utorok 10. októbra 2006

Politická tlačenka

Aj sme sa tak zhodli na ďalšom tlačenkovom vyhlásení. Rozhodli sme sa byť trochu politickí. Treba uznať, že takto to už ďalej nejde. Ficovada na čele s Robom nám už pomaly pije krv. Správy sa nedajú pozerať. Niekedy tak premýšľam, či ten človek naozaj tomu verí, čo vraví, alebo len tak zo srandy vedome klame. U Vlada mi to bolo jasné, ale u Roba neviem. Miestami mám pocit, že je naozaj tak hlúpy a nevie si zrátať dve a dve. Vlastne vie, vždy mu to dá päť.

Čiže nemá zmysel komentovať zníženú sadzbu DPH na lieky, zníženie poplatkov u lekára a v lekárni a pritom zvýšiť zdravotné odvody o percento. Pretože dva a dva je päť. Nemá zmysel komentovať zrušenie špeci súdu, ako ani nemá zmysel komentovať štedré sociálne dávky a trináste dôchodky. Ako aj tzv. milionársku daň od 47 600 Skk. Pretože dva a dva je päť. A to je stále viac ako štyri.

Týmto vyzývame pána Roba, aby i naďalej šetril našimi peniazmi ako doteraz. Tak ako aj chce zosobniť finančnú škodu spôsobenú nerokovaním vlády v kaštieli Betliar. Sme radi, že si sám uvedomil, že on bol ten, čo rokovanie presunul, keď prípravy boli v plnom prúde. Sme radi, že si vie priznať chybu. Dúfame však, že zákon padajúceho hovna nepadne na tetu sekretárku s hrubou mesačnou mzdou 10-tisíc Skk. Veď spravodlivosť musí byť. A vinník je každému jasný. Čo na to povieš Robo?

A tak by som to slušne (vopred sa ospravedlňujem za nedostatočne vystihujúci vulgarizmus) uzavrel spoločnou výzvou známou z minulosti. Dosť bolo kokotov, ďakujeme, odíďte.

59 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

ja len najprv :D) a potom uz len
:-(:-( :-(

Reed povedal(a)...

pripája sa celá trúchliaca rodina...

Anonymný povedal(a)...

ešte že nešoférujem, lebo by som asi do tej značky stále nabúrala, úplne náhodou

Nick povedal(a)...

Aj teba to tak laka, len zrazit a zrazit? :)

Ranya Dilah povedal(a)...

K Vašej petícii sa pripája aj moja maličkosť, Ranitka. Dosť bolo Ficov aj k..tov, pozor ale, synonymum slova ko..t je Fico. Takže bacha na duplicitu.:)

A nemá ten dlh ísť tete sekretárke, ale pánovi Federičovi...( to som zasa našla v zápisnici z porady..:)

Anonymný povedal(a)...

ranya, ty chodíš na také porady?

Ranya Dilah povedal(a)...

hej, vo voľnom čase robím strane SMER nástenkárku....:) jasné, že nie...ale musíme byť denne v obraze, aby sme vedeli, čo sa ide vysielať..:)

hroch povedal(a)...

podpisujem peticiu. hroch hrosaci.

Anonymný povedal(a)...

"Dva najväčšie divy sveta nie sú Sfinga a Pyramídy, ale
1) že kokoti veria vo svoje právo obťažovať druhých ľudí, a
2) že sú urazení, keď ich pristihneme pri čine." (vraj Svätý Eraklius to povedal)
...ja len dodávam, že Robo je taký kokot, že on sa ani neurazí, keď ho pristihnú...

Anonymný povedal(a)...

suhlas. Oni totiz tito kokoti ani prist nemali, ale lid tomu chtel.....a my ludia si mozme trhnut :/

Stephen Woolf povedal(a)...

keby len kokoti ... do plena pridavam nadavku : zkurvysyn ...(alebo je to "s") ... další možete pridávať svoje návrhy

Anonymný povedal(a)...

kokot(i) odisli, vdakabohu, v predoslych volbach... dalsi, prosim...

