pondelok 19. marca 2007

Let's súťaž: The vrchol

Milí naši skvelí a úžasní čitatelia!

Prišla chvíľa dlho očakávaná. Let’s súťaž končí a prichádza vyhodnotenie. Skôr, ako oznámime meno víťaza, dovoľte nám, aby sme sa s vami podelili o najvydarenejšie a najkreatívnejšie odpovede na jednotlivé otázky.

Poznámka: od všetkých účastníkov sme získali súhlas na zverejnenie odpoveďového kreatívneho výplodu. Odpovede neprešli jazykovou úpravou kvôli zachovaniu jedinečného a neopakovateľného čara a atmosféry.


Otázka numero uno

Lizardik nám napísal toto:

Fakty, fakty:
VG - všobecne nazývané ako Venušine guličky (po porade so slovníkom slovenského pravopisu uvádzam, že správny názov je Venušine guľôčky - tu si to môžete skontrolovať http://www.forma.sk/onlines/slex/index.asp) a mimochodom guľôčka znie oveľa viac sexi, podľa môjho názoru :-D

Venušine guličky sú mnoho rokov stará erotická pomôcka pôvodom z Ázie. Jedná sa o duté guličky, v ktorých sa skrýva ďalšia spravidla kovová gulička. Tá pri pohyboch naráža na stenu vonkajšej guličky a tím dochádza k záchvevu a teda vibrácii. Vibrácie následne spôsobujú stimuláciu pošvových stien a tým aj želatelný efekt. Existujú takisto aj verzie s vibračným elektrickým zariadením.

Kreatívna časť:
VG sa môžu používať pri akejkoľvek príležitosti. Nakoľko ako muž som nemal možnosť vyskúšať tento ázijský vynález len sa domnievam, že napríklad pri pracovnej porade (tie s elektrickým pohonom) by to mohlo byť osvieženie nudných šéfových (šéfkiných) kecov o plánovaných výkonoch a tak podobne.

Tie bez elektrického pohonu je dobre používať podľa môjho názoru pri nejakej aktívnej činnosti, napr. beh, prechádzka, resp. v Pecositinom prípade pri tanci a ešte k tomu na verejnosti. Viem si celkom živo predstaviť aký blažený výraz jej to spôsobuje :-D, xixixi.
Ďalej si myslím, že VG pri tanci veľmi uľahčujú úsilie mužom, nakoľko žena sa stáva roztúženejšou a vo výslednom efekte povoľnejšou (toto je čisto hypotéza, nakoľko tento čisto laický názor nie je ničím podložený).

A čo sa týka tej nespavosti - veď komu by sa chcelo po použití VG spat, roztúženie predsa nikdy nestačí, že Pecosita?! Xixixi


Ranya sa tiež posnažila (aspoň na prvú otázku, na sotatné sa vyflákla, keďže nás už pozná:

1, Venusine gulocky - fakt.

Kreativita: Nakolko poznam Pecku a jej napady, tak by som povedala, ze ich pouziva na odreagovanie ako klik-klaky, kto nevie, ako to vyzera - tak takto: http://www.jeugdsentimenten.net/media/2005/06/klikklak.jpg pouzivali sme to, ked sme boli mali.:) A Pec sa urcite nehanbi ani v elektricke sa takto odreagovat, co tam po blbych pohladoch blbych cestujucich..:) Jasne, ze to ma co do cinenia s Tvojou nespavostou....radsej ako spis si zaklikas...:) A ked si zaklikas, zobudis cely dom, takze nespi ani zbytok F4..:)

2, Fakt: Vegetariansky gaucho (vybrate z jedalneho listku mexickej restauracie)

