nedeľa 3. júna 2007

Zopár otitulovaných ťukov a divný pocit

Tak som teda otitulovaná ( a aby ste boli úplne v obraze, tak aj Charlottka). Huráááá huráááá. Mám teraz plnú hlavu všeličoho, čo by som mohla napísať a neviem, kde začať. Tak to asi zhrniem mojim zopárťukovým štýlom. Snáď vás úplne neschaosím.




  • Divný pocit. Mám ho už asi dva týždne. Pred štátnicami som nemohla spať, tak som pred komisiu predstúpila po troch prebdetých nociach a tak som aj vyzerala. Nezľakli sa. Snáď. A keby aj, tak je to už teraz jedno. Hneď po ohlásení výsledkov som nalačno exla pár vodiek, a v tomto duchu sa niesol zvyšok týždňa. Preto som teraz brutálne unavená, hanbím sa za seba ako pes a zaprisahala som sa, že okrem dobrého bieleho vína už nepijem. Aspoň týždeň.


  • Treba podotknúť, že oslavy okrem toho, že boli alkoholicky výdatné, boli aj búrlivé a vlastne sakumprásk vydarené. To môže potvrdiť aj Nick, ktorý ma dva dni po štátniciach stretol po ceste do práce o ôsmej ráno, keď som sa konečne vracala domov po pretancovanej noci, raňajkách na schodoch parlamentu a rannej kávičke vo Vienna Cafe (btw. viete niekto o kaviarni, ktorá je v BA otvorená o piatej ráno? my sme takú nenašli, prvá otvárala o siedmej. Nie je to trapas?). Jediná čierna škvrnka je to, že nový rektor mojej alma mater dal zatrieť náš originálny a výrazný výtvor na chodníku pred školou. Asi mu tá červená hviezda v kruhu spôsobila nával paranoje, že je to nebodaj mierené proti jeho osobe.


  • Jáj, a ešte sa musím a chcem ospravedlniť April a Lotke, ku ktorým som sa značne (ehm ako to nazvať?) podgurážená pridala v sobotu okolo polnoci po opekačke na intráku. Ani sa nečudujem, že ma nechali sedieť v mekáči vonku a nechceli, aby som s nimi šla kúpiť junk food. Ako som sa od Aprilky na druhý deň dozvedela, vyzerala som ako sfetovaná lesná víla, ktorú prešiel bager kominár. Vo vlasoch kadejaké lístky, po tvári sadze. Nálada povedzme vtipná, kedy sa smiech striedal s plačom a v jednom kuse som nadávala na každého, na koho som si v danej chvíli a v danom stave dokázala spomenúť. Komu sa v tú noc štikútalo, asi vie prečo. Neberte to ale osobne, v podstate som mierumilovná a mám rada každého. Takže ešte raz: Dámy, PREPÁČTE, máte u mňa mojito. Ja si dám virgin. A Aprilke ďakujem za nedeľňajšie raňajky v