Anonymný povedal(a)...

vlcko: Z-kurvy-syn - ved z koho, coho, ale napada ma taky ten pekny staromodny recyklovany vtip, ze "Matka nasho vodcu ........dosad co chces, bola dama. Ale on je zkurvysyn!" :DDD

Anonymný povedal(a)...

Heh, mne len pripada zaujimave ze odporci curindu sa zmohli max na pomerne slabe a malo prierazne "krpaty cigan" kdezto modri fans bezne operuju municiou ovela vecsieho kalibru (citujem - kokot, zkurvysyn)....
To napoveda o nebezpecne vysokej hladiny vasni u urcitej skupiny populacie ktora moze viest k opetovnemu nastolenie smutne znameho kultu "tej jedinej spravnej strany a nazoru" (NSDAP, KSxxx...)

hmmm - na zamyslenie.... ;)

Anonymný povedal(a)...

Zaujimave je, ze kazdy koho poznam si o Ficovi mysli to iste, ze je k.kot. Do prdele, tak kto ho potom volil? V kazdom pripade je dobre mat z casu na cas za premiera niekoho ako je Robo alebo Vlado, aby sa ludia nabuduce zamysleli koho volit... A k tym 13tym dochodkom, podobne ako milionarska dan ktora nieje milionarskou ani toto niesu 13te dochodky ale len 1000-2000sk prispevok. Samozrejme ze 13ty dochodok znie pre volicov lepsie :)

hroch povedal(a)...

je len hlupe, ze ludia sa nezamyslia nad tym, koho volit. robo im posluboval hory-doly a oni ho volili. nabuduce im hory-doly poslubuje pre mna za mna jozo a oni budu volit jeho. lebo slovac je banda leniva a chce, aby jej vsetko dal stat, najlepsie zadarmo. prepacte, ale ja nie som socialne citiaci clovek. nech sa nik neodvazuje siahat mi na moje peniaze, na moj dochodok, na ktory tvrdo makam. lebo budem zly.

a mimochodom, anonym, maj aspon tu slusnost sa podpisat pod svoje clanky. lebo taketo nazory od cloveka, ktory sa nezvladne ani identifikovat ma fakt dvihaju zo stolicky uz zaranky...

Anonymný povedal(a)...

hmmm pomaly si zacinam mysliet, ze ked uz ma podla vsetkych ten fico patent na kokotizmus, staci ho zastrelit a svet bude krasny. Zial to tak nieje ;-)))

Kozo povedal(a)...

Robo naskocil do vcelku dobre rozbehnuteho vlaku zviechajucej sa ekonomiky. Pokial by nebol kokot, tak tu prida, tam uberie a este na tom ziska a jeho volici si budu hladkat brucho ako dobre sa rozhodli pri volbach. Teraz je len otazna miera jeho imbecility, alebo ludi, ktori nim hybu.

hroch povedal(a)...

anonyme, ja pravda, ze to tak nie je. mozno zcasti, pretoze on je Strana, podobne ako meciar. bez nich dvoch by nebolo ani smeru, ani hzds. ale pravdou je, ze za jedneho odstraneneho sa odniekial vykluju dvaja novi... ale to je vsade tak, len skoda, ze u nas je to take okate.

Anonymný povedal(a)...

kurnik ale ked vezmem v potaz, pred aky casom uz vyslo "Dost bylo Kokotu" a stale sa im tu dari... Ako je vobec mozne, ze zivocisny druh postihnuty kokotizmom je taky zivotaschopny? Je to normalne? Alebo sme my ostatni este vacsi kokoti, ked sa tych Kokotov zbavit nevieme? To su hlboke filozoficke otazky, ktore momentalne tyraju moju mysel

Nick povedal(a)...