Kreativita: Vegetarianska mnamka pre kazdeho, zlozena vysostne z prirodnych produktov v skleniku, bez pridavanych herbicidov, pesticidov a inych -cidov na to, aby boli vacsie - aj tak to nefunguje. Za kvalitu sa zarucuje samotny mexicky gaucho, za dovoz ruci Sky europe a Jakub(to bude dalsia otvorena linka v buducom roku - Bratislava - Mexico City (kto to este nevedel)). A to samotne zlozenie ma skvely ucinok na tu Tvoju nespavost. Po zjedeni tohto vegetarianskeho gaucha Ti bude tak dobre, uvidis spiraly, zajace, komety...ozije spartakus v knihe na zachode (to je moja osobna skusenost :))- ved posud zlozenie: prvotriedna zelena koka, prvotriedna bez - icidna trava a do toho skvely vanilkovy tabak..prifarbene je to konskym trusom (vysostne z biopotravin).


Germa:

no ešte mi názorne ukážte, ako si vystrihnem kupón.

VG = Vyspatá Germa

Súvislosť: Keď bude germa vyspatá, pecka nebude mať žíadne problémy so spávaním. Howg.


Lolek sa vyjadril takto a dovďačili sme sa mu za to. Hádajte, čo dostal k narodeninám:
Je mi jasné, že normálny smrteľník by si mohol myslieť, že ide o VENUŠINE GULIČKY, ale JE TO CHYTÁK.:)

Pretože ide o VATOVITÝ GÝČ, = povestný plyšový alebo inak vypreparovaný predmet súvisiaci s Veľkou Nocou, Vianocami, Valentínom alebo iným sviatkom, ktorý vyvoláva u človeka nábeh na zvracanie.

Využitie:

ak chcete, aby sa s Vami polovička rozišla, alebo Vás niekto znenávidel, stačí Vatovitý gýč darovať. Ak dotyčný oznámi po zhliadnutí Vatovitého gýču, že je milučký alebo zlatý je to neklamný znak , že s ním máte urýchlene prerušiť všetky kontakty.

A prečo nemôžeš spávať?
Niekto na kom Ti fakt záleží a máš ho veľmi rada Ti daroval Vatovitý Gýč a ty nevieš aký postoj máš zaujať.


Hroshica ešte predtým, než sa zo súťaže odhlásila napísala:

VG? - varlata v tonine G. Hodi sa to napriklad na lepsi krvny obeh a spalovanie tukov a pravdepodobne nespis preto, lebo ich pocuvas z vedlajsej izby a z tej tvojej nie


Druhá otázka

Aprilka poslala ako správna súťažiaca korešpondenčný lístok:

April sa zasa vybúrila obrázkovo a treba uznať, že nás všetkých veľmi potešila (teda naše oči aj duše):


Lizardik ako pravý romantik napísal:

Zastavkarom nazvala charlie taký typ človeka (muža), ktorý hoci má koč s mnohými tátošmi aj tak pošle svoje rande dievča na autobus.
No čo k tomu dodať. Somár je to, veď v aute sa dá robiť toľko zaujímavých vecí, dokonca aj s rande dievčaťom, ale k tomuto má asi viac čo povedať grga, ibaže by nie :-D.

... vlastne len to, som chcel, že sa už vážne teším na tú večeru

Posledná otázka

April nás zasa potešila, a zabavila nás minimálne na pol dňa. Vyplňte aj vy a nájdete odpoveď:


Lizardík sa zjavne potreboval vypísať a celkom sa mu to podarilo:

Takže.

Aj napriek tomu, že ste ma už určite vybrali za výhercu vašej "lets sútaž" sútaže a z tohto dôvodu je uplne neúčelné sa aj naďalej snažiť, posielam Vám zaručene správnu odpoveď na vašu poslednú otázku (jedenásť z desiatich jasnovidcov potvrdilo jej správnosť).

No.

Čo by tak asi mohol byť Nickov obľúbený šport? Dlho som si lámal hlavičku nad týmto problémom.

