štvrtok 31. mája 2007

„Bruce Darnell pre chudobných“

To mi šplechla Upírka. Sa cítim poctený. (Chápete to? Som „poctený“ pôvodne napísal „podstený“!) A preto prinášam ďalšie dobrodružstvá môjho a zdá sa, že i vášho hrdinu...

Včera som zappen-il (rozumej: prepínal televízne kanály za účelom nájdenia vhodného programu) a natrafil na nášho hrdinu u J.B.Kernera v talk show na ZDF.

Hr. Darnell má 49 rokov a každý deň cvičí tak hodku a pol. Teda ani nie tak každý deň, pretože... keď je na hoteli, tak spraví takých 30-40 brušákov na posteli a basta fidli. Božský Bruce jedáva veľa, ale snaží sa to rozdeliť na celý deň a spáva tých 8 až 9 hodín denne... „a k tomu ešte treba prirátať to, čo naspí v noci,“ ako následne poznamenal show master :)

Zdá sa, že sa hanbí za výroky typu „ich werd gleich in meine Hose kaka machen“ a tvrdí, že je spontánny, čo následne dokazuje tým, že sa show mastra spýta, či môže povedať „Scheisse“ a zrazu si uvedomí, že už to vlastne povedal...

Hr. Darnell šprechuje skvele, hovorí po nemecky predsa už 25 rokov. Občasné preklepy v orálnom prejave jeho zjav a vystupovanie len a len umocňujú: „DAS HandEtasche muss lebendig sein!“. Predviesť živú kabelku nie je pre Bruca, samozrejme, žiaden problém :)

Je to fakt! Keby sa niekto iný takto odviazal, je to všeobecne považované za trapošinu, vytáčanie sa a hodnotené ako „divné“ (viď. dlhovlasý kaderník ukrajinského pôvodu z jojkárskeho wannabe celebritného kempu, ktorého tiež môžete nájsť na you.tube, ako hlási počasie štýlom „helou maj bejbi“).

Darmo, Bruce je len jeden a Germany´s Next Topmodel jednoznačne „one man show“.

11 komentárov:

Nick povedal(a)...

A aku super hudbu dali na to ked Bruce siel s tou taskou... ako mesias daky :) skvele :D

Zjavne sem chodi ale malo fanusikov Bruca :D

Reed povedal(a)...

preto tato osveta :)

Anonymný povedal(a)...

Jasne tato osveta bola viac nez potrebna, ja som ocareny, dalsiu seriu urcite odsledujem, ved to je show jak slak, uplne ma dostal na jo-tube som pozeral kopu videi a manzel si myslel, ze mi sibe ked sa rehocem jak debil, okomentoval to slovami,
- no nechapem co na nom mas, jeden dalsi vytoceny chlap v modelingu...
.
To bolo inak, zive kabelky budu hitom sezony 2008 ale nepytaj sa ako sa do nich strka napriklad penazenka. Uz sa neviem dockat, kedy ta moda pride aj na take tie aktovkovite typy tasiek...
:)
.
FanaticGay

April povedal(a)...

Ok, tak ja teraz oficialne otvaram fanclub Bruca Darnella s znazvom "The Bruce".
Vsetkych potencialnych clenov poprosim, aby si rychlo sformulovali kratke ale vystizne odovodnenie, preco Brucea miluju a mozu byt prijati v klube.
Clenovia v mailingliste dostanu kazdy den cerstve informacie o tom, co Bozsky Bruce ranajkoval, kolko cvicil a ci ma dnes Ralfove spodky alebo je naostro. Ako bonus dostane kazdy mp3 zvonenie na telefon s hlasom Brucea hovoriac slavne vety ako: "Sexy, sexy, SEXY!" alebo "Das Handtasche muss lebendig sein." pripadne "Ich werd gleich in meine Hose kaka machen."

Reed povedal(a)...

to zvonenie sa bude skvele hodit k mojej novej nokii 6300 ;-)

Pecosita povedal(a)...

to je ktory? ;)

FanaticGay povedal(a)...

No tak ja sa hlasim, lebo Bruce tak nadherne a pritom uzitocne dokaze kracat. Jakoze
- cvici pri tom polky (to ne jakoze baby z polska to jakoze rit)to je jakoze to uzitocne
- a predstavte si, ze by si tam jakoze strcil metlu. No tak chalanisko pozameta komptka cely chodnik napriklad nee. No a to je jakoze nadherne.
PS - vcera som bol na modelky v gunagu a takto ma zasiahlo ja za nic nemozem...jakoze.

sufjan holland povedal(a)...

takze tento kviitek je bruce, vzdy som len tak rychlo prepol,ze co to za tocku ma heidi v porote a prisiel som asi o vela:) ze 49?:)))..no lebendige handetasche ma dostala..LOL..to bola chodza gazely:)

Martin povedal(a)...

Fanatic- manzel ma pravdu: co na nom vidite?
Ale ja vseobecne nemam rad ludi z modelingu.Pozrel som si asi 2 casti (aj to nie cele) hlada sa super"anorekticka" a som sa riadne rehotal aku vedu robia z jednej chodze.Sprostost na N-tu.Clovek nevie,ci je to vesele,smutne,alebo otrasne..
Asi nepatrim k tym gayom,co za najdolezitejsie v zivote povazuju modne trendy..Sice ak nad tym tak uvazujem,modne trendy?To je asi to posledne co ma zaujima.Ked sa obliekam,nerozmyslam ci to ladi,alebo nie a ci sa to este nosi.A viete co?Je to skvele.

FanaticGay povedal(a)...

to ti verim, neodliehat disktatom je vzdy oslobodzujuce. ale vies niektori ludia su taki mimozemstana, ze sa jednoducho stanu ikonami, jakoze toto uz je za hranicou bezneho humoru to je nieco ze ja otvorim usta a nechapem... a obcas je kazdy ulet zabava a Brudce to je teda ulet az niekde na mars alebo skor na venusu :))))))))))))))))))))))

Nick povedal(a)...

Ono mi to pripomenulo ten vtip s Barbarou Streisand co sa da lahko aplikovat na Bruca. Som najvacsi fanusik Brusa. Uvedomujem si ale, ze najvacsim fanusikom Bruca je Bruce sam.

Ale aj tak budem raz ten najvacsi! :) April, mas prveho clena! :D