pondelok 12. februára 2007

Súťažná otázka číslo 9

Tak a je to tu. Máme tu poslednú a to deviatu súťažnú otázku našej skvelej fantastickej súťaže o večeru s fantastickou štvorkou. Ja osobne som o tom vždy sníval, a teda poviem pravdu, je to zážitok taká večera. Škoda že túto súťaž nemôžem vyhrať ja.

Ako som tak rozmýšľal /eeehm/, tak sprvu som myslel, že dám otázku ohľadom mena môjho najObľúbenejšieho politika. Ale keďže nemôžem toho Gaburu pchať všade, tak som vymyslel otázku ohľadom toho, po čom som tak aj s Charlie pokukoval v električke. No ani to nemôžem dať, bo myslím, že tie sýkorky by mi u Reeda neprešli /heh/.

A tak som vymyslel niečo síce jednoduché, ale tak záverečné kolo zložité byť nemôže. Súťažná otázka teda znie:
Aký je najobľúbenejší Nickov šport?

Odpovede zasielajte na staro známu adresu fantasticka.stvorka@gmail.com aj s posledným vystrihnutým kupónom. Dúfam že máte všetky! Vyhodnotenie sa blíži a výhra tiež. Tešíme sa na vaše kreatívne odpovede. A tej kreativity je dosť. Vo vyhodnotení tie najlepšie určite spomenieme.


P.S.: Už čoskoro bude spustená naša úžasná webcamera, takisto aj čoskoro zodpovieme vaše otázky /toto som musel dodať pre netrpezlivcov ako karaska, ktorú týmto pozdravujeme/.

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

ono nejde o netrpezlivosť... ide o život!

Anonymný povedal(a)...

btw, netrpezlivcov je tu ovela viac:) aj ked pasivnych...

FanaticGay povedal(a)...

Kupon vystrihnuty - v monitore diera a odpoved neviem. Tak co so mnou?