pondelok 22. januára 2007

Volajte ma najspoľahlivejšia antikoncepcia, alebo Ako som Iggymu prekazila sex

Upozornenie: V tomto poste opäť vystupuje môj skvelý kamarát Iggy, čo však NAOZAJ neznamená, že by sme boli niečo iné, než kamaráti.

Piatok bol rušný. Party našej milej Ranyi (fakt netuším, ako sa to skloňuje a týmto zodpovedne prehlasujem, že aj ja keď budem veľká, budem mať taký gauč, ako má ona) som musela predčasne opustiť a vybrať sa na opačnú stranu mesta osviežiť si pamäť a zasa raz zažiť poriadnu intrákovú chodbovicu, kde narodeniny oslavoval aj jeden z mojich kamarátov, Bruno. Prišla som, keď už zábava bola v plnom prúde. Samozrejme, že prítomný bol aj môj drahý Iggy(naozaj len kamarát pozn. autora určená ešte stále pochybujúcim aj napriek výraznému upozorneniu na začiatku postu. Áno, teba myslím Branko).

Zvítanie bolo búrlivé a zodpovedajúce tomu, že už bolo čosi pred polnocou, pričom zábava sa začala už o ôsmej. Taká vybozkávaná a vyobjímaná som už dlho nebola. Ale padlo na úžitok. Známe aj neznáme tváre, vážne aj nevážne rozhovory. Baliace reči. Jednoducho bolo tam všetko, čo k akcií tohto typu patrí. V Brunovej izbe som mala odložené veci. Potrebovala som si zavolať, tak som tam nabehla a na posteli ležal Iggy a k nemu pritúlená kočka, volajme ju Zuzka, s ktorou sme sa zoznámili niekedy už neviem kde. Sympaťáčka, táto Zuzka, treba uznať. Tak som sa ospravedlnila za neadektvátne vyrušenie a s chichotom som odplávala pokračovať v skvelej neviazanej zábave.

O pár minút ma Iggy našiel. To už som prechádzala od vyrehotaného šarmantného sexepíl rozsievajúceho štádia k štádiu sebaľútostnému. Prišiel práve včas a zbadajúc cvrčky v mojich očiach ma zdrapil, odviedol do neďalekej kuchynky, vysadil ma na kuchynskú linku a...

Viem, že niektorí si teraz predstavili, ako sa to úžasne zvrhlo a akým príjemným spôsobom ma rozveselil, ale budem musieť týchto pornochtivých čitateľov sklamať. Ja som síce sedela v optimálnej výške a on stál oproti mne, jediné, k čomu ale došlo, bol rozhovor. Doslova zoči voči. Tak sme si zasa raz po dlhej dobe povedali, aké je to úžasné, že sme takí dobrí kamaráti už toľko rokov a že tak zostaneme minimálne nafurt.

Potom z neho vypadlo: „Pecka, veď ja ťa mám tak rád, že sa ani nehnevám, že si ma obrala o skvelú príležitosť na sex.“ Znovu som sa mu ospravedlnila za ten vpád do spomínaného hniezda potenciálneho hriechu, on ma však zastavil s tým, že nie o to ide. Nechápala som, tak vysvetľoval: „Vieš, boli sme v tej izbe asi hodinu. Sympatie boli zjavné, už keď sme sa videli prvý krát vtedy na tej akcií. A vieš čo sme celú tú hodinu, čo sme tam ležali na posteli robili?“ Uškrnula som sa spôsobom sebe vlastným: „ Nó, dúfam, že niečo príjemné...“ On ale mykol pleciami a pokračoval: „...prdlajs, vysvetľoval som jej, že ja a ty spolu FAKT nechodíme.“
Krútiac hlavou som podotkla: „No, veď ale ona sa ma na to pýtala už vtedy prvý krát a som jej vysvetlila, že sme kamaráti.“ „Veď ja viem, ale ona mi to jednoducho neverila...“ No fasa, a ja som im tam ešte vpálila pravdepodobne v čase, kedy už ju mal nalomenú a bola možno ochotná pripustiť aj tú možnosť, že SKUTOČNE nie som jeho frajerka.

Nuž, čo už. Zdá sa, že vyzerám ako niekto, kto by o svojom partnerovi tvrdil, že mojim partnerom nie je, a že sme s Iggym odsúdení na život v celibáte, pretože nikto nechápe, že priateľstvo medzi mužom a ženou existovať naozaj môže. Asi nechám patentovať samu seba, ako najspoľahlivejšiu ochranu proti počatiu, pohlavným chorobám a vlastne akejkoľvek pravdepodobnosti, že by si úbohý Iggy zasúložil. A tieto ochranné služby si môžeme poskytovať recipročne.

