piatok 13. apríla 2007

Veľká noc, veľa vody, vibrátor a dierky

Myslím, že nebudem veľmi originálna, keď poviem, že nemám rada šibačku. Už to dávno nie je taká švanda, ako bývala, keď som bola decko. Teraz je to viac menej trápna povinnosť. V očakávaní tohto druhu doobedňajšej sviatočnej nudy som začala aj tohtoročný Veľkonočný pondelok. Pravidelní šibači odišli okolo jedenástej, ja som zostala podivuhodne suchá (ehm, teda teraz myslím moje oblečenie). Nikoho iného som nečakala, tak som zaliezla do mojej izbietky v rodičovskom dome, prezliekla sa do pohodlného s ambicióznym plánom, že pohnem s diplomovkou. Vtom zazvonil zvonec a rozprávky je ešte len začiatok.

Maminka na mňa kričala: „Pééééckaaaa, nááávšteva pre teba!“ Začudovala som sa. Kto by to tak mohol byť? Tých, čo ešte v okolí môjho rodného menšieho okresného mesta mám, som navštívila v nedeľu. „Mamíííí a kto to jeee?“ Precvičila som si hlasivky zasa ja. „No poď, budeš prekvapená, dlho si ich nevidela.“ Tak to som už vôbec netušila, kto by to mohol byť. Matilda so Šťastím sú predsa mimo republiky. Tak som sa teda zasa nahodila do nového trička, rukami prehrabla chaluhy (pre neznalých: chaluhy=moje háro) a cupitala dole schodmi. Prišla som ku dverám a kto tam nestál! F3 (F3= F4 mínus Pecka). Tu som začala šípiť nejakú habaďúru. Tak som ich pekne privítala a čakala, čo sa z toho všetkého vykľuje. Reed ma požiadal, že či by som s nimi nešla na malú prechádzku. Bolo mi to podozrivé, ale čo už. Nech je sranda. tak sme teda šli. Asi desať krokov, pred dom, kde už čakal Jack. Chalani otvorili kufor, vybrali dva zatvorené kýbliky od kyslej kapusty a na mňa aj na Charlottku vychrstli celkom slušnú dávku H2O! Reed trafil Charlottku teda statočne a ja, keďže som mala nežný tušák, čo sa chystá som sa postavila tak, že Nick svojím strelivo zasiahol síce mňa, ale zvládol aj celkom slušne umyť auto môjho tatíčka. Charlie tuším zvýskla. Ja som sa ani na to nezmohla, len som v sebe dusila rehot. A to nebolo všetko.

Aby tých prekvapení nebolo málo, Reed sa rýchlo vrátil k Jackovi a niečo z neho vytiahol a schoval si za chrbát. Potom ma chytil za ruku a pred nos mu strčil nádhernú kyticu oranžovožltých tulipánov: “Všetko najlepšiééé, trošku popredu, ale aj tak.“ Ahá, tak o toto išlo. Veď mi aj nešlo do hlavy, ako by mládenci presvedčili Charlie, aby s nimi šla k nám za tým účelom, aby bola verejne na ulici obliata. Po Reedovi prišiel na rad Nick a po prenádhernej gratulácií mi do ruky dal darčekové vrecko. Keď ma vybozkávala aj Charlie, tak prišiel čas pozrieť sa na darček. Už som tušila, čo to bude. Ani neviem ako, ale tušila.

Tramtaradá! Áno. Aj keď sú štvorkáči romantici, citlivé umelecké duše, majú zmysel pre užitočné a využiteľné praktické darčeky. Normálne som ich začala upodozrievať, že sa spikli s Upííírkou, s ktorou sme pár dní pred tým spoločne posilnené silnou nadržanosťou surfovali po internetových sexshopoch. Túto moju teóriu štvorka odmietla. Z toho mi teda vyplýva, že nedostatok sexu je na mne dosť vidieť a cítiť a preto sa rozhodli kúpiť mi vibrujúceho obšťastňovača veľmi realistického vzhľadu z kvalitného materiálu. Žiadny lacný plast, ale kvalitka. Skvelé!


Keď som uprostred ulice prestala mávať vibrátorom, pozvala som nečakanú, ale o to príjemnejšiu návštevu dnu. Usadila som ich v obývačke k môjmu vtipnému tatovi, ktorý na otázku: „Hádaj, čo som dostala?“ odpovedal: „No, dúfam, že to, čo zabezpečí, že už nebudeš taká nervózna a frflavá.“ Ehm, nuž, neviem, ako to vedel, ale zjavne vie, čo potrebujem.

