nedeľa 17. júna 2007

Magori a iné monštrá, čo priťahujem


Fakt tomu nerozumiem. Mám na čele napísané: "Si magor? Skvelé! Nalep sa na mňa."? Magori, úchyláci, divné typy. Priťahujem ich. Neviem čím, neviem ako, neviem prečo.

Najprv jeden, čo mi už štyri roky vypisuje a vyvoláva, že som po troch stretnutiach jeho platonická láska, "nie" pre neho nie je odpoveď, "nechcem" tiež nie a perla "dovoľ mi ťa milovať a uvidíš, že aj ty pocítiš lásku" mi spôsobuje úsmev za sprievodu nepríjemných zimomriavok už riadne dlho. Našťastie už býva mimo Slovenska, tak sa ho veľmi nebojím.

Potom ten, čo mi z utajeného čísla voláva uprostred noci a neprestane, kým nezdvihnem. Potom zloží. Niekedy to spraví aj desať krát za sebou. S kratšími, či dlhšími prestávkami to robí už rok. Mám podozrenie, o koho ide, ale prezumpcia neviny...mi nedovolí to tvrdiť nahlas.

A teraz ďalší. Odmietla som rande. Pred dvoma rokmi. Odvtedy sa viac menej pravidelne ozýva a ja ho viac menej úspešne ignorujem, pretože nič iné na neho neplatí. Lenže teraz už zašiel priďaleko. Poslal mi fotky. V predmete správy bolo: Piatok. Fotky sú štyri. Som na nich ja a moja kamaratka B. v meste. Na rôznych miestach. To už prestáva byť sranda a ...začínam sa trochu báť. Aj keď pravedpodobne nemám čoho, len je to dosť nepríjemný pocit, že ma niekto fotil a ani som o tom nevedela a ešte ako taký riadny úchyl z amerického thrilleru mi tie fotky posiela. Akože bububu.

A teraz príde vskutku nečakaná otázka: Ako to robím?
A ešte jedna: Čo s nimi? Repelent? Poradíte nejaký spoľahlivý? A tiež poprosím návod na použitie. Vopred ďakujem.

61 komentárov:

revo povedal(a)...

tak pockat, ja som poslal 7 fotiek.. kde sa stratili tie 3? a tie boli najlepsie.. "sitka v sprche", "sitka kyva do kamery" a "ja v sitkinych pancuchach tancujem valcik" :D

Pecosita povedal(a)...

ja nenosim pancuchy. to asi boli charlottkine ;)) ja mam len sexi teplaky :)

April povedal(a)...

Pecik, ked zistit znacku repelentu, daj vediet.
A skusala si uz odstrasujuce vety napr.: "Jasne, ze pojdem na rande, ale v pondelky a stvrtky mam sedenia s AA." alebo "Rada by som isla, ale o tyzden mam v nasej cirkvi ritual prijatia do tretieho stupna osvietenia a potom nesmiem mesiac rozpravat."...

sufjan holland povedal(a)...

ked to je revo tak v poho...nie?

proste pritahujes...a asi vycnievaju len ti magori.mozno ked sa pozornejsie obzries bude tam aj ten princ tj. chlap usity na mieru pre teba..

jak som vravel,ked magor neda pokoj zacni riesit radikalne

dik peco..za rozhovor, za to ze pocuvas

najblizsie cakame na tie sexi teplaky

karolina povedal(a)...

som sa najprv pousmiala, ze vitaj v klube... potom som docitala, a uz som sa tak nesmiala...ehm
.
hej, si "lepsia"... ja som len raz zvazovala zmenu cisla kvoli tomu...takze mila pecosita, ist na tak ako doteraz: ABSOLUTNA ignorace, nic, ani slusna, ani vulgarna, ani ziadna reakcia...proste nic.
.
ok, teraz patranie po pricinach? zazaluj svoj sexepil...

karolina povedal(a)...

ok, je pol stvrtej...aj ja chcem radu, ktora sice bude v case citania komentov irelevantna, ale ako zaspat???