PS: Myslím, že tretí post v poradí z môjho pera by mohol aj stačiť a týmto apelujem na zvyšok F4, aby priložili ruku k dielu, veď by bolo o čom, však Charlottka? Tak do toho, nech sa necítim ako najbeznádejnejší grafoman z našej domácnosti (čo bezpochyby som, ale takto mi tá veta znie lepšie).

26 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Grafomanka, u nás na to máme taký priliehavý výraz. Kazišuci sa volají takí ludia. ;-)

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

možno bola HIV pozitívna :o),
kazišuk je perádne slovo, zaraďujem do slovníku ak sa niekto nenahnevá :o)

a dobré ráno... ja nie som hore preto, že by som bola úplne šiši, ja musím...

Anonymný povedal(a)...

pecka, aj náš gauč si chcela, keď budeš veľká...
a iggy sa vyvinie, aj také sa stáva..
a zvyšok f4 ruku k dielu určite prikladá, len k akému :D)

hroch povedal(a)...

ehm, pec, a naco ti bude gauc, ked mas kazisuka? budes na nom pozerat filmy? :)

-- kamikatze -- povedal(a)...

a ochrannu znamku si das vytetovat na celo? :) ty si normalna, skor sa mi zda ze ta jeho slecna najak Nechce chapat...

Anonymný povedal(a)...

viem sa vzit...
prisudzuju mi tiez zopaaar intiiimnych "vztahov" naviac
...casto maju pravdu, len niekedy v inej rovine ako predpokladaju
ved co je intimnejsie ako dobre priatelstvo
kamoska a milenka v jednom sa vydariii raz za cas a vtedy je to naozaj pecka(teda myslel som pecka ako pecka :)))

Pecosita povedal(a)...

jirka: tak kazisuk? no, to som teda fakt dopracovala ;))

gwu: teraz som vstala ;))a co sa slova tyka, kontaktuj jirku.

germa: ja som ti nevravela, ze budem mat velky dom, kde budem mat same gauce?

hroch: presne tak, budem pozerat filmy a pit caj s tebou ;)

kamikatze: alebo mozno jednoducho vyzeram tak, ze by som ju potom zbila...ci co ;)

yoss: ale vitaaaaaj ;) no, tiez mi ich bolo prisudenych niekolko neopravnene, boli casy, ked si niekto myslel, ze dokonca chodim s reedom ;) ale zasa asi ich treba chapat teda, lebo kamoska a milenka v jednom je pecka (ako pecka) v istom zmysle dost neprekonatelna ;)


kde je branko?

April povedal(a)...

Keď budeš mať ten barák plný gaučov, tak ťa môžeme volať aj Gaučaňa? ;)
Na čisté kamarátstvo medzi mužom a ženou neverím. Nikdy to pri tom neskončilo. No ale chúďa Iggy nebude mať sex a ani asi normálny vzťah, neviem si totižto predstaviť kočku, ktorá by v tejto situácii na teba nežiarlila.

Pecosita povedal(a)...

aprilka: draha, nestras ;) ved mal vztah niekolkorocny a myslim, ze za jeho rozpad ja nemozem :)

Ranya Dilah povedal(a)...

že môj gauč, slečna - čo pijete? :) je fajn, ak by som ho nemusela čistiť cca raz mesačne..ale vy ste boli fajn, ani jeden fliačik...myslím, že môžeš ľutovať, lebo čo sme zažili potom....fotky pošlem mailom asi v stredu alebo zajtra..každopádne bolo cool. môj oranžový gauč nie je ale kazišuk..ale podporšuk...:))

lizardik povedal(a)...

tak, grafomanka bezpochyby si, iggyho priateľka bezpochyby tiež a nechápem Zuzku, ako si mohla myslieť, že spolu chodíte, ved si tam predsa vtrhla v tom najlepšom a nepovedala si ani slovo, teda si sa iba ospravedlnila, že vyrušuješ, to by asi žiadna frajerka neurobila, že? teda aspoň neviem o žiadnej, ktorá by sa takto zachovala :-D

hroch povedal(a)...

mimochodom, suhlasim s yossom. aj mne sa momentalne prisudzuje vztah, ktory je fakt o vsetkom inom ako o sexualnej pritazlivosti. je to take zle a nepochopitelne, ked clovek ma svoju lasku a k nej este jedneho komplementarneho cloveka dusevne spriazneneho?