Pohostenie síce nebolo harmonicky kóšer, ale snáď ma za to kamaráti neohovoria. Od mojich vtipných rýpavých rodičov sa štvorčeka na mňa dozvedela všetko možné, verím, že to nezneužije proti mne. Keď sme už mali usedené zadočky, navrhla som, aby sme si šli zastrieľať z tatovej superfasašportovej kuše. Pri garáži máme postavený provizórny terč v tvare diviaka. Nick ho trafil do chvosta, ja do zadnej nohy. Sme sadisti! Potom prišla na rad Charlottka. Natiahnuť, vložiť šíp, odistiť. Cvak! Šíp skončil v nedávno ohodenej stene novej garáže. Tato sa začal smiať, že paráda, tam dáme obraz, aspoň nebudem musieť vŕtať dierku. Smial sa aj Reed. Dosmial sa, až keď jeho strela skončila pár centi od tej Charlottkinej v rovnakej stene. No čo? Nemal byť ten diviak taký krpatý, nie? A aspoň budú obrázky na stene visieť dva, aby im nebolo smutno.

Po prehliadke domu, spapaní niekoľkých nemakrobiotických zákuskov ma štvorka naložila do Jacka a namierila si to k Charlottke a potom domov do hlavnej dediny. Doma sme si všetci náležite obzreli môjho nového kamoša na baterky, kamoši ma požiadali, aby som po vyskúšaní predniesla správu o spokojnosti a skúšali sme vymyslieť mu meno. Na nič priliehavé sme neprišli, tak by som vás, našich priateľov a kreatívnych čitateľov, chcela poprosiť, či by ste mi nepomohli vymyslieť mu meno. Totiž u nás doma to tak chodí. Keď majú meno fit lopty a bobor sídliaci na záchode, mal by mať svoje meno aj vibrátor. Najkreatívnejší nápad bude odmenený minimálne tým, že jeho výmysel bude zakomponovaný do môjho (sexuálneho) života a ak to bude možné, výhercu pozvem na drink.

PREVENTÍVNE UPOZORNENIE PRE GRGU PITIČA: "Na drink" neznamená predvádzanie vibračnej hračky v akcií.

Týmto veľmi ďakujem Charlie, Nickovi a Reedovi za prekvapko, vodu, aj darčeky, ktoré sú doslova osobné. :) Miláčiky, ste úžasní! A prepáčte, že som chlapom zabudla dať po vajci, bola som taká natešená a v šoku, že som zabudla. Tak vám posielam aspoň toto.






41 komentárov:

Jasper povedal(a)...

... hej, vy ženy máte takýchto baterkových automatických pomocníkov, my chlapi musíme celú tú lopotu manuálne... ach ;)

... heh, že Pomocník Automatický ;)

umbrella povedal(a)...

nejde o nič kreatívne, ale mne by sa páčilo meno Eugen :o)

no symbolicky by sa mohol volať aj kýblik (k veľkej noci), alebo tak jednoducho, "môj nový priateľ Alfréééd"... :o) ale to už sa smejem :o)

myslím, že meno by si mu mala vybrať sama, odporúčam postup, pri jeho použití (neviem či prvom, keďž už je piatok) určite nebudeš myslieť na to, že máš medzi nohami vibrátor, pomenuj ho menom toho, na koho budeš myslieť :o)... dobré, nie???

jéééj a gratulujem pecosita, už si veľkáčka??? (ja dúfam, ž nie) :o) nech je stále veselo...

umbrella povedal(a)...

jasper ty si ma predbehol s commentom, ale nevadí, myslím, že by mal mať osobnejšie pomenovanie :o)

hehe

umbrella povedal(a)...

jaj jasper a čo si myslíš, že on si sám bude vibrovať aj vsúvať sa a aj vysúvať???

je to tiež manuálna práca, ako napr. práca s lopatou :o)

Pecosita povedal(a)...

ono je to fakt skvela pomocka, ale nefunguje to tak, ze lahnes a mas ;) jasperko.

girl: praca s lopatou! to je hlod dna ;)))

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

pec: bolo myslené, že je to manuálna práca s náradím :D, ale vytrhnuté z kontextu??? áno je to hľod... :o)

Jasper povedal(a)...