(uff, ako ma len boli hlava, to bude den, no ide sa na vec)

Anonym (kde vsetci vieme kto si), ktory sa ani podpisat nevie. Osobne kebyze pisem taky prispevok tak sa podpisem, ale to som ja, co uz. Trapne, ze.

Co sa tyka pomenovani. Dzurinda k*kot nebol, takze mu ani tak vraviet nemohli.. Nemas ani ponatia koho kto z nas volil, tak neviem co trepes ze kto je koho volic :) Ja len vravim, co je zle, co je hlupe, co je nelogicke a co je k*kotizmus. A to co robi Robo, to do tej definicie spada. Tot vsjo.

(A ked naozaj tomu veris ze na Dzurindu nenadaval nik ze k*kot, tak bud to nechces vidiet alebo mas dobreho dealera.. das kontakt?)

Ci este by si nam rad nieco povedal, alebo sa s niecim podelil? Som same usko :)

Nick povedal(a)...

Twister, ano, aj u mna to je tak. SKutocne nepoznam nikoho kto by Fica volil v mojom okoli. Zvlastne.. Kazdopadne snad sa uz tieto chyby opakovat nebudu :)

Polepetko, suhlasim :)

Anonymný povedal(a)...

Nick:

Nooo - ten ANONYM o ktorom vsetci vedia kto je si asi myslel mna ale moj prispevok je jedine 10.10 10:40 :D

Poviem ti iba jeden z mnoha konkretnych prikladov z mojho okolia. Znamej syn po volbach nadaval svojej matke, svojej sestre (mne zatial nie lebo sa s nim uz o takych veciach nebavim) ze volili Fica - podla neho su vsetci jebnuti... Jemu nikto zato ze volil Curindu nenadava...
Patricne zavery si sprav sam...

Sluby a kecy: Skus si pospominat na vsemozne Curindovske sluby , kecy a propagandu. Co pusti z huby politik berie vazne naozaj iba naivna alebo zaslepena dusa ;)
Vobec neocakavam ze Fico ich bude plnit inak ako "naoko" - nema nato totiz ani moznosti :)
Skus si len spomenut na tu frasku ked si SDKU "odskrkavalo" splnene prevolebne sluby - kedze si to tak neberem tak ma to dokonca pobavilo... :D

Tesi ma len to ze konecne starych skusenych zlodejov a klamarov vystriedali novi zlodeji a klamari- hra je stale ta ista len herci sa zmenili ;)

hroch:

HEH to si vazne myslis ze ma trapi ze ta nieco zdviha zo stolicky? Vsak to je len tvoj problem ze si taku blbost tak prilis beres...
To ti naozaj stoji uz aj taka kokotina ze sa nejaky anonym o ktorom aj tak vraj kazdy vie "kto je" nepodpise za rozculovanie? hmmm- nechapem....

Myslis ze ja som socialne citiaci? Som pragmatik ale pripadne mi hrozne smiesne ked niekto zurivo obranuje tu nasu socialisticku "pseudopravicu"
Nechapem ako si moze inteligentny clovek neuvedomovat ako ho aj tato pravica cucia - DPH, spotrebne dane, vsemozne odvody a poplatky, povinne poistky. Chlape ked chces tomu uniknut tak emigruj do USA ktore napriek tomu ze maju BUBUBU progresivne sadzby tak ti zdania az ked nieco skutocne ziskas a "netrestaju" ta uz za aktivitu.

Prakticke rozdiely medzi europskou lavicou a pravicou su tak kozmeticke ze ja nadalej skludoom budem volit nasich "hercov" podla subjektivnych kriterii a nie podla ich deklarovaneho zamerania...

Nick povedal(a)...

Anonymm. To ze sa volas napriklad Ivo alebo neviem ako mozem len hadat, ci mysliet si, nikdy sa to nedozviem, podpisat sa mozes hocijako. CIze si mozes byt aj Martin, Jozef, Palo. Len tolko k tomu.