"medzihra"

len tak na okraj, Reed a Nick viete, že ste jedna a tá istá osoba, teda Reed Nick, resp. Nick Reed. Vlastne vy dvaja spolu tvoríte niekoľko osôb zároveň. Veštkine mi potvrdili, že je to zaručene úplne pravdivá správa. Ako dôkaz uvádzam nasledujúce linky:
http://sportsillustrated.cnn.com/football/ncaa/players/17663/index.html
http://www.pfd.co.uk/clients/reedn/f-ftw.html
http://www.cancerschool.gla.ac.uk/members/html/reed-n.html
http://www.nickreed.co.uk/
http://www.radivarl.demon.co.uk/nick/index.htm
no a tak ďalej.

"koniec medzihry"

Čo by tak asi mohol byť Nickov obľúbený šport?

S prihliadnutím na tie spomenuté "sýkorky" by to mohla byť štvorka žien v tenise, ale keďže taká Serena a tá druhá sestra Williams sa len zťažka dajú označiť za sýkorky, takáto možnosť padla. Tak som si ďalej lámal hlavičku, že či by to teda vážne mohol byť čisto ženský šport. Ani také synchoronizované plávanie nie je na zahodenie, ženy v plavkách, akurát, že majú na nosáľoch to tie štipce a vôbec, pri tých zvláštnych hyperepileptických pohyboch ani nevyzerajú ktovieako príťažlivo. No nakoniec som to s týmito úvahami vzdal, veď ešte by sa s tým aj Reed náhodou stotožnil a preboha, bol by oheň na streche.

Moje úvahy pokračovali.
Zistil som po úvahe, že v otázke je zásadná chyba, pretože nie je presne špecifikované, či ide o pasívnu alebo aktívnu obľubu daného športu. Tieto dve veci sa môžu diametrálne odlišovať. A tým som sa dostal do nezávidenia hodnej situácie, pretože som nevedel.
Nakoľko Nicka nepoznám osobne, a vaša web camera dosiaľ nefunguje, nedá sa s istotou povedať, resp. vysloviť tvrdenie na aký šport by bol vhodný. Avšak v súlade s heslo "podľa seba súdim teba" ma napadlo, že to bude skôr pasívna obľuba určitého športu. Predsa je len príjemnejšie sa pozerať ako sa pre tvoju zábavu potí niekto úplne iný, jestli se nepletu xixxixi :-D.

A keďže sme už pri tom potení, asi to nebude šport ako napr. šach, biliard, petang, šípky a podobne. A ďalej vzhľadom na "medzihru", a na jednotlivé odkazy ktoré som tam uviedol (ak ste si ich doteraz nepozreli, teraz je najvyšší čas) ma napadlo, že to bude súvisieť s Nickom Reedom. Vesmír je nevyspytateľný. A keďže v tomto momente ste si už určite pozreli linky, tak ste zistili, že Nick Reed (jeden z mnohých - poznámka autora) je celkom úspešný obranca nejakého konkrétneho (zabudol som názov) fotbalového mužstva v Oregone (americký fotbal!).

Tu však úvaha nekončí.
V našich končinách nie je bežné, aby domáci športový fanúšik (to akože Nick xixixixi :-D), inklinoval k obľube amerického fotbalu a tak som sa rozhodol, že Nickov najobľúbenejší šport je fotbal, pasívne samozrejme.

No a to už by mal byť asi aj koniec. :-D


A teraz prichádza chvíľa, na ktorú ste isto všetci dlho čakali. Prichádza pomaly, ale isto...cítite to napätie?

Tramtaradá!!!!

Konzílium F4 sa po dlhom a náročnom rokovaní a zvažovaní a vyhodnocovaní a prehodnocovaní a hodnotení zhodlo, že prvú cenu (tak ako bola uvedená pri predstavení úžasnej nádhernej a príjemnej súťaže Let’s súťaž) získavajú až dvaja účastníci, ktorí reagovali vždy promtne a originálne.

April a Lizardík

Víťazom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať a dúfame, že potom nás dostatočne vychvália na svojich pekných blogoch.