... ono, aká náhoda... ja som chcel napísať, že pre nás je to manuálna "lopota" :D

A keď už tak návrhy, silný brainstorming:

1) "Džudžu" (no si to predstav, idem sa zabaviť s mojím Džudžu)

2) "Viera, najlepšie Tomanová" (možeš ju, Tú Vieru, najlepšie Tomanovú, SLADKO poslať do... ;)

3) keď už sme pri tom, "Štefan Hríb" znie ako?

4) "Trúd"
5) "Trúdo"
6) "Gertrúdo"

7) akékoľvek ženské meno pomužštené: Zuzo, Buzo heh, Štúr, Ľudmil

8) Žán, znie to tak francúzsky

9)... a prečo by to nemohol byť lezbický vibrátor, ha? ;)

Martin povedal(a)...

Mna napadajú 2 mená: Vrtko, alebo Hélmut(pri tom L si nezabudni obliznut hornu peru :))
Tak vibrator sme si s priatelom kupili aj my, ale musim povedat, ze zivy vtak krajsie skrieka :)

Pecosita povedal(a)...

gertrudo? :D haaaaaa.....buzo??? :D
jasperko....este a mozno vyhras nealko mojito ;)))

lukas: vrtko je dobreee :)))aj to oblizovanie pery...hmm :)))

Reed povedal(a)...

u mna jednoznacne vyhrava Džudžu! :))

a ta dama na obrazku ma v puse urcite ping-pongovu lopticku a robi s nou to, co robila ta aziatka vo filme o venovani julie newmar - t.j. striela ping-pongove lopticky. aj ked ta aziatka to robila tym, kam chodi Džudžu :)))

Reed povedal(a)...

a strasne sa hanbim za tu dieru v garazi (pyriaci sa smajlik), ale aspon tam tej charlieinej diere nie je smutno :))

April povedal(a)...

No, takze:

1. Jozef
(Nepytaj sa preco.)

2. Fidel

3. Oskar

4. Posledny mohykan

5. Meno akehokolvek vytuzeneho herca
(Jude uz je obsadeny)

6. Bankomat
Ved ty vies preco ;)

Ked pominie migrena, vymyslim nieco kreativnejsie. Ale najlepsie je vymyslat meno, ked vidim daneho Buddyho nazivo. Musim mu kuknut do oka :)

Osobne ale tiez hlasujem za Jasperove Dzu Dzu :D

Reed: A ked je Charlinej diere smutno, tak nemala ten darcek dostat ona?

Pecosita povedal(a)...

april: lol ;))

okej, zatial vyhrava asi dzu dzu :))))

Martin povedal(a)...

Keby si mala 2 vibratory:
Fak a Fikíí :)

Pecosita povedal(a)...

hehe fak a fiki znie tiez dobre :))) ale to by som musela dostat dalsi k meninam ;)))

fuzinko povedal(a)...

osobne dakujem lukasovi a pecke že sa ima pači "vrtko" a budem hrda na to keď sa ten vibrator bude volať po mne:) ja pomenujem svoje venusine gulicky pecka a lukas...

lota povedal(a)...

Navrhujem "môj chlapec"

mô - môžu
j- junáci
ch - a chlapi
l- ľutovať
a - ale nie
pec - pecka!!!

Viem si predstaviť, že ho tak oslovuješ a môžeš mu dávať ešte dodatočné mená:
môj chlapec zlatý
môj chlapec frišký
môj chlapec vrtošivý (vrtkavý)

Pecosita povedal(a)...

vrtusko: uch...:) no...:) dobre teda...aj ked neviem, neurazi sa lukas, kedze on sam je muzskeho rodu? :)))

lotka: ty si fakt macherka :)) moj chlapec ma teda osobitny vyznam, ale stale sa mi akosi viac paci dzu dzu :))

FanaticGay povedal(a)...

Ok ak je to presne ten co na obrazku tak nieco take romanticko osobne
1. Cervenacik - a je tam aj spojenie s rychlymi sipmi co pamahaju slabsim a zachranuju svet.
2. Mojo - po vychodniarsky moje ale aj mojko ked ho budes chciet oslovovat nezne.
3. Koxo - ja viem strasne rozsirene slovo, no predstavujem si to tak, ze ked bude fakt dobry tak na neho mozes pocas vydarenych akcii vykrikovat To moj koxo!!!

Anonymný povedal(a)...

