utorok 6. marca 2007

Jednu Aprilku do každej domácnosti

Po dvoch mesiacoch, čo sme neboli schopné sa dohodnúť na stretnutí, sme sa nakoniec raz dohodli celkom spontánne a odvtedy sme sa stretli už niekoľkokrát a musím uznať, že April je skvelá parťáčka. Doslova na všeličo. Odporúčam jednu takú parťáčku do každej domácnosti. Prečo? Tak napríklad pre toto:

1. V jednej nemenovanej taxislužbe ju už poznajú podľa čísla. To sa veľmi hodí napríklad v najväčšej taxíkovej špičke, kedy nikde nemajú žiadne voľné vozidlá a Pecosita (to akože ja) tak ako vždy pozvoláva kamarátov z rôznych kruhov a všetci sa stretnú pri veľkom stole v jednej nemenovanej slovenskej krčme. Po dobrej zábave potrebujú odvoz a vtedy sa prejaví April a jej známosti. Každého vybozkáva a usadí do separé taxíka. Skvelé!

2. Sedíme v našom obľúbenom podniku. Pecosita (to akože ja), Charlie, Krajči a April. Kecáme, smejeme sa, sme okúzľujúce a nádherné. Všetky. Príde akýsi podnapitý tackajúci sa Rus, či akou národnosťou sa to predstavil. Každej z nás začne súkať komplimenty dosť zvláštne. Jeho doternosť a spotená šušťáková bunda v štýle early 90's nám dosť kazia babskú chvíľku. Snažím sa mu slušne vysvetliť, že my si vystačíme aj bez neho. Nedá si povedať. Keď to už skúša aj prevádzkárka a chlapík si stále myslí, že mu tým len prejavujeme náklonnosť, postaví sa April ( najdrobnejšia z celej našej krásnej dámskej spoločnosti), pozerá mu priamo do očí, pohľadom neuhne ani trošku a veľmi vážne mu povie: "Vypadni! Tu na teba nie je nikto zvedavý." Týpek zostane zarazený a v zjavnom šoku ešte čosi skúša, ale drsňáčka April sa nedá a superzrozumiteľne, aby aj on pochopil, povie: " Ja....to....myslím VÁŽNE." A umastenec pochopí, sklopí uši a odchádza. April sa pokojne usadí a prednesie: "Dámy, kde sme to prestali?"

3. April sa ako bodyguard prejavuje napríklad aj v oveľa chúlostivejších situáciach. V Elame na jednej hustej party Pecosita (to akože ja) chodí tradične cikať na pánske wécko. Nie je to žiadna zvrhlá chúťka. Ani tým nesledujem poníženie pánov chlapov a dokonca ani neobkukávam pánske nádobíčko (pri cikaní ma to vážne nevzrušuje). Ide len o to, že na pánskych nikdy nebýva rad. Tak sa tam s April vyberieme. Predtým to skočíme oznámiť Nickovi a Upírke, ktorí stoja v šóre na lístky. Tam April dosť nahlas pred celou tou šórou zahlási: " Nebojte, ja pri tom Pecku podržím, aby nespadla do misy." Zhrozene na ňu pozriem, okolostojaci sa skvele zabávajú. Nuž, nie že by som ju chcela podceňovať, ale ja som skutočne o dosť väčšia osôbka ako ona.

No, ale nie to som chcela. Nonšalantne a akoby nič sa teda dostavíme na pánske toalety, ale ako na potvoru je voľná iba jedna kabínka. Zvyčajne mi tam nevadí niečia spoločnosť (lebo zvyčajne tam nechodím úplne triezva), ale ani neviem prečo, April zostáva za dverami a ja počujem, ako do nej začne džubať nejaký pravdepodobne prudko hanblivý pán, ktorému sa v prítomnosti dámy tak scvrkne, že sa ani nevymočí. April sa nedá a trpezlivo, ale zároveň neoblomne mu vysvetľuje situáciu. Keď ja dokončím, čo mám a vyleziem von, April tam stojí, drobné rúčky vbok, hlava mierne nabok. Všetci chlapi naokolo sa tvária, že sú neviditeľní, aby ich náhodou nedala do laty. A ona s noblesou jej vlastnou vojde do kabínky. S April by som asi išla aj na kraj sveta. Viem, že Pecositu (to akože moju nežnú a krehkú osôbku) ochráni.