Anonymný povedal(a)...

kaja - ja tiez neviem spat:(..uz 4 hodiny...aaaaaaaa.....:(((

-- kamikatze -- povedal(a)...

pecka, podla toho co mam napozerane, masovy vrah by ti tie fotky neposlal... ale poviem ti ze desive, uz ti nebudem posielat sms ze mas dobre vlasy jak minule :)

kaja - pohar vina, pohar tepleho mlieka, zla kniha, vrazedne pobrezie v telke, pocitanie oveciek (pozor, kazde skusat samostatne :))

karolina povedal(a)...

ok, a ak este STAAAALE chcem spat?? sorry pecostita, ze odvadzam pozornost od temy... uchylaci, uchylaci, uchylaci...

Anonymný povedal(a)...

Heh bud rada ze je o taku "krasku" zaujem a nestazuj sa za kazdu cenu.... ;o)
Uz si sa vystazovala pred rokmi na blog.sme - nestacilo?
Alebo to bude "nedostatocne vyberavym vyberom" s kym sa zoznamujes?

karolina povedal(a)...

ach ta anonymita... je uzasna...,a kolko dodava odvahy... :(

-- kamikatze -- povedal(a)...

kaja - moze to byt prychosomaticke, stres a tak... tazke z dlhodobeho hladiska odstranit pricinu, v najhorsom pripade ist k lekarovi. z kratkodobeho - skus kombinovat to co som pisala pred tym :D,
inac viem ze to nie je sranda, mala som take obdobie asi 2 tyzdne v aprili, o 4 som zaspala a o 7 hore

karolina povedal(a)...

kami: spravne, spravne...velmi dobry sposob, ako sa vratit k teme, vidim, ze to mas prespekulovane, ze "psychosomaticke" - je tam slovo psyche, to je ze dusa (ne?), a to je uz hrozne blizko k uchylakom a magorom spominanym v poste :))
.
no, ne, je to z toho, ze mam nieco s clenkom...uz som bola kamaratky ruzove tabletky nakupit, tak uz to pojde hadam -spat... a dakujem za info :)

Anonymný povedal(a)...

podla mna ten uchylak je revo

Unknown povedal(a)...

naraz si krala magorov, najlepsie ziarliveho, a ten s prehladom vycisti vsetok doterny hmyz lietaju dookola

Anonymný povedal(a)...

grga ma najlepsiu radu...ako vzdy :D

revo povedal(a)...

predam fotky pesositky..
kontaktujte ma na uchylak@gmail.com

kazdy ma na niekoho pritazlivost.. inac ja som fakt nekedy uchylak, ked som nestastne zalubeny.. ale co by ma odohnalo?

1) asi keby si ta baba nasla frajera (nemal by som sancu, tak naco mrhat energiou)
2) keby som si nasiel inu lasku (mohol by som beztrestne uchylacit s nou)

Kozo povedal(a)...

To sa normálne čudujem, že si po týchto skúsenostiach dala svoje číslo aj mne. :)

FanaticGay povedal(a)...

Pec to boli ine pumy, ty koxo, ze fotky z mesta... No ja ti netusim jak na to... Lebo mna sa uchylaci vzdy bali. Ale najviac by vyslo ak by si mu aj ty poslal nejake fotky. Najlepsie svoje a s nejakym frajeom, tak kde sa ten princ flaka, nech je uz aj tu.
Inak ma povailo jak ti niekto bude radit, ze co si mas a co si nemas pisat na svojom blogu. Ludska domyslavost nema hranice.
.
Kaja - lyzicu medovky, lyzicku materinej duky a lyzycku majoranky. Nie nebude to gulas bude to caj. Zaliat, vyluhovat pat minut, lyzica medu, a vypit teplucke. Potom jedneho plysoveho medvedika, alebo take nieco, makky vankusik a ide to...

FanaticGay povedal(a)...

a ked to nepomoze, tak skvele zabera nariklad Dejiny ekonomickych teorii, alebo, ale to len v krajnom pripade Leninove spisy.

FanaticGay povedal(a)...

Jo a pec mam aj odbornejsie psychologicke vysvetlenie ak ho chces pocut? Je to ale tvrdarna.

