pondelok 15. januára 2007

Saunové rozhovory, alebo teória o raste gulí

Vzal ma do supertruperluxusného športovo-relaxačného zariadenia. Najprv mi kúpil parádne cestoviny. Baklažán, olivy, syrček, no mňam. Čašník sa venoval len nám. Narváno tam veru nemali. Potom sme sa stretli pri bazéne na supertruperluxusných ležadlách a preberali kto, s kým, kde, kedy, ako, koľkokrát. Ja a môj úžasný nemenovaný (neskôr zistíte prečo ho nebudem radšej menom spomínať) kamarát.


Na ležadlách kecáme ešte len tak lajtíkovo, v bazéne pritvrdíme, veď predsa vlhko je vlhko. Popisuje mi, ako strašne chce kočku, ktorej budúci manžel je mu už takmer ako brat a nevie, či s ňou má "len" spávať, alebo sa pokúšať mu ju prebrať úplne, lebo ona je tá pravá, on to vie. Po pár dĺžkach ideme do sauny. Keďže ide o supertruperluxusné miesto, kam chodia samí biznismeni, tak tam sú samí chlapi (s milenkami sa asi ukazovať nechcú a manželky asi práve utierajú zadočky detičkám, alebo s nimi pozerajú večerníček). Musím uznať, celkom pekné vymakané ritky tam v tej saune okolo mňa chodili. A nielen prdelky. No, musím sa priznať, asi nevedeli, že ich sledujem, dymové sklo na saune urobilo svoje a páni vychádzajúci zo zvyšných dvoch netušili, že sedím presne oproti kútu, kde na seba takí upotení s úľavou liali ľadovú vodu z takého toho kýbla, že : zatiahneš a špléééch! Svaly sa napli, iné veci sa scvrkli, ale to v danej chvíli vôbec nevadilo. Kámovi som dávala neutrálne rady typu: "Vykašli sa na to, aj tak z toho ty sám vyjdeš ako ...veď vieš čo." A nenápadne som sledovala vlnenie okolitých vypracovaných tiel. Sem tam som musela zadržať obdivný (no dobre, tak parádne nadržaný) vzdych.

Po studenej sprche sme si dopriali bublinky vo vírivke a tam padol výrok večera. Neviem už ani prečo, rozoberali sme oblečenie, prišli sme až na spodné prádlo a kámo zahlásil: "Ja ti neviem, či mi odkedy nemám frajerku narástli gule, ale všetky boxerky sú mi v tej oblasti tesné."
Áno, máme veľmi blízky vzťah a preto som mu mohla odpovedať: "Ja si skôr myslím, že odkedy sa tá tvoja ex odsťahovala, tak tie boxerky asi perieš na vyššej teplote. Alebo si pribral aj keď neviem, či aj tam sa ukladá tuk, v dnešnej dobe je všetko možné. A vlastne, keď si pribral v zadku, tak sa ti trencle viac natiahnu a preto môžeš získať pocit, že ti nenarástla prdelka, ale varlátka. Alebo ich máš jednoducho plné. S tým ti síce nepomôžem, ale ak chceš, môžem sa na to kuknúť. Aj keď je pravda, že to asi nebudem mať ako vyhodnotiť, keďže som nemala predošlý stav omakaný."

To už na neho asi bolo priveľa, tak ma radšej poslal do solárka.

PS: Ten obrázok som sem pridala, aby sme sa my, čo sme na krasnych chlapov mali na čo pozerať ;). Ach, krásny blog máme teraz.

43 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

No do solarka si mala poslat jeho, Iggyho, jestli se nemylim? Mozno by si v tom solarku spomenul na byvalu, co sa odstahovala a urobil si to. Potom by mu boli trencle opat dobre. Stopero! ;o)

Pecosita povedal(a)...

branko, ale no tak, nebud indiskretny ;))) ja som sla do solarka, on mozno do sprchy, ehm ;) ale toto je fakt fuj :D on sem sem tam chodi citat totok, tak za toto ma asi zavrazdi.