4. Pecosita (to akože ja) a April sa vyberú v piatok večer decentne von s tým, že nebudú veľa piť. Po zmysluplných rozhovoroch samozrejme o chlapoch skončia v onom už vyššie spomínanom obľúbenom podniku tancujúc pomedzi stoly. A keď sa Pecosita (ešte stále akože ja) na druhý deň zobudí so šošovkami v očiach a čižmami decentne pohodenými pri posteli s hlavou ako vo zveráku, tak je jasné, že April je skvelá parťáčka aj na inteligentnú zábavu. To sa potvrdí aj ranným telefonátom o piatej poobede, pri ktorom sa Pecosita dozvedá, že vykrikovala na bankomat, nech jej dá peniaze a hádzala dvadsaťkorunáčky, že nech ich Aprilka chytá.

Darmo, s April je dobre. Spomenula som len najpraktickejšie dôvody, prečo si jednu zadovážiť. Dôvodov je samozrejme oveľa viac. Vrelo odporúčam.

S pozdravom,

Vaša Pecosita (to akože ja)

37 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

No, tak teraz som ostal zarazeny. Bude F5 ci nebude? :-)

Maroško povedal(a)...

Jednu by som zobral! Kam môžem poslať objednávku?

Anonymný povedal(a)...

Ja beriem tiez jednu! :)

FanaticGay povedal(a)...

Hmm no uvidime. Celkom dobry PR. Tak mozno si ties jednu objedname... :o)

Daily Whinger povedal(a)...

Objednavam dve do Sydney a jednu do Prahy.

April povedal(a)...

Jeeeej :D ona sa vola ako ja!

No ale pekne si mi zavarila, ako to ja teraz vstko postiham?
Len im neprezradzaj, kolko si odo mna za tento PR clanok dostala. To by o mne zrazu pisali vsetci ;)

Reed povedal(a)...

znie to ako super business plan! :D
rozmyslam, ci je nakup a predaj aprilky ohlasovacia alebo konces. zivnost :))

Pecosita povedal(a)...

nuz, vidim,ze sa buducnosti bat nemusim ;) zarobim tazke prachy, kedze ludia objednavaju a to som nikde ani neuviedla cenu a podmienky... ja som vlastne vobec neplanovala aprilku predavat :)) mozno prenajimat by som mohla...alebo...ja neviem :)

kazdopadne, april, budeme bohatii ;))

Pecosita povedal(a)...

a april este nieco...sami chlapi ta chcu, vidis, nie je to take zufale, ako sme sa vcera bavili :) lesbicky z nas nebudu :)

lota povedal(a)...

Nebudem tu vypisovat, aka je skvela. Ona vie, ze ja viem, ze je....-)

swarovski povedal(a)...

podla mna april vobec neexistuje... ma prilis dobre referencie :)

Pecosita povedal(a)...

lotka: jasne, ze vie, ze vies, a dokonca vie, ze ja viem, ze vies :)

swar: ty si ma odhalil! april je moja imaginarna kamaratka, a zaroven moje alterego...hmm :) ale hlavn,ze sa s nou dobre pije...teda so mnou...teda...s nami :)

swarovski povedal(a)...

hm, imaginarna... vedela si, ze mam rad drze zeny, preto si si ju tak vymyslela :)

Pecosita povedal(a)...

ano, ja robim vsetko kvoli tebe. kvoli tebe som zalozila celu blogosferu :)dufam,ze sa aspon dozijem vdaky.

April povedal(a)...