FanaticGay povedal(a)...

Boze zabudol som, este odkaz Revovi. (tusim ti zahltim diskusiu) Revo fotku posli, tu svoju v pancuskach, fotky pozeracich chlapov potrebujem na svoj blog. Dam ju do dalsieho postu, ;)

Pecosita povedal(a)...

fiha, clovek sa zobudi v nedelu na obed sa tu sa to rozbehlo :)

aprilcek: to s tou cirkvou sa mi paci ;)

sufjan: aj ja tebe dakujem, za to iste :) radikalne riesenie? hm...ked to niektory z nich prezenie, tak sa asi nastvem. vrrr. a moje sexi teplaky su moj hlavny triumf v mojom milostnom zivote, takze ich nemozem davat do placu len tak ;)

kaja: ignorujem, ale uz toho je nejako prilis sa mi zda. myslela som, ze cloveka to proste po par tyzdnoch prestane bavit, lenze niektorym to jednoducho trva roky. a co sa spanku tyka, ja som vcera dala nieco ako tu zmesku cajickov, co pisal fangay a pomohlo, spala som doteraz :)

Pecosita povedal(a)...

kami: mozes;) ale len, ked to bude pravda, inak....sa ta budem bat :D

anonym: vidis? o tomto hovorim. magori a milovnici roznych druhov onanie sa na mna lepia. ty si pekny priklad. pretoze ked niekto anonymne naznacuje, ze vie, kto som, ale nema gule sa ani podpisat a este si dovoli aj poucovat o tom, co a ako mam a nemam pisat mi pride vazne vadne.

co sa tyka zoznamovania a nevyberaveho vyberu, nuz, ty nemas sajn, akym sposobom som sa s dotycnymi zoznamila. a naozaj neviem, ako sa da vhodym vyberom pri ZOZNAMOVANI nejako extra vyberat. co maju ludia na cele napisane: som uchyl? ked sa zoznamim s niekym sposobom, ze mi ho niekto predstavi, ako sa tomu vyhnut? povedat mojmu znamemu, sorry, nepredstavuj mi toho cloveka, co ak je to uchyl? ale tak chapem, ty si si sem prisiel/prisla zarypat, tak nech sa paci :)

Pecosita povedal(a)...

grga: podujmes sa? ;)

revko: jednotka nepomaha :(

polepetko: nemozem sem napisat, preco som to riskla, takze...;))

fangay: boja sa ta? a mozem si ta najat ako ochrankara? :)a o to odbornejsie psychologicke vysvetlenie poporosim mailom ;) pripadne aj sem, ak chces, nech sa mozu anonymovia vytesit z toho, ze aka som ja chuderka a psycho a nech maju nabuduce co vytahovat :))

Kozo povedal(a)...

2Pecosita: Teraz mi niektoré Tvoje otázky, ktoré si mi kládla, začínajú dávať hlbší zmysel.

Pecosita povedal(a)...

polepetko: tak tak :)

Unknown povedal(a)...

bohuzial nesplnam kriterium ziarlivosti .-)

Pecosita povedal(a)...

grga: co uz s tebou? si nepouzitelny :P

Anonymný povedal(a)...

Jaaaaa to len fakt dost nechapem, nie aby ste vy vsetky "mainstream" ba az "lowcost" babenky boli rady a polichotene ze ti chlapi su z vas tak posrani a "vyvadzaju" (co natom ze vecsina z nich je "mainstream" az "lowcost" tiez)...

Podla mna ked si odmyslim telo tak na drvivej vecsine nie je naozaj nic zaujimave a vynimocne a dokonca ani to telo uz "neprejde" pod trocha kritickejsim pohladom (a to sme este dokonca na SK - kralovstve zenskej krasy, co potom niekde v USA kde kazda krajsia ide povinne ho halivuudu???)

Prefikane to ta priroda zariadila - takzvanemu hehe "homo sapiens" dobre jebe v kazdom veku a vlastne asi len vdaka tomu sa mnoziiiii... :oD

no a s tym zoznamovanim? nezaskodilo by trocha viac "restrikcie"? Kolko typkov mas v adresari? ha? no a ked ich mas tak plno tak sa necuduj ze sa okolo teba premelie aj kopec "uchylov" - su to zakonitosti statistiky, si sa ucila v skole nie? :o)

FanaticGay povedal(a)...

