štvrtok 10. mája 2007

V skratke o tom, o čom a prečo niet času písať

V práci to mám poslednú dobu veľmi veselé. Naladili sme sa na nôtu čierneho humoru. Občas až takého brutálneho, čo by nikomu tu nebol smiešny. Tak ale o čom budeme pri obede v pizzerii. Včera sme konečne zistili, podľa čoho vymysleli tvar pizze, respektíve podľa čoho ho pizzu vyrezávajú. Neviem či to priamo súviselo s tým, že boli otvorené dvere na dámske wécé, ale asi to tomu trochu pomohlo. Apgrejd už bola pizza, ktorú keď preložíte a pricviknete doskou.. už zapaľuje? Nie? Nevadí. Calzone je správna odpoveď.

Minule nám napadlo aj také menšie vylepšenie denného menu. Namiesto zákusku by bola thajská masáž. No kto by to nebral. Masáž chrbta. „Poprosím biznis menu, nie ďakujem, zákusok nebudem, namiesto toho masérku.“ Povedal by aj taký, ehm, napríklad Hannibal Lecter. Hlad je hlad.

O inom som ale chcel písať. Poslednú dobu máme veľmi málo času. Asi to je aj vidieť na množstve nových článkov. Týmto sa pokúšam dementovať bulvárne informácii o rozhádaní sa F4, či nebodaj odsťahovaní sa určitej časti F4. A nemyslím tým jednej ruky alebo nohy. Ale keď tak uvažujem, tak kebyže zverejním fotky Pecosity a Charlie zo sprchy, tak môžem hneď písať ďalší článok s titulom „Hľadáme nové spolubývajúce“. Hmm, to si ešte nechám prejsť hlavou, no určite nie tak, ako Curt Cobain.

Vážne teraz. Veľa práce máme a dievčatá sa učia na štátnice. Teda Pecosita sa snaží. Teraz sa snaží už druhý večer s niekým niekde vonku. Práve prišla, že vraj dnes to bol pohovor, HA! Určite osobný, hehe. A Charlie sa snaží tiež. Ale orgazmus, ktorý sme jej s Reedom naordinovali nie a nie. Musíme zaobstarať Džudžu 2. A nebude to žiadne lacné pokračovanie. Ešteže sme už členské kartičky v seksšope dostali.

Dievčence sa teda učia. A čo sa udialo závažné v životoch mužskej časti F4 v posledných dňoch? V pondelok sme boli na tanečnom divadle Warhol. Odporúčam. A to nielen preto, že tam tancovali polonahí tanečníci s ultrasupernajsamlepšímeakrajšími telami. Ale aj preto, že to malo dej a úplne krásne sa dal pochopiť život Andyho Warhola. A spomínal som už tie telá?


Zdroj: www.snd.sk

Sviatok sme s Reedom strávili chodením v jednej nemenovanej lokalite s heslom „poznaj svoj budúci kraj“. Obzreli sme lenivých robotníkov, ktorí ani cez sviatok nelenili a čiže vlastne ani nie sú leniví a pracovali. Na panskom, veď za tie peniaze, kto by nerobil. Potom sme si dali dobrého švédskeho lososa a na záver konečne návšteva tety Kika. Fakt pekné kusy tam majú a tým nemyslím predavačov. Aj takú krásnu pohovku mali, čo sa najmä Reedovi páčila, pokiaľ sme nezbadali visačku so sumou 120tisíc. Naozaj bola hnusná, zhodli sme sa obaja. Fuj.

Včera sme cestou do práce stretli Reedovho spolubojovníka za zdravú stravu. Darmo, netušil som, že aj oni sú makrobiotikmi.


A týmto som dal aj nenápadne odpoveď pre Lilith, ktorá by bola rada, kebyže vydáme kuchársku knihu. Haló, Erde ruft Lilith, kto by to jedol, ha? Aj keď chápem, že kakacinky vyzerali lákavo, ale ostatné by som neriskoval. Najmä nie ryžu od Charlie a iné pochúťky z našej kuchyne.

Inak verím že sa polepšíme a aj častejšie napíšeme. A keď sa pustíme do tej 57% jabĺčkovice od svokra, tak hneď máte aj odpovede na vaše súrne otázky, na ktorých závisia životy. Prípadne ak otázky, na ktorých záviseli životy nie sú aktuálne, oznámte nám to, a my ich tak dáko s pietou a jemnejšie zodpovieme. Nesľubujeme ale.