No, nielen ze mam dnes ego v oblakoch, este budeme aj bohate! :)))

Pecka, tymto ta pasujem do ulohy mojej managerky, takze vsetky objednavky a dotazy s tym spojene adresujte prosim jej.
To, ze som vraj drza a imaginarna si radsej ani nevsimam... ;)

Pecosita povedal(a)...

vies, pre mna je to pocta... ak som si ta vymyslela, tak som ta vymyslela dokonale, a to znamena, ze som dobra myslitelka :D


managerka? to dnes chce byt kazdy a ja uz som! to ani nemusim ten titul ziskat, vsak? ;))

swarovski povedal(a)...

pec, ako si uz sama povedala, ty si vsetci :)

Pecosita povedal(a)...

ano, povedala som to, lebo si to niektori paranoidni jedinci o mne myslia :)

swarovski povedal(a)...

ale v 60% percentach pripadov mam pravdu! :)))

germa povedal(a)...

aprilka - dopyty!!!! Dnes som za mudru :(

Pecosita povedal(a)...

mam kontakt na skveleho psychiatra...poskytnem? ;)(vies, ja ako rozdvojena osobnost na takeho odbornika kontakt potrebujem, a tebe sa ako prototypu paranoie hodi)

swarovski povedal(a)...

pec, kontakt niekedy nestaci, treba mu aj sem tam zavolat :))

Pecosita povedal(a)...

no, ved ty mu zavolas ;) on ma totiz toho spravneho operatora :-P mozno bude ochotny ti pomoct aj cez telefon...len aby sa to nezvrhlo na...nieco ine cez telefon ;)to by si sa potom nemusel doplatit...myslim jemu, nie operatorovi :-P

S. povedal(a)...

pecosita: ked ti nepomoze ten psychiater, mam skveleho exorcistu ;D ten nepomoze zarucene, ale je to prca

Pecosita povedal(a)...

upirka: kocka, vies, ze som za kazdu srandu, inak by som nebyvala s nickom ;)....zoznamis nas? ;)

S. povedal(a)...

dam ti kontakt :-)

FanaticGay povedal(a)...

ano exorcista to je ono. Vyzenie zo mna posledne zbytky normalnosti a uz sa vezem :o)Daj ho sem!

Anonymný povedal(a)...

no to si pockam, co vy dve vystrojite v aprily :)))

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

pec: swar by aj tak radšej psychiatričku :o)

a k april... ja by som ju síce nechcela mať doma, lebo údržba určite nie je lacná, ale zato by som si vedela predstaviť, ísť sa s ňou zabaviť :o)

samozrejme iba na základe jej postov súdim, ale ak to má byť pec, tak je to úplne že fasa, pôjdeme dve, platíme za dve, ale kecať budú štyri, lebo ja som tiež dve :o)

hehe

no, pec, april, nevykám, hovorím k tebe obom :D (to je zvrat)... kedy idme??? :o)

ostrovanka povedal(a)...

tak ja neviem, april je super, aj som jej poslala CV, ale brala by som aj cosittu, rozdava 20 korunacky :)

Nick povedal(a)...

Ano april je skvela :D
Nur cvancig ojro, und zi ist ojer! :)

Ale teraz vazne, za dvacku? To by bral aj adam :)

Ale vsimol som si tu ze tu sa to v diskusii dako zvrtlo, pecosita a swarowski, vy nemate chat ci taketo doberanie lajv je lepsie? no neviem :)

S. povedal(a)...

nickie: nechaj ich, ked ich to bavi... ostatnych to bavi tiez :-) mna to trosku bavi. inak mam BIG NEWSy
co obed? alebo kava (=vino)?

Nick povedal(a)...

Tuto nedelu sme tusim vsetci mimo, teda ja aj reed aj pecosita ideme domov... :(

Ale mozno daco v sobotu by mohlo byt! sak dohodneme ;)

Pecosita povedal(a)...

hehe, nickie, pusinka, nas so swarom tu one...ze mame chatovat inde ;) ale randicka si tu verejne dohadovat moozeme? ;))

tss tss

S. povedal(a)...

aj nick dostal svoje dni

Nick povedal(a)...

Pecosita, divaj sa aka vymena prispevkov to bola .. dvojita! :D a ziadne natahovacky :) natahovat si mozete aj kazdy sam :)

Pecosita povedal(a)...

pri mojom clanku si budem natahovat co chcem, a aj komu chcem ;)) teda one...to...slovicka :D