pondelok 8. januára 2007

Gabura na bicykli

Podľa pána Gaburu z KDH je život homosexuálov „spoločný život úchylných, alebo chorých ľudí bez možnosti splodenia detí. Táto skupina si to uvedomuje a má snahu sa liečiť. Ten ostatok je o nemravnosti, zvrhlosti a výstrednosti. A na to je iný liek.“ Ďalej sa nezabudol vyjadrovať k interrupciám a antikoncepcii, či vymieraní národa a "hrozbe premiešania krvi z rôznymi ázijskými národmi a ich etablovanie v našej krajine".

Zaujímalo by ma, v ktorom rade stál p. Gabura pri rozdávaní rozumu. Mám pocit, že stál v protismere. Je mi ľúto ľudí plných nenávisti a intolerancie voči „novodobým hrozbám spoločnosti“. Ako je možné, že takýto človek má priestor v dnešnej spoločnosti a dokonca ako poslanec NR SR. Tieto výroky sú z úst poslanca prinajmenšom na pováženie.

Ako raz niekto asi múdry povedal. „Toleration is the greatest gift of mind, it requires the same effort of the brain that it takes to balance oneself on a bicycle.“ Obávam sa, že p. Gabura by už mal dávno lišaj na líci, lebo bicyklovanie mu zjavne vôbec nejde.


P.S.: Konečne chápem, prečo mám tak rád ibuprofen a iné tabletky. Mám skrytý záujem sa liečiť. Do prdele, len to dáko nezaberá! Kde len robím chybu. Babo raď!

17 komentárov:

Reed povedal(a)...

o tvojom latentnom lieceni som doteraz nic netusil :-O samozrejme, nemienim ti branit v rozlete... nezabudni si vziat paplon a vankuse, na stole mas tusim aj neutrogenu... pekny vecer :D

Nick povedal(a)...

A do prdele... (som netusil ze to cita aj Reed .. co ja len teraz nestastnik budem robit :)

April povedal(a)...

Ten ibuprofen by mohol aj zabrat, len ho treba drzat medzi kolenami. Ci to platilo iba pre baby?...

hroch povedal(a)...

ja som taky zmateny a neinformovany, kedy tento skvost vyliezol z ust pana poslanca?

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

niektorí ľudia sú k****i a niektorí ešte väčší, ale tí netolerantní imbecili sú jednoducho the best

Charlotte povedal(a)...

Ako jedinu chybu v tvojom lieceni vidim neustale "potulovanie" sa okolo Reeda :)))
A panovi poslancovi by som radila navstivit nasu domacnost, to by sme mu pekne rucne-strucne vysvetlili, kto je uchylny a chory :))

Anonymný povedal(a)...

a toto co je za zurivy liberalizmus? ty..ty..ty.. multikulturalista!

Stephen Woolf povedal(a)...

a Ty si mi na Vianoce žiadne ibíky nedal :'( tak som ostal pri 3-och paralenoch :(( a aj tak som sa nevyliečil

Nick povedal(a)...

April, na kolena som ho este neskusal ... ked mna vzdy len hlava boli :) (a to nie je ziadna vyhovorka na reeda :))

Hroch, tusim to bolo na margo prezitia sviatkov pokoja, stastia a lasky cez vianoce :) ta laska z tych vyrokov priam srsi ...

diavca s dazdnikom, co uz, zit sa treba naucit s kazdym..

duqis, ty ty ty stereokulturista! :)

stephen, asi preto ze si si ho daval medzi kolena ako april pisala :)

fuzinko povedal(a)...

chcela by som RAZ stretnúť "pravoverného", ktorý sa riadi kresťanskou mravnostou... ktorý je tolerntný k ostatným národom, ľudom, vieram, názorom, orientáciam... takého, ktorý nastaví druhú tvár, nepraktizuje predmanželský sex a sex vobec praktizuje vyhradne na splodenie potomstva...
takého, ktorý nepokradol, ktorý sa zlutuje nad chudákom v tiesni, pomaha nezistne, takeho ktorý vie, že sa na iného človeka može pozerať zhora len ak mu pomáha vstať...
homosexualita volbec nie je "proti prírode" ako to roky tvrdi cirkev a KDH... je to v prírode prirodzeny jav...
ak milujem svoju partnerku, som s nou stastna a Boh cíti, že je to laska uprimna a čistá, napĺňa ho to radosťou... ale myslim, že ho veľmi zahambuju ludia, ako pán Gabura, takí ktorí v Jeho mene súdia niečo, o čom absolutne nevedia a čo nikdy neprezili...

Anonymný povedal(a)...

to je nereakciovatelne...to sa da iba oplut...mam ale take nejake tusenie, ze ten clovek ma straaasne smutny zivot...lucky boy na vsetko skarede hovori, ze je to "dooobre plesnive"...takze ten posr/lanec je dooobre plesnivy:)
vy ste taki smieskovci s reedom, lebo vy samozrejme urcite dobre viete, kedy si robite strandu,lebo sa urcite veelmi dobre poznate, ale viete to dobre zahrat na 'ohen na streche':)takze sa vzdy cosik deje...:)

Pecosita povedal(a)...

jo, telenovela v priamom prenose spojena s reality show a komedialnym serialom. all in one.

Anonymný povedal(a)...

viem,prečo máš rád ibuprofen - je ružový!!!! :D)

Nick povedal(a)...

Myshka :) dakujem(e) za poklonu :))

Som vcera musel veceru robit aby som si nemusel perinu odstahovat :) A to uz by bola tragedia ked u z mame tie pekne spolocne obliecky :)))

Germa :D

------

Co sa tyka obrazkov na f4, ako som pisal v liste nalavo, bohuzial nas provider skutocne nema v laske a tak webhosting v sucasnosti riesime. Ak by nam s touto situaciou vedel niekto pomoct, radi tuto pomoc prijmeme :)

Anonymný povedal(a)...

Pohodaaa! Mne provider tiez zrusil k 1.1.2007 fotoblog. Len tak! Sak co budem mat nudny zivot?

Anonymný povedal(a)...

nick, anjel, vies si predstavit, ze by si zil cely zivot s menom gabura? muselo to na nom zanechat stopy:)))

Anneli Jäätteenmäki povedal(a)...

Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.