Ku koncu už len odkaz nášmu novému čitateľovi Stefano, ktorý nemá rád anglické vsuvky a články bez logiky. Ehh, čo som to chcel týmto článkom? Hmm, neviem. Ale dont wory, bi hepi! Bude lepšie. Fakt.

17 komentárov:

Pecosita povedal(a)...

vy mate zlavy v seksope? dobre vediet....ved vies, kedy mam meniny ;)

Nick povedal(a)...

Ved odberove :) sak tolko sme tam toho poslednu dobu pokupovali .. tusim to zacalo Zivenou :DDD

Nick povedal(a)...

Teda Zivenom :D Salvatorom :))

Ranya Dilah povedal(a)...

No dobre vediet, ze ste sa nerozpadli a ze ste vsetci pokope..neviem, ci to bola ta jablckovica, ale to bolo asi ine, co sme cvachtali my, ci nie? Musim povedat, ze "to" bolo kvalitne, ziadne hlavy bole - nic. :) Tesim na dalsie clanky. :)

Jasper povedal(a)...

Hehe, Salvator je doma, zaveseny a tvari sa nepristupne, sociak jeden antispolocensky! ;)

Ze Renault Vegane... mile :D

Reed povedal(a)...

rd: ano, bola to TA jablckovica. si hadam pochybovala o kvalite? :P

btw, co tam po sedacke? ale ta skrina ma serie, ze je o dvadsat centi dlhsia nez stena, ku ktorej sa hodi! ano, citas spravne, mily citatelu, stazujem sa, ze je cosi pridlhe :)))

Pecosita povedal(a)...

rd: sa chlapci nepochvalili, ze si bola prva, ktora TU jablckovicu chutnala... tstss...ja som mala tu cest az vcera a ...mnam:)

Nick povedal(a)...

Ranya, ano, bola to presne ta jablckovica, mnam :D kvalita je kvalita, vcera ma striaslo po druhej hned :)

Reed, ale sak aj pri mne si sa stazoval uz aj na take ... aha :) hups :D

Reed povedal(a)...

nick: chcel som napisat, ze nebud perverzny, ale ty nie si perverzny, ty sa len domyslavo precenujes :)))

S. povedal(a)...

ano dakujeme v mene celeho blogspotu za informaciu o tom, ake dlhe ma nick vedenie, ehm ego, ehm... :D

maTilda povedal(a)...

uhm..skvelé, skvelé...a čo my? Myslím my a jabĺčkovica? Akoto, že sme nikdá žiadnu nedostali? Háá? ;)

Reed povedal(a)...

ta odvedla: chodite mimo sezony a vtedy neni :)

FanaticGay povedal(a)...

No celkom som rad, ze drzite pokope. Neboli nejake lepsie fotky z toho predstavenia? Ale vlastne jedno aj tak sa chystam. Rad by som videl co Radacovskeho robotu.

April povedal(a)...

Jablckovica je mnam :) Ovocie je zdrave.

Keby ste sa nakoniec predsa rozhodli vydat tu kucharku, nezabudnite na Neviditelnu pizzu a la Pecka ;)

Reed povedal(a)...

april: ale to bude mat ta kucharka na prednej strane varovanie vo velkosti pisma "24" a v bold-e! samozrejme, ze to bude podpultovy tovar :)

f-gay: odporucam. je to fajnotka. aj ked obcas mi to prislo, ze vela piruet. ale tak pre mna je kazda otocka rovnaka :)))

Nick povedal(a)...

Upirka, ako je mozne ze si sa ani raz netrafila? :DDD

Fanatic, na www.snd.sk najdes trocha viac fotiek, ale nic moc .. hladal som aj lepsie, bohuzial nic.

April, tak na tu pizzu by sme nezabudli .. ale mam pocit ze to bol tusim neviditelny kolac :D co viem urcite, pecia sa na 220 stupnov :D

Reed, kazda tocka rovnaka? ci ako? :D

Lilith povedal(a)...

Ak otazka kto by to jedol narazala na makrobiotiku, tak vedz ze ryza tvori zaklad mojho stravovania ;-) A co tak studentsku kucharku? Rychlo lacno chutne ;-)
Anyway , danke für die Antwort :-)
Llt