utorok 14. novembra 2006

Uplne nesúrodý súbor nepodstatných noviniek, blboviniek a tipov na ďalšie blbovinky

  • Treba omrking Vurdovu novú obývačku. Klikajte a sadnite si presne tam, kam my všetci nadržaní ;). Myslím, že som našla novú skvelú zábavku. Toľko serepetičiek a pekných obrázkov sa len tak nevidí. A hlavne chat s hviezdnou účasťou má svoje čaro. Kde inde by ste mohli stretnúť Karasku?

  • Z Reeda sa stal básnik. Ostrovanku z toho (snad ne)klepne.

  • Angína prichádza. Cítim ju. Škrabká mi hrdielko. Od nežného škrabkania prešla už do vášnivého škrabania. Au, nemôžem poriadne prehĺtať (vážení páni, tu nemá vaša predstavivosť miesta) a asi sa budem musieť vzdať aj jogy. To svet nevidel! Reed mi radí vysadiť mandarinky a nasadiť šalviu. Neviem neviem. Myslím, že doktorát z medicíny ešte nemá (aj keď u neho je všetko možné)...tak poraďte!

  • Že Kelion je celkom fajn čajovňa som vedela. Aj, že má dosť spoločné s Banášovie rodinkou, ale že už Adele vydáva aj knihy, to som netušila. Vy áno?

  • Tešíme sa na štvrtok! Lebo v štvrtok sa stane čo? No predsa príde Matilda! Obohatíme náš slovníček breptov. Reed zasa nebude doma. Dúfame, že to Matilda neberie osobne, a isto pochopí, že keď je Reed objednaný ku kaderníčke, tak musí ísť ku kaderníčke. Už sa na neho nedá kukať (asi sa dnes v noci zamknem v izbe, lebo ma za moje výroky z posledného týždňa zaškrtí nechápajúc, že to ja z čistej lásky ho stále spomínam) ;). Rovnako sa nedá kukať na mňa a na Charlie. My ideme ku kaderníčke svorne spolu o desať dní, keby ste chceli vedieť. Dúfam, že nedostanem pokutu ;). Z toho mi vychádza, že jediný, na koho sa kukať dá je Nick. Prídite sa kuknúť.

17 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

zlato, vurdova obyvacka je super, najma jeho tajna miestnost, karaska je tiez super, reed ma nerozhodil, alebo predsa? :)
o novej spisovatelke viem, ved som nejaky spravodajca, matildu ti zavidim...

z (jedneho nemenovaneho media) ostrovanka

Unknown povedal(a)...

takto ma vyzerat spot uz vyzretych bloggerov, naco vypisovat vlastne myslienky ked to uz spravil niekto iny, staci nalinkovat :-)

Pecosita povedal(a)...

o: som rada, ze ta nevytoci ;) tocidlo jedno. on je vo vytacani mna acharlie dost dobry ;) teda...vo vytacani charlie lepsi, nez vo vytacani mna :)

grgac: ja a vyzreta? blby vtip ;) a moje vlastne myslienky su tam minimalne dve ;)

Reed povedal(a)...

začalo sa mi brutálne čkať. následne som kukol sem. pochopil som!

kurník šopa, ale čoby... to skôr už kurník šopisko (alebo pecositine soplisko?), domov idem kvôli pošte!

btw, nicky ma už spracúval, nech ho vezmem k tej mojej kaderníčke. takže zadanie na DÚ (rozumej domáca úloha): ako prepašujem nicka k nám domov, do puritánskej dediny, kde ludzé vedzá, že nick došiel už tri dni predtým než, donde a ako presvedčím otca, že nick nie je nik, s kým by som si tykal - my si len nikáme :D

som okay, žiaden strach, utekám učiť, dnes majú šeci po prdeli/y :))

pec, lepšie vyzretá ako vyžratá (ako kabát moľami napríklad)

áno, charlie vytáčam úspešne a keď sa zapojí aj nick, tak to fičí na plné obrátky, ako napr. včera s tým pohárom :P

pa-padám

Reed povedal(a)...

čak, to je na samostatný post - krišpín dolina.

V dolinááááááááách...

Nick povedal(a)...

To len ja som nechapavy ci ozaj sa ten reedov post neda pochopit? :))

Anonymný povedal(a)...

len ty si nechapavy, zlato, aj ked mas krasny kabat a krasne ruky :))))my seci chapeme

Pecosita povedal(a)...

ja som asi tiez nechapava, lebo nechapem, co by ta uzasna kadernicka robila s tym, co ma nick na hlavinke, kedze to tak ci tak vypali vzdy rovnako a ked nie, tak mu pristrihnem ofinku. alebo ze by kridelka? neviem, ja som chora...uz zas...dofrasa.;))

Anonymný povedal(a)...

Reedova báseň nemá chybu. Týmto by som mu chcel ponúknuť možnosť občasného hosťovania v rubrike "Pozor, lacná poézia!" na mojom blogu. Ako Special Guest Star :))

Pecosita povedal(a)...

akoze vurdo, uz teraz sa nim neda vydrzat a ty tu takto? jeho ego podporujes? ts!

Stephen Woolf povedal(a)...

ja chcem kuknúť ... obývačka je fajn, najmä tííí smajlovia!!!
a čo také by som sem ešte napísal?

Anonymný povedal(a)...

mna len jedno s*rie - ze ta zenstina s tymi rozcapenymi nohami sa tam tak roztahuje, ze my chudaci vsetci nadrzani sa tam ako popchame? ...ci dobrych ludi sa sade vela...one? ok. mam zavolat aj Reneho? mam? ;)

Anonymný povedal(a)...

jezis karaska, ty si vazna krava - jak keby som zrovna od teba potrebuvau, aby si ma volade pozyvala - sak ja dojdem aj sam,ne?
.
nevadi - vypijeme si?

Nick povedal(a)...

Akoze uz chapem, ja som dosiel domov a vravim Pecosite .. ty si to pochopila? .. a ona ze sak citaj, precital som a pochopil som ... predtym sopm bol v praci, takze to je pochopitelne :)

Reed povedal(a)...

on je mimo len v praci. tak to aspon tvrdi, ale my vieme svoje :D

Pecosita povedal(a)...

kto vie co?

Reed povedal(a)...

kazdy to svoje predsaaa