Pec to nie je o tvojom psyco ale o ich. :) A;e Ok
Vacsina tychto magorov ma jeden spolocny problem. Nezdrave vztahy s matkou. Materske typy ich pritahuju jak osy med. Takze ja sice netusim jak vyzeras, ale spominam na prispevok, ktorym tu binzla Lota a ten naznacoval, (posuvanie stola), ze si taky matersky typ ;) a ze teda budes pre tento druh Magorov vynimocne vhodnym objektom.
PS ak je tento prispevok moc pokojne ho vymaz... nemam ziadne problemy. Drzim palce nech medzi magoriakmi zesvieti nejaky ten princ Charming :)))

Pecosita povedal(a)...

anonym: ma mi lichotit, ze sa na mna lepia otrasni typkovia so sklonom k sialenstvu? prepac, ale to fakt radsej nic, ako toto. na tom nie je nic lichotive. ver ci never, fakt ma to otravuje a je to dost neprijemne. mozno je to lichotive, ked sa to stane raz, ale vsetky tieto "pripady" ma otravuju uz viac ako rok. a to je vazne chore.

restrikcia? s takymi pojmami na mna ides? neviem, ako si to predstavujes, mam zredukovat co? pocet ludi, ktorych stretnem? to sa robi ako? a z coho vlastne usudzujes, ze mam bohvieako plny adresar? takze by som poprosila vysvetlenie, ked uz sa teda tvaris, ze ma neviemako poznas (o com fakt silno pochybujem).

a ak ma chces urazat oznacenim "mainstream" az "lowcost" babenka, tak mi z toho vychadza, ze mas fakt brutalnu potrebu sa nejako odbavit, lebo sam/a mas asi problem so sebavedomim. myslim,ze toto by uz mohlo aj stacit, nie? podpis sa, ukaz sa, a mozeme sa bavit. takto je to z tvojej strany vyslovene trapne.

Pecosita povedal(a)...

fangay: tak ono, kazdy magor ma vacsinou nejaky velky problem, s niekym, s niecim, a povacsine sam so sebou. ako mozes vidiet vyssie :)

Kozo povedal(a)...

2Pecosita: Ešte aby to nebol veľký problém s malým ... :)

Anonymný povedal(a)...

Noo najprv sorry za pojem "low cost" - vhodnejsi by bol "lowend"... Veru neplati v tomto pripade nejaka rovnost lebo mnohe "lowend" zdaleka nie su aj lowcost hahaha :o)

Veru veru - jeden z hlavnych dovodov preco by som nechcel byt zena je prave tato "dotieravost"... Baby sa zbavis ovela lahsie - maju viacej sebaucty lebo jak to nazvat... ;o)
Ale vies, co si si navarila to si musis aj zjest - keby si na nich zazerala ako dozorca v koncentraku neverim ze by si mala tolko "neodbytnych obdivovatelov" (chcela si repelent)

ano ano - takto zredukovat, znie to sice dost "fasisticky" a hlavne tazko urcit vhodnu mieru ale....
a nie nie - nepoznam ta, a radsej ani nechcem :o) Prenecham tento pozitok radsej inym... ;o)

A ziadna urazka - ved naco? Aky vysledok? Nerobi mi to ziadnu radost, a jake moje zalezitosti? Zaujimaju ta? Neverim! Ved nezaujimaju ani mna....

sufjan holland povedal(a)...

niekto je tu nejako mimo..anonymo

Pecosita povedal(a)...

polepetko: lol ;)

anonym:
akoze si to zmiernil?a ziadna urazka? nepoznas ma a vyhlasujes tu : vy vsetky "lowhocico" babenky ? nepride ti to obmedzene generalizujuce?

a asi mas pravdu, mozno len nie som dostatocne neprijemna. ale ved zivot ma pravdepodobne nauci.

nie, tvoje zalezitosti ma nezaujimaju, kedze si pre mna anonym bez tvare a bez mena, zaujima ma ma ale, co ta tak zaujalo na mojej osobe, ked si taky informovany o mojej identite a este citis potrebu to tu deklarovat.