A to ze ides generalizovat na zaklade jedneho ci dvoch pripadov je nanajvys smiesne :)

A teraz to hlavne. Ja som nevravel os luboch, co kto sluboval v politike. JKa som vravel kto co robi a ako kona. A pokial bude niekto takymto zasadnym sposobom narabat aj s mojimi peniazmi, tak ver ze sa ohlasim kedykolvek.

hroch povedal(a)...

anonyme, opat raz nepodpisany, je slusnostou, podpisat sa pod svoj nazor. tu nejde o to, ci je tvoj nazor "spravny" alebo "nespravny", lebo kazdy nazor je hodnotny. ak sa ale nepodpises, svoj nazor si znehodnotil, su z neho len slova. a o tebe to vypoveda, ze si bud zbabelec, alebo pokrytec.

matej "hroch" hargas

Anonymný povedal(a)...

No ja som si zatial ziadnu zmenu stojacu vobec za rec nevsimol - ale nie som sklamany lebo som ani nic podobne necakal...

Co sa tyka mojho "nevhodneho generalizovania" tak ti zaberie len par minut porovnat si v zopar diskuznych forach ci blogoch pomer ludi pouzivajucich vulgarizmy a osobne urazky na margo nositelov opacneho nazoru (fico vs modri)...
Moj prispevok bol beztak znacne dlhy a zas az tak sa nenudim aby som tu vymenuvaval nespocet konkretnych prikladov.... :)

V anonymnom svete internetu je v podstate uplne jedno ci sa podpisujem vymyslenym nickom alebo sa ani na nic nehram a rovno som anonym...
Ale ano Nick - vidis, ja sa ani netajim ze som nejaky Ivan a tympadom som v skutocnosti menej anonymny ako drviva vecsina z vas. Stacil mi ten pevny odpor Pecosity ked som sa jej pytal na taku banalnost ake ma Charlie realne krstne meno - v podstate si na svoju anonymitu az na par vynimiek potrpite ovela viac ako ja... ;)

Anonymný povedal(a)...

A este co sa tyka "narabania s peniazmi". Ozval si sa aj ked Miklos zistil po pol roku ze v rozpocte je diera a nevahal ju zaplatat zvysenim spotrebnych dani? To je naozaj "pravicove" riesenie ktore mimochodom platis doteraz a veru ani Fico ich naspet neznizi. (a ked tak o nejaku komicku formalnu ciastku) :(

hroch povedal(a)...

je to asi vec nazoru. najma na takychto malych forach, ako je F4, ma internetovy nick rovnaku hodnotu ako meno. lebo sa vie, o koho ide. lebo sa podpisujeme tak, ako sme si zvykli. ale aspon sa podpiseme. anonymov nema rad nik, mily anonymny ivan, ktory sa nevie podpisovat. tak na to nezabudni, ked budes niekomu pisat list.

Anonymný povedal(a)...

Ak nepoznate ziadneho ficiakovho fanusika, citajte na sme.blogu Grobarcika. Ble

merien povedal(a)...

esteze sa mi ezoterici-zaciatocnici neromumieme politike a vidime cistu iluziu ktoru vytvara na vnutornych stranach ludskych viecok

Nick povedal(a)...

Anonym, blogovali sme v tom case ked tu vravis o tom Miklosovi ked to bolo aktualne? Tak nemiesaj fazulky s hraskom :)

Nick povedal(a)...

A teda verim ze ti Hrochove vysvetlenie co sa podpisovania a nickov tyka stacilo.. tot vsjo

Anonymný povedal(a)...

Listy nepisem...

Ako mozes nemat rad konkretneho anonyma? Vsak sa to logicky vylucuje - ked je skutocne anonymny tak mas odpor k nejakej neurcitej neidentifikovatelnej osobe...

A co to ma uz Miklos "premlcane"? Tak rychlo zabudas? hmmm - fajnove....

Anonymný povedal(a)...