Vaša F4

22 komentárov:

umbrella povedal(a)...

gratulujem a užite si to :o)

lizardik povedal(a)...

tak to teda,
to je fakt funtastic, dokonca aj štyrikrát,
bohužiaľ som zabudol čo to má byť tá výhra,
dúfam, že to bolo niečo dobré, skúste mi to pripomenúť :-)

Pecosita povedal(a)...

potvurko, mozno dostanes zmrzlinovy pohar Horuca laska ;))

April povedal(a)...

:)) Jupiii ja som vyhralalaaa!!!
Uf, tak to som skutocne necakala, nie som vobec pripravena, ale v prvom rade by som sa chcela podakovat svojej rodine, ktora celu doba stala pri mne a doverovala mi, svojim kamaratom, mojim psom Sunny, Julia, Oskar a Frenky, samozrejme dakujem fantastickej F4 porote, nasim sponzorom, kolegovcom, ktori ma podporovali a samozrejme vsetkym dvom mojim fanusikom – dakujem, dakujem, vsetkych vas lubim....
;)

germa povedal(a)...

a co je výhtra? Večera plná zrna? Či ako to bolo?

lizardik povedal(a)...

germa nestraš ma :-D,

ináč som od toľkého šťastia aj poďakovať zabudol,
takže pecosita, charlie, nick a reed, DAKUJEM a teším, teším :-D

Reed povedal(a)...

germa: ozvala sa teta zavist? :D

April povedal(a)...

Liz, to musis skratit - Ricocharlositta dakujem ti! :)

Pecosita povedal(a)...

budes robit zob zob :)

lizardik povedal(a)...

ricocharlositta dakujem ti, alebo vám, tak teraz neviem , hmmm, hmmm :-)

FanaticGay povedal(a)...

Aj tak je kysle...
.
Mate stastie, ze som zacal blogovat az tak neskoro. Ale aj tak by ma zaujimalo co mam spravit s tou dierou na mojej obrazovke.
.
Kedy bude nova sutaz :)))

Pecosita povedal(a)...

fangay: chces vyhrat veceru s f4? si si isty???:))

germa povedal(a)...

reed - absolútne nie: veď vieš, že zobem a dokonca aj variť viem. A nevieš, že nezávidím?

germa povedal(a)...

ježiši, teraz mi došlo - kedy boli tie ostatné otázky? To bolo nejaké utajené?

Pecosita povedal(a)...

ge: nebolo...a dokonca sa na ne da kliknut aj teraz z praveho menu ;)

germa povedal(a)...

mate aj lave, menu myslim.

FanaticGay povedal(a)...

O tom vobec nepochybuj. Veceru zvladnem. Uz to salenie do rana bieleho by ma mohlo stat zdravie. Tam poslem Umbrelovu. Ale veceru v pohode. Najma ak by sme presvedcili Germu, nech uvari. A este nech sa to nekona tam kde mate WeCe stratenu.
:)))

Ranya Dilah povedal(a)...

Ale ale, keďže ja nemám a neviem, ako sa robí všetka tá animácia, cítim sa zjavne diskriminovaná a podávam námietku voči zaujatosti F4. Reed, budeš mojím akdvokátom ? :)

Nick povedal(a)...

Fanatic, neestras, ved teraz sme radi ze skoncila tato sutaz a hned dalsiu by si chcel :) heh

Az tak zase radi nevarime :)

Inak gratulujem vyhercom, tesim na stretnutie..

Reed povedal(a)...

liebe ranya, ale ja nemam opravnenie vykonavat take povolanie.
ze nepovolene povolanie, heh, to tusim robia vsetci politici :)))

Anonymný povedal(a)...

Sutaz prebehla bez dohladu notara, preto vsetky ocenenia, vyhry a odmeny pripadaju mne ;)

Pecosita povedal(a)...

bezacik: ozval sa ten pravnik v tebe? ;)