piatok 4. mája 2007

Njúzy z jedného malého šuštiaceho mestečka

Caute fesaci a fesanda,

kedze som slubila, ze sa budem tak priebezne hlasit, tak sa hlasim, tu som :) este stale som sa nezblaznila, aj ked uz k tomu nemam daleko. Moji rodicia zacinaju chapat co znamena zit so mnou kazdy den pod jednou strechou, aj ked som si myslela, ze to utajim dlhsie, ale prva davka bezdovodneho smiechu pripominajuca splasenu kobylu prisla uz vcera alebo predvcerom, uz si to presne nepamat, dni sa mi nejako zlievaju do jedneho. Jedine co viem, je ze mam 3 dni sklz, co moze byt pricina mojho vyssie uvedeneho stavu.

A aby som nezabudla na najdolezitejsiu novinku, na ktoru urcite netrpezlivo cakate, orgazmus som nemala, aka skoda :) aha to asi moja...nevadi, nejako si to vynahradim distribucnymi systemami, s ktorymi zacinam zajtra, kedze dnes koncim prvu cast z trilogie statnicovych otazok. ale kedze ma uz nebavi pisat o sebe, pochvalte sa co mate nove?

Pec, podarilo sa odovzdat nacas doplomovku? a co ti povedali v praci? uz mas bezkonkurencnu pracovnu ponuku s horibilnym platom ;)? a ozaj si tu ci tam? tym mam samozrejme na mysli, ze ci si este v BA alebo uz v Telnici, ci ako to Nick nazval :)))a to som vam este chcela povedat, ze nam (mne a brachovi) tatino kupil tabletky na podporu mozgovej cinnosti, koncentracie a tak vsetkeho suvisiaceho so sedou korou, tak len hltame, tvarime sa ze nam to pomaha a dufame ze tie skoly skoncime na prvy pokus. aj keby to fungovalo len na psychologickom efekte, staci :))) a este objavil bio obchod a doniesol mi tiez nejake vysoko stimulujuce pripravky a sladkosti, asi aby som na nich nevrcala, lebo on teraz kazdemu rozprava, ze sa ucim. To je namiesto "dobry den" - moja dcera sa uci, tak mi pre nu nieco doporucte :) Zabava a to ani z domu nemusim vychadzat a ani nevychadzam. teda pred chvilou som bola ulozit popolnicu a vcera rano som davala rano psovi vodu, ale nepobudla som vonku viac ako 2 minuty, takze sa to ani nerata, takze aj toto je jedna z veci, ktore mi riadne lezu na mozog :) este ze mam svoje tabletky :)))

Tolko vysunuta spravodajkyna zatvorena medzi styrmi stenami, dobrovolne :)))

Majte sa krasne a ja sa zase ozvem, ked budem na pokraji druhej fazy zufalstva :)))

9 komentárov:

umbrella povedal(a)...

držím palce :o), všetkým študujúcim aj mimo F4

Ranya Dilah povedal(a)...

sa mi páči najviac ten 3-dňový sklz..Charlotte sa nezaprie - všetko bedlivo naplánované. :)

Držím palce!!!

illusion povedal(a)...

Nech zije MemoPlus... ale este by mali vymysliet aj tabletky na podporu chuti do ucenia, by som si objednala balik.

Pecosita povedal(a)...

takych nas je viac, co by si objednali ;)

Martin povedal(a)...

Drzim palce a nechcel by som. Este stastie, ze ja mam uz skolu za sebou. To neni nic pre mna :))

Anonymný povedal(a)...

no ja by som povedal, ze po takych tabletkach by prahol skoro kazdy student;) Uprimne zavidim tym, co sa radi ucia:) Ja mam dnes tri zapocty a moc som sa teda do ucenia nedokopal. Snad sa to zlepsi:)) Inac drzim palce vsetkym skuskujucim (a aj maturujucim, aby sa nepovedalo :-D )

Pecosita povedal(a)...

marelko, ja ti rovno odpoviem na tvoju otazku, ja sa prave vobec nestresujem, na stres tu mame charlie ja som tak v pohode, az sa neviem donutit ucit na to blbe preskusanie :)

Anonymný povedal(a)...

tak to bytie v pohode ti potom uprimne ze zavidim:) Ja vobec nie som v pohode, tie tabletky by celkom bodli :-D

Pecosita povedal(a)...

noo, uz zacinam mat stresik, som ho potrebovala...lebo....ten ma nastartuje. tabletky...hm, na to je specialista nick :D