Unknown povedal(a)...

kde je take superluxusne zariadenie, nieco nove? nech mozem robit babenkam na vikend novy program :-)

Anonymný povedal(a)...

coby ta vrazdil, uvidis ako sa mu ulavi ;o))

Pecosita povedal(a)...

grginko: zlatko, mozem ti dat adresu ;) ale musim ta v mene nasho davneho priatelstva a ucty upozornit, ze tam naozaj chodia uzasne kusy chlapov...sami vymakani menezeri chces to risknut? teda, nie, ze by som chcela podcenovat caro tvojej ctenej osobnosti, ale pre istotu...;)

branko: ty by si chcel, aby boli tvoje gule preberane niekde na blogu? ;)) preto som nechcela menovat. tss tss...nechapavec jeden v ruzovom tricku ;))))

MorningDew povedal(a)...

ehm, mohla by som sa íst pozrieť na tie prdelky? :D

Jasper povedal(a)...

... skvelý článok.

Pecosita povedal(a)...

hroshica: dohodnem ti to? ;)

jasperko: ooo, dakujem ;)

Anonymný povedal(a)...

Pecka, nevadi, ked nepojdeme do solarka na rande? :)

Anonymný povedal(a)...

...no a take slusne dievcatko to byvalo.... (smajlo co pohorsene kruti hlavou)

lizardik povedal(a)...

hmm, a to som ťa chcel do sauny zobrať, ale asi to už nebudem riskovať, bohvie čo by som sa na druhý deň dočítal, že?
ináč v tej saune si musela byť ale vlhká, či vlastne tá sauna bola vlhká? no, už som z toho zmätený :-D xixi

lizardik povedal(a)...

a kamarátovi odkazujem, nech si nájde holku, alebo nech zmení číslo spodného prádla, alebo najlepšie nech vyskúša oboje, spodky by mali umožňovať nerušený a nenáročný vstup (najlepšie nežných ženských prstíkov) :-D,
no, vidíš čo robíš, ešte je len pol deviatej a už takéto reči, hmm, hmm :-)

Anonymný povedal(a)...

milujem sauny a tie napučané jahody, vzdúvajúce sa práve tak dôležite ako ich menežéri

Ranya Dilah povedal(a)...

Ideálne je konečne začať nosiť salátňáky (výraz čisto záhorácky)é pravé nefalšované bavlnené spodky zo slovenskej výroby vpredu s rázporkom a gombíčkom. Tie sa naťahujú ako rastie zadok, aj predné proporcie a dokážu zamaskovať všeličo. Nie ako tie hypermoderné slipy z lurexu, latexu a iného -exu, ktoré nevydržia ani jedno vstatie bez toho, aby to každý nevidel. Ach jo, chlapi.

April povedal(a)...

Jaj Pecka, s chlapmi sa do supertruperluxusnych relaxacnych zariadeni nechodi. Pocula si nieco o tom, ze sa nema nosit drevo do lesa? Nabuduce pod so mnou ;) Mna gule netlacia :)

Unknown povedal(a)...

pehava, sem daj tu adresu, konkurencia ma tlaci dopredu .-)

lizardik povedal(a)...

grga, len aby ťa potom gule netlačili, ked ťa tá konkurencia nepustí k činu :-)

Pecosita povedal(a)...

mercery: no, podla toho, co mi porozpravas ;)

karaska: zivot je same sklamanie, vsak? ;)

lizardik: no, ale ved no...;) on je zvyknuty, ze o nom vsade pisem. o tebe by som nie. ved som o tebe este nie, ved vies, ze by bolo co, ale som nie. takze...kedy pojdeme do sauny? ;)) budem vlhka...kompletne ;)

germa: napucane jahody? ta to co za metafora?

ranya: my zahoraci sme prudko prakticki, ze? ;) to ne jak ti chuapci tam od tej nitry.

april: sak ja viem, jeden sa mi tam aj pacil a dost, a potom sme sa stretli, lenze kaamo na mna cakal. lenze co ked bez kaama by som sa tam nedostala? zatial som ja mala rybka. taka maililinka rybicka. ale ty, ako sa zda mas konexie ;))

grgino: ja som si vzdy myslela, ze si sutazivy typ. poslem ti tu adresu po holubovi, snad nezabludi a ak ano, skus kricat z okna: naaa pipipi, naaa pipipi.