Nick povedal(a)...

Prvy prispevok v tejto diskusii od uzivatela menom Revo ocenujem za naj prispevok tohto mesiaca :D

Anonym, anonymne mozem povedat vsetko, s podpisom uz asi nie. To je v podstate nieco na styl, ked pisem staznost a podpisem sa anonym (nulovy efekt).

Alebo ked posle niekto biely prasok v obalke a koks to teda nie je. A pritom na navratke neuda svoju aresu :D

A co sa tyka foteniach ludi a posielania fotiek. Ehhmm, asi zacnem zaluzie spustat ked sa prezliekam, lebo ako tak pozeram, je sem slusny vyhlad :)

Nick povedal(a)...

A aby som nezabudol, April bude ocenena na dalsi mesiac :D

Anonymný povedal(a)...

Niiick - vystizne! Akurat s tym rozdielom ze efekt by bol presne rovnaky v kazdom pripade = nulovy :o)))) (takto sa aspon na nic nehrajem a zvyraznujem bezvyznamnost tejto zalezitosti)

Staznost? kde tu vidis staznost? Stazoval by som sa nejakemu "bohu" heh len keby existoval... Zaco mozes ty?

Citim potrebu? Poznas ma? Ked nieco urobim neznamena to ze citim potrebu to urobit, dokonca ani ze mam dovod....
Nezaujima ma inak na tebe nic, ber to tak ze sa nudim a pokladam takuto "interakciu" za zaujimavejsiu ako napr. TV... Si polichotena? :o)

Obmedzene generalizujuce? Asi podobne ako ze vecsina ma 4 koncatiny? ;o)
Je to moj dojem, tak to pocitujem, mam nato pravo, nikto nemusi so mnou suhlasit a nikoho nenutim...

Disposable povedal(a)...

ludia skusili ste uz miesto pisania postov a komentov sex ? ne ze by som vam chcel radit ale z mojej skusenosti je to daleko viacej funny

Disposable povedal(a)...

jo sorry - berte len ako moj postkoitalny koment po tom ako som si pobavene precital toto ;)

revo povedal(a)...

inac dispo.. ja som myslel, ze ten anonym si ty.. ale zjavne mas alibi..

a mily anonym.. sitka ani zdaleka nie je lowcost.. ona je uplne highend.. mozno preto ti tak vadi :)

Anonymný povedal(a)...

heh, keby bola "highend" tak uz skrabkam pri jej dverach (no mozno) ci aspon si ju fotim???

A preco by mi mala vadit ze sa mi taka nezda? Kym neskrabka pri dverach mne a nefoti ma tak co ma do toho nie?

A mimochodom nie je to ani urazka - mne sa tusim vlastne uplne paci ziadna a co teraz? Musi sa mi "povinne"? Ked mam stastie a natrafim na zaujimave zvieratko mam z toho ovela vecsi zazitok (napriklad dnes som pozeral z 20cm do oci malemu sokolovi a je to nieco tak vzacne a nezabudnutelne....)

Anonymný povedal(a)...

A mam aj jeho fotky!!! Skoro zazrak nie? Co vsetko sa da zazit aj v takej petrzalke..... ;o)

Disposable povedal(a)...

revo: ja ked chcem niekomu povedat par teplych slov podpisem sa ...

a celkom by ma zaujimala tvoja definicia highend baby ... stacia trciaca tanga z rifli alebo musi splnat aj dalsie kriteria ?

lizardik povedal(a)...

