(a)...

pecosita - chapem (sorry).
a som rada, ze som sa s tou mrtvolou mylila :D
A ozaj, kto vyhral?

Stephen Woolf povedal(a)...

btw .. na zásnubách chcem hrať niečo na nejaký nástroj :)

Jasper povedal(a)...

chybate mi...

Anonymný povedal(a)...

tak happy days, U2 engaged
HaK :)

piecka: kde domov muj? ja ti nevim, karle ;)

Pecosita povedal(a)...

ziadni slobodni hetero vhodni....maaaaaaaaam stikutku.

Anonymný povedal(a)...

a odkedy je slobodny nutnost? tsk, tsk. Konecne viem kde je hranostaj zakopany ;-)

Reed povedal(a)...

ja z vas zgegnem. tie komenty su ako dalsi clanok. este len teraz som sa sem dostal - u know, busy, busy... :(
decka, ja vas zerem (myslim rovnako aj komentatorov)!
chcel som sem napisat viac, ale zda sa, ze to bude na samostatny post. bis dann...

swarovski povedal(a)...

zaregistroval som tri slovicka v commente o par poschodi vyssie... mozno ich trosku vytrhnem z kontextu...
slobodny viem co znamena, hetero tiez, ale vhodny, to uz je prudko relativne... mozno by sa zisla uvaha na tu to temu... pecosita? hm?

hroch povedal(a)...

ale deti moje, la mamma je akoze prudko ziadana pizzerka? vymenim dve la mammy za jednu pizza pazzu. alebo tu pizzu, co vytiahnem z rury, ked sa naucim pizzove cesto. potom vas vsetkych pozvem. uz som aj dostal dalsi trunok vhodny na kolaudaciu... takze mi uz len ten byt chyba ;)

Pecosita povedal(a)...

hrosidlo, mne sa zda, ze tu kolaudaci spominas akosi casto a uz asi tak ....pol roka...ale to nevadi, my si pockame...
a prudko ziadana podla mna la mamma je, kedze si tam musis spravit rezervacku a ludia cakaju pri dverach a zizaju na ostatnych ako jedia hladnymi pohladmi :) jednej takej som musela jazyk vyplazit, aby prectala cumiet.

swarko: ha, ved mozno bude ;))

reed: nezgegavaj :D

rieper: to bude onooo ;))

all: stikutka presla...v spanku :D

Pecosita povedal(a)...

elizabeth: no...porota sa este neuzniesla na rozhodnuti ;))

dedulo: a keby si bol 24. v poradi, nebolo by to odveci?:)

hrosica: heh...:D

Pecosita povedal(a)...

btw. nael, to, ze som ta premenovala na nealko neber osobne, o bol preklep ;))

Nick povedal(a)...

Pecosita, mne sa to s nealkom podarilo uz mnoho krat ;) podla mna by sa mal dat premenovat, nealko je lepsie :)

Stephen, som zvedavy! ozveme sa ;))

hroch povedal(a)...

sita, ja o kolaudacii hovorim uz minimalne rok a pol. ale este stale som nevyhral ziadne lotto :)

Anonymný povedal(a)...

pridavam teda reakciu, ale nie povodnu, tu uz si urcite ani 'on' nepamata, tak ako si ju mozem pamata 'ja'?...prebehol som este raz text a dnes som jednoznacne v nalade takej, ze som si vsimol iba tu poznamku o tebe a Charlie...a kedze vas nepoznam, nechavam plavat fantaziu a tu ja mam velku...hmm, fakt som sa snazil vypotit ziadanu reakciu k clanku, vysla zo mna iba tato perverzita (heh,to slovko mi naramne nieco pripomina), nevermind (sak mozno este napisem, ked ma nieco napadne;o)

Pecosita povedal(a)...

branko: no teda :D tak ty takto? :) ale ved ano, si chlap, si hetero, je to normalne ;)len fantaziruj. spravi ti to dobre ;) micke o tom nehovor.