Jej, tu je veselo! :)

A bola vlada a lud nadaval.
A prisla nova vlada a lud nadaval.
A pride nova vlada a lud bude nadavat.

A potom pride koniec sveta a bude pokoj.

Kolko naroda vlastne volilo? Kolko mladeze volilo? Kolko stariny a polostariny?

Ja ako polostarina sa dobrovolne priznam, ze z dovodu mojej osobnej psychickej traumozky som nevolila. A kedze som hrosica tak verim, ze to dako s tou mojou kozou prezijem.

Ale inac si tak niekedy hovorim, ze kolko ludi tej politike rozumie a predsa sa na tom nasom Slovensku nic nedeje, ako by sa chcelo a malo a mohlo...

...ono to bude asi tym, ze sme vsetci na inej planete a sledujeme slobodny vysielac Slovensko a skandujeme ako na futbale.

:D

PS: Tesim na nove clanocky a diskusie. :)

Pecosita povedal(a)...

l politike sa nevyjadrim, bo som dost nasrata aj bez toho.
Ivan: co sa tvojej anonymity tyka, tak je tu hlavny problem jeden, a sice, ze anonym moze byt hocikto, a prichadza k zbytocnym zmatkom...alebo chces vystupovat radsej ako viacero anonymov? a co sa tyka realneho mena, tak si myslim,ze to je o dost iny pripad. charlie tu vystupuje ako charlie, to, co pise ona, pise ona a pod jej identitou nepise nikto iny. pod anonymom moze pisat hocikto..neviem fakt o com tu v tejto suvislosti tocis. dalsia vec je, ked chces vediet nieco o charlie, napis charlie. ako som ti uz x-krat povedala, nie som informacna sluzba.

Nick povedal(a)...

Anonym Ivan, preboha ale stale nechapem co sem pleties Miklosa. Ja som ho neobhajoval, ani nic podobne. Ja som kritizoval sucasny stav. Ok? Ak to nevies predychat, tak to necitaj. A nie si silou mocou tvrdit svoje a pliest sem veci co sem nepatria :)

Jasper povedal(a)...

Toto stojí za to si prečítať... sú to jeho výroky... a zaujímavo usporiadané, asi to vyrábal nejaký Fickov "fanúšik" ;)

http://sk.wikiquote.org/wiki/Robert_Fico

Anonymný povedal(a)...

Jasne jasne Piecka - to o CH bol len taky priklad z praxe, nemam naladu sa tu hadat o podstate inetovej anonymity a tak.... :D
Vies ze CH nenapisem, pretoze sa nerad vnucujem a zda sa mi to dost trapne - co by som napisal? Pecosita ma namotavala? Teraz beztak nemam moc naladu - prave sa "zotavujem" z poslednej nepodarenej namotavky ;)

Co sa tyka politiky tak citujem:
A bola vlada a lud nadaval.
A prisla nova vlada a lud nadaval.
A pride nova vlada a lud bude nadavat.

heh - skvele povedane... preto ma nic co sa tyka politiky nedokaze vytocit.
Neberem si to osobne, ked vas tak bavi sa stazovat tak prosim, ja sa zaoberam IBA svojimi osobnymi zalezitostami a svoje emocie si setrim na vhodnejsie prilezitosti...

Anonymný povedal(a)...

Aj tato diskusia je priklad, preco sa nerad vyjadrujem k politike...na konci si vzdy kazdy aj tak to svoje. A vlastne ja som chcel iba vyuzit situaciu a pridat to vsetkymi omielane slovko, iba tak. Kokot.

Anonymný povedal(a)...