Nick povedal(a)...

Ja mozem povedat len jedno .. mna boxerky netlacia :)

Nick povedal(a)...

Karaska, to ty si ta prava co sa moze pohorsovat ;)

Pecosita povedal(a)...

nickie: akoze provokujes? ze nepriberas? a ze vela sexujes? neser itgra, byva cez chodbicku ;))

Nick povedal(a)...

Dobre ty moj ITGER :DDD

Pecosita povedal(a)...

:P ja som ospravedlnena, ja som preucenaaa ;))

April povedal(a)...

Pecka: Nieco poriesime. Vsak sme poriadne baby, co si s detailami ako nedostatok vhodnych a nadbytok nevhodnych chlapov poradia, nie? ;))

Pecosita povedal(a)...

aprilka: no, tak to sa tesim, ved sme sa dohodli ;)) hihi...a fakt t poto mozeme spenazit :D

Pecosita povedal(a)...

ja uz nemozem nic pisat, sak pismenka mi dosli ;)

Anonymný povedal(a)...

neslušný článok .. som pohoršený!!! :)

Anonymný povedal(a)...

hehe, vsadzam skor na predposlednu moznost ;D velkost gati je konstantna, zadku premenliva

ostrovanka povedal(a)...

priznam sa, ze som sa bavila, aj ked by som sa k tomu nemala priznavat a radsej by som sa mala priznat, ze som pohorsene krutila hlavou... nad germou :)))

germa povedal(a)...

osrovanka, no toto, som ťa vari pohoršila, ja? Idem na spoveď :)

Reed povedal(a)...

az dodatocne: "ááá, nestíííháááám!!!" :(
clanok vyludil usmev na mojom ksichte. nickov koment som sprvu nepochopil :P
iggyimu (som sa nevedel rozhodnut ci "i" alebo "y" a tak som dal obe) dame kratku prehliadku nasho noveho spodneho pradla, co sme si s nickom zadovazili na poslednom tripe za hranicu. mmm, priliehave a dokonale kopiruje krivky tela :D

Pecosita povedal(a)...

zlato, tie vase minizadocky ;))

pluto povedal(a)...

tak ty si taka vsimava? :) zacnem asi pravidelnejsie chodit na saunovanie:)

Unknown povedal(a)...

pehava este by som ti rad prezradil, ze podla istej statistiky v tychto virivkach vo vitalnych svetoch sulozi kazdy treti par spomedzi navstevnikov, ako casto vymienaju vodu obohatenu o nasledne bicikove ingrediencie si radsej netrufam odhadnut, viem ako sa setri na nakladoch :-)

lizardik povedal(a)...

grga :-D, to bolo dobré, asi už nikdy nepojdem do vírivky, kým priamo predo mnou nevymenia vodu, :-)

Pecosita povedal(a)...

grgusik: milacik moj modrooky. ano, si odbornik. a ja k tomu len jedno: nevadiii ;) davam si vzdy potom dlhuuu horuuucu sprchu.

pluto: ouuu :) kvoli mne? hm, mam ta prist omrknut, ci co? ;)

Anonymný povedal(a)...

akú peknú fotečku si tam dala ... odteraz dávajte len takéto k článkom :))))

Pecosita povedal(a)...

oukej zlatko, len pre teba ;))

MorningDew povedal(a)...

ak dovolíš, aj mňa si potešila :)

Pecosita povedal(a)...

dovolim ;) rado sa stalo

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

hmmmm, že kroch kroch saunička...
ostatné nemôžem komentovať :o)

sas povedal(a)...

bezva clanok :)) bezva fotka :)) bezva humor :))

Anneli Jäätteenmäki povedal(a)...

Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.