A ja by som ho nazval "FRODO"...mozno blbe, ale to ma napadlo ako prve...

revo povedal(a)...

mako, lebo je FRODO a BILBO.. a ten znie ako DILDO (freud by sa potešil).

pecka.. dostala si ho od f4, tak ja by som ho nazval

Mr. Fantastic
(alebo v preklade Etely Balgovej Harantovej)
Pán Fantastický

iníč, vedeli ste, že prvé vibrátory vynašli lekári, ako liek na ženskú hystériu?

Martin povedal(a)...

Vrťuško, bude mi cťou ak budem jedna z tvojich guliek! Och toľká česť :))

A áno, to džu džu má niečo do seba, niečo ako pich-pich :))) alebo ach-ach :)

revo, niekde som čítal, že predchodcom vibrátorov boli drievka, paličky. tak ma napadá, že to muselo byť ešte lepšie, lebo viete, poznáme vibrátor a venušine guličky a pri tých drievkach to bola dvojnasobna rozkoš: Veď predsa v tych drievkach boli venušine mravce :)))
Ee, preskakuje mi, už je teplo :)

Pecosita povedal(a)...

fangay: mojo sa mi celkom polubuje ;) ale sakris...dzu dzu je dzu dzu :)))

mako: frodo? to nemozem, tak sa bude volat reedov, ak niekedy nejakeho dostane, lebo on je tu fanusik pana prstenov, nie ja, ale dik za tip ;))

revo: je jasne, ze moj otec vedel, preco tu vetu predniesol ;))) a tusim to funguje :D

lukas: palicky a drievka? au a co triesky? auuu

Anonymný povedal(a)...

Revo: ked uz si to spomenul tak ma napada... Hobit (podnadpis: Aneb cesta tam a zase spatky) :-D

revo povedal(a)...

Lurka Hobit bude mať tak po jednej noci v nohach aj tisíc míľ..

Lukáš a Sitka a keby len triesky, ale taky zabudnutý hrdzavý klinec..

Mám nový návrh na meno: ČUDO.

Ľahko sa to pamätá a je to ideálne na použitie vo konverzácii:
Čo to tam vydaváš za čudné zvuky?
To, čo je za čudo?
Sitka, ty dnes ale vyzeráš na počudovanie dobre..
Idem sa čudovať.
To som sa zas celý večer čudovala.
Nečudo, že je taký peký deň..

Disposable povedal(a)...

pecka: este pred tym ako sa pustim do vymyslania mena .. je to klitorarny alebo vaginalny alebo analny vibrator ? :) podla toho by sa dala volit aj oblast z ktorej budem vyberat mena ;) pri analnm napr - Harmi ( od harmasan :) )

Martin povedal(a)...

Ma napadlo, že by sa mohol ten vibrator volať Hurvínek :)

A prietel navrhuje, žeby sa mohol volať Pinocchio :)) och aká čarovná noc... :)

germa povedal(a)...

Keďže všetci vieme, že vlastné meno tohto zázraka je Robertko, mohol by dostať nick: Premiér.

holotrt povedal(a)...

hmm, a ja by som ho pokojne nazval "holotrt" ;o))

FanaticGay povedal(a)...

:)))))))))))))))) Holotrt pocuj a nieje to tak trochu ako kanibalizmus??? Dobre dobre viem, ze sa to nestrka do pusy. Naco ze? Ale predsa...
A co keby ste tam u vas v tej stvorrozpravke aj nieco nasrchreibovali.

Reed povedal(a)...

germa: LOOOOOL!

maTilda povedal(a)...

a ja k tomu mám snáď iba toto: Barnabáš. Je to totiž jasné od pohľadu.. ;)

Pecosita povedal(a)...

milacku, matildusko, barnabas sa vola jeden moj kolega...to by som nemohla ;)

maTilda povedal(a)...

tož nedá sa nič robiť, potom ostáva už len Svätoboj alebo Demeter :)

Martin povedal(a)...

Bailando :))) -rozkoš pre teba!

Disposable povedal(a)...

nazvi ho duracell ;)

clever-magor povedal(a)...

a čo dobrý magor?

sas povedal(a)...

kde ste sa vy styria nasli? :))) no vlastne teraz uz ste f5 aj Dzudzom, vsak? :)))

tommy povedal(a)...

hehehehehe..mnooooc dobre..:D

Pecosita povedal(a)...

matidlusko, svatoboj? no, to znie hned lepsie ;))

sasanka: noo,kto hlada najde ;)

a anooo vyhraavaaa meno Džu džu

Anonymný povedal(a)...

heh... ze Jozef... :-)
april, ja chcem vediet preco.