Tu to inak zije:)) No, podla mna je kok*t kazdy, kto si mysli, ze politici haja zaujmy ludi. Ci to bol Meciar, Dzurinda alebo teraz Fico, za kazdym stala/stoji nejaka mocnost(i)/zaujmove skupiny. A v politike nejde v konecnom dosledku o nic ine ako o prachy. Za Dzurindom boli (su) Americania, za Ficom Rusko a Cina. Dzurinda je tazky idiot a neverim vlastnym ociam, co tu citam.. Tomu len dat tercik do ruky a pistalku. Nebudte naivni, pretoze nikto z politikov nehaji zaujmy vase, ale svoje. Ved vy tiez nie ste ini - hlupy je ten rod cloveci...

Pecosita povedal(a)...

branko: tak teba ja zerem ;)

insider: ja neviem, podla mna tu nikto nenapisal, ze by si myslel, ze v politike ide o zaujmy volicov..ale mozno len zle citam. je to fakt dlha diskusia a ja na nu nemam energiu.

Anonymný povedal(a)...

Insider:
si presne moj clovek ;)

tiez nerozumiem jak sa niekto nad tym moze rozculovat a dokonca nadavat napr. pribuznym...

Su to herci, tiez extra plateni ale bohuzial ani nejaky schopny film po nich nezostane :D

Reed povedal(a)...

co vam hrabe? kto ma tie litania citat? :)))

Pecosita povedal(a)...

myslim,ze pokus s politickym clankom priniesol svoje vysledky..odteraz uz len o tom, ako sme sa opili, alebo kto ma ake vlasy ;)

Anonymný povedal(a)...

Tak tak Piecka - ved nam uz stacila nasa mensia "politicka debata" nie?
Kvak

Reed povedal(a)...

okay. ja som sa neopil a mam skvele vlasy :)))

Anonymný povedal(a)...

Nick, ani vacsi machri nez ty, co do toho naozaj vidia, sa neodvazia pisat clanky o vlade (navyse tak hlupo plytko), ktora funguje 100 dni. Myslim si, ze je na to este prilis skoro. V pripade ludi, co vela vedia, ale nepisu o tom, ide o opatrnost, v pripade tvojom o hlupost. Tebe nevadi, ze zo seba robis hlupaka? Ved ja som sa len usmieval nad tym, co si sem napisal. Politika je ooooovela zlozitejsia, nez sa zda. Ver, ze o drvivej vacsine toho, co sa deje, ty ani len netusis. Preto by bolo mozno lepsie, keby si sa vyhol hodnoteniam veci, ktorym ocividne rozumies len velmi, velmi malo. Ber zivot s rezervou a nerozculuj sa nad vecami, ktore nemas ako zmenit a nezmenis. Jednotlivec ani cely narod politicku situaciu dokaze ovplyvnit len nepatrne. Na to treba "vyssiu moc". Ved ako tomu podla teba bolo napr. v '89? Nebodaj si myslis, ze sa vzburil lud?

Stephen Woolf. Napisat o niekom, ze je zkur*ysyn, to sa moze stat len v internetovej diskusii. Nechcem obhajovat Fica ani jeho matku, ale toto je podla mna naozaj prilis.

Mozno by bolo dobre, keby ste sa trosku zamysleli nad tym, co ste tu popisali. Mnohokrat slo o slova plne nenavisti. Je to smutne. Prajem skore "uzdravenie" sa, pretoze cas, ktory autor stravil pisanim tohto clanku a cas, ktory ste jeho citam venovali vy, komentatori, bol naozaj casom stratenym.

INSIDER....

Reed povedal(a)...

dnes som si ráno povedal, že budem odteraz písať len o tom, o čom viem 100%. a tak...
hold, dopís(k)al som.

sú témy, pri ktorých nikto nevie 100%.

a...

sú ľudia, čo píšu, čo si myslia; a ľudia, čo im budú vždy vytýkať, že ešte sa dalo napísať to i to.

takým odkazujem: OKNO!
(a tí, čo píšu, čo si myslia, vedia, čo tým chcem povedať)

Pecosita povedal(a)...

saaalalalalala....mudrlanti sveta...pridite sem :) a privedte nas na spravnu cestu. uz sa tesim :)

Nick povedal(a)...