Pecosita povedal(a)...

hrosik: o tom to je. ok, tak ja nemam svoju lasku momentalne, ale mam dusevne spriazneneho iggyho a nikto neveri, ze to je fakt cisto o kamaratsve. na sex etc. mame kazdy ine "zdroje" /teda, pokial si tie "zdroje" nemyslia, ze sme my dvaja par/, preto nim nemusime "komplikovat" aj ten nas vztah. neviem, preco ludia niekedy vidia veci tak ciernobielo.
aj ked zasa musim uznat, ze ja byt na mieste iggyho frajerky(minulej, buducej...) tak neviem...ono je to asi zvlastne vediet, ze niekde je niekto, s kym si je moj partner velmi blizky, pripadne ho pozna dlhsie ako ja a maju spolu toho za sebou dost...to je asi fakt na dlhsiu debatu. ale ta situacia, ktoru som opisala mi prisla skor smiesna.

lizardicek: no, vidis. LOGIKA. no, keby som nacapala frajera v posteli s inou, tak by som sa asi neospravedlnovala ;))

rd: ok, tak budem mat gauc ako germa :)

hroch povedal(a)...

ono je to krasna predstava, ze moja laska, moj partner, bude aj mojim najlepsim priatelom, dusevnym spriaznencom a doplnajucou polovicou. je to romanticke, ale nemyslim si, ze to je uplne realne.

kazdy podla mna potrebuje este jedneho cloveka, ku ktoremu moze ujst sa vyplakat, ked to s tym prvym neklape, s ktorym sa moze porozpravat o veciach, o ktorych sa s partnerom nemoze, a ktory ho doplna o tie veci, o ktore ho nedoplna laska...

stve ma, ze ked konecne mam pocit, ze som kompletny, ze mam aj partnera aj najlepsieho priatela, tak si ten prvy zacne namyslat, ze je ohrozeny a streckuje...

Pecosita povedal(a)...

zlatinko, to lebo sa boji, ze ta strati...:( vies, aj moj terazuzdavnoex mal kamaratku...a nakoniec ma s nou podvadzal, takze...neviem. ja viem,ze to ty nebudes robit (snad ;)), ale...chapem aj draheho tvojho trochu.
kazda minca ma dve strany. asi treba citlivo odkomunikovat, co a ako...a neurazat sa a nerovbit si naschvaly... to je to najhorsie, co sa moze stat.

Anonymný povedal(a)...

ja som myslel, že si grafowoman .. či zmenila si už pohlavie?

-- kamikatze -- povedal(a)...

pecosita, skor splnas predstavu slecny o kvalitnej konkurencii, to by mal byt kompliment :O)
keby si bola horsia podla nej, mala by si sa viac bat :O)
a ciste teoreticky... ja ziarlim na priatelky kamaratov, ktore ani nepoznam :o/

Anonymný povedal(a)...

a to furt o tom? ;o) zena a muz nemozu byt naozajstnymi priatelmi, bodka (ci ciarka ci co) nie podla mojich definicii aj keby som rad, nefunguje to (napriklad kvoli tomu, ze jeden druhemu odhanaju potencionalne vztahy a clovek je konieckoncov nic ine ako velke ego a tak sa vyprdne na kamosku a skoci po vztahu, tvrde, pravdive, casom potvrdene)

Pecosita povedal(a)...

branko:heh, tak to je ale ina tema. je jasne, ze ked ma jeden z dotycnych kamaratov vztah, tak priatelstvo ide v tak trochu bokom. ale tak to podla mojich pozorovani funguje vzdy, nie len ked sa jedna o priatelstvo muza a zeny. :)))ale uz nebudem o tom, branko zlaty, slubujem, len to bolo dost smiesne ;)

kami: ňo, akoze lithotit mi to lichoti, skromnost bokom ;) ale aj tak, sranda to je cele komplet. ziarlivost je divna svinka.

steph: ty si feminista?

Nick povedal(a)...

Podla mna to funguje, pokial ma kazdy zaujem o to druhe pohlavie .. ehh, teda aspon jeden z nich o to svoje :))

Hroch, podla mna to je velmi diskutabilne a ja si to priznam, ja by som asi ziarlil tiez.. podla mna to je prirodzene :) len niekto to povie a niekto nie :D

Reed povedal(a)...

konecne som sa sem dostal :-O
aha, no ja k tomuto nebudem komentovat radsej, okay?
lebo ja som staromodny a nickovi hovorim vsetko (a "kazdemu" predtym som vzdy hovoril vsetko). a nick zatial drzi, takze snad to tentokrat vyjde. a so vsetkym. howgh

Reed povedal(a)...

btw, jeden post sa nuka, mal by byt o cestovke, prsosnezeni (vlastne s makcenom na prvom "s", lebo inak to vyzera komicky) a vidine horuceho leta :D

Pecosita povedal(a)...

reedik, nechapem...co nebude komentovat a co vsetko hovoris nickovi? ked hovoris nickovi, nekomentujes? ci...? :D ty ale veris, ze iggy nie je moj frajo, ze? ;)

Reed povedal(a)...

nickovi hovorim vsetko. a tebe verim :P

Anonymný povedal(a)...

hehe, ved ja ti tiez verim pecositka, neverim Iggymu, podla vsetkeho je to predsa-len chlap ;o)

Pecosita povedal(a)...

no, to teda je ;) v utorok sa vytratil so "zuzkou" a mna nechal chudatko napospas alkoholu. ;))