High end? to akože býva na kopci a v slepej ulici, alebo čo?

revo povedal(a)...

dispo, ty vtipna kopa

liz, ešte by mohla byvať na konečnej zastavke na vysokej ulici :)

Pecosita povedal(a)...

dispo: suhlasim, sex je ovela viac funny, ako vlastne skoro cokolvek ;)a som rada, ze si to uzivate. bohuzial, nie kazdy ma momentalne tu moznost travit nedele touto prijemnou a funny cinostou :) a nejako mi to nesedi, teda tvoja otazka revovi ;) kedze mna oznacil za high-end, tak tie tangace trciace urcite nie su kriterium ;)

anonym: fiha, tebe sa ziadna vlastne nepaci? a to,ze su VSETKY low-end je rovnaka vlastnost ako to, ze ludia maju zvacsa styri koncatiny? no, tak totooo, ty si bud tak uzasny, ze ti ziadna jednoducho po paty nesiaha, alebo presne naopak...alebo si zoofil.

a ano, nemusime s tebou suhlasit, ani ty s nami, ved to pravo ti nikto neberie. len sa tu diskutuje. ale sa mi paci, ako zahravas do autu svoju prvu reakciu.

liz: a ty sa tvaris, ako by si nevedel, kde byvam ;))

germa povedal(a)...

pecka, príď na zaškolenie ...

Anonymný povedal(a)...

"highendova"? - vsak to je jednoduche, taka co ma uplne uplne vsetko! netreba ziadne kompromisy, nic hrat, skutocne spriaznena dusa.... A samozrejme aj krasna tvar a stihla postava - nech spokojne ina uz existovat nebude.

a nie je to yeti - existuje... dokonca vsetko pekne zapadlo... az na jednu vec - cas :o(
Akurat sa vydala - hmmm do riti!
no ako sa mam teraz "vratit naspet" a prijat nejaku "obycajnu"? Zapeklita situacia...

Preco hned mysliet na nejaku "filiu"? to inak nejde? btw. mam rad len male zvieratka co nesmrdia...

diskuzia? pod tymto slovom si predstavujem nieco konstruktivne. toto je len "tliapanie" bez ciela aj z mojej strany. zbytocne pribilizovat svety ktore nemaju ani len maly prienik...

Reed povedal(a)...

dispo: jaaaj, tak preto som tak dlho neprispieval :P

pridavam sa k nickovym oceneniam za trefne splechy mesiaca :)

ocenil by som aj anonyma, keby spliechal a zaroven triafal :P

peco: aspon tie fotky stoja za to? sa pytam, lebo chcem vediet, ci mam ist s tebou najblizsie do mesta, by som potreboval dake dobre aktualne foto :)))

Pecosita povedal(a)...

reedik: vyzeram tam napocudovanie k svetu ;) takze pod so mnou do mesta bejbe, bude foto ;)

Evka C povedal(a)...

Ahoj nasla som tento blog. Komplimenti :-) je svely

Aj mne raz taky jeden volal. Dokonca si ma chcel vziat...To velka sradna nebola. Nakoniec si nasiel ale inu "obet" ktoru potom po nociach obtazoval...
hej! Len dufam, ze to nie je ten isty

Pecosita povedal(a)...

myslim,ze tento nie je zenaty...stary mladenec, zije s mamickou...to myslim dost vysvetluje.

dik za kompliment ;) tesi nas, ze ta nas blog tesi :)

Evka C povedal(a)...

:-)) zije s mamickou? Jaj tak to uz nie je len opis, to je diagnoza!

Anonymný povedal(a)...

ciao pehulka,
skus pri predstavovani zdoraznovat cerstvo ziskany titul :)hehech
zakomplexovani a aj inak postihnuti sa vraj vzdelanych bab boja
som rad, ze znova pises :)

Anonymný povedal(a)...

Pecka, a ako by to nestacilo, este aj ja sa na teba lepim, co? :P

Kozo povedal(a)...

Pecka, pisem Ti v stave 2 promile, takze ber to s rezervou: Vyprdni sa na nich. Jednym uchom dnu a druhym von. Vsetko ma svoj cas ...

Pecosita povedal(a)...

oida: ej veru ano :)

yoss: ahoj kapitan :) no, skusim, co to spravi :))som rada, ze zijes ;)

mako: no!! to je vrchol!!! ;)

polepetko: :)))

Anonymný povedal(a)...

hmmmm...Aký obrázok si si vybrala k tomu post-u... EMO-boy... hmmm Že si to ty tak to nebudem brať osobne ;)))