A tak si radsej drzme usta a krok. Pretoze tak niekam snad aj prideme, mozno aj dalej... :)

K hluposti len tolko, ze mistr Insider si neuvedomil, ze prispevkom sa naramne podoba nasej "hlupej" tlacenke. Snad len nebola pokazena, lebo sa z toho uz asi naozaj pos..., poskladam.

Dobru noc ;) teda vlastne Let's dance! (fuj ake hlupe, idu pozerat reality show)

Nick povedal(a)...

Na margo odbornikov by som len doplnil, ze staci precitat zopar ekonomickych clankov. Odporucam posledny Trend a staci uz len uvodnik o minimalnej mzde. Dost som sa pobavil :)

Anonymný povedal(a)...

Presne tak, Nick - "drzat usta a krok". V tvojom pripade to plati dvojnasobne:) Ale ak by si ich predsalen neudrzal, usetri webowy priestor a nechaj si svoje nadavky a "odborne" ekonomicke uvahy na nedelny relax vo vani. A Trend? Pravdupovediac, cudoval by som sa, keby "zurnalisti" z Trendu pisali v prospech inej vlady, ako bola Dzurindova (na par vynimiek) a keby ekonomovia citili solidarne a socialne. Dnes je to out. O zaujatosti medii si asi este nic nepocul, ze? No. Tak ja pre zmenu davam do pozornosti nie clanky, ale rovno knihy. Tajne dejiny Europy od Vurma a Krejciho Mezinarodni politiku.

Insider

Nick povedal(a)...

Insider a nie si ty ten samozvany mesias co nas vsetkych spasi? Webovy priestor je toho cloveka, co si ho aj stvoril, takze si moze pisat co chce a kedy chce. Skus radsej usetrit ty tieto nase diskusie. Myslim ze tym spravis sluzbu nielen nam, ale i ostatnym. Vdaka. Donepocutia vo vani

Pecosita povedal(a)...

mily insider, ty si tak mudry, az ta to musi boliet. webovy priestor, teda tento webovy priestor konkretne, je nas a co ta po tom, co si tu nick pise...? oponovat, ok, ale hovorit niekomu, nech nepise to, co si mysli..dovidenia.
krejciho mam nastudovaneho, nutil nas to citat jeden velmi divny typek v skole. pockaj, nie si ty on? aj on dokazal kecat hodinu a pol a nic nepovedat :P

Reed povedal(a)...

jeeej, insideeer, mame rovnaky vkus! tiez odporucam dan brown - daVinciho kod, rowlingova - harry potter a kamen mudrcov a dobsinskeho ludove rozpravky. nasmeroval by som ta aj k povestiam o hradoch a zamkoch slovenskych, a tiez specialne vypichol moju oblubenu story "nebojsa"
snad sa tiez pobavis...

Pecosita povedal(a)...

spriaznene duse najde clovek vsade ;)
inak, insider, nevolas sa ty nahodou krstnym menom robert? bo ten vyrok o ekonomoch, solidarite a zlych zlych zlych zaujatych mediach mi nieco pripomina.
ja by som tiez rozdavala, len bohuzial si uvedomujem, ze peniazky na stromoch nerastu...skoda ;) jaj, ale ved este stale mozem rozdavat z cudzieho...juchuuu ;) bude zo mna janosik.
inak, uz je tusim jablckova sezona. jablcka su zdrave...ci aj to je len hra medii? chcu nam to nakukat a my im to takto bezvyhradne zerieme...asi sa nad sebou fakt zamyslim. idem citat kissingera. nech mam trochu prehlad.

Anonymný povedal(a)...

mate od 0 do 12 rokov alebo 60+:)?

Insider

Anonymný povedal(a)...

Mesias praveze nie som a ani nevies ako ma to stve:)
Ano, web je plny blbosti... Takze nebudem prispievat aj ja:) Cavello

In.

Nick povedal(a)...

Konecne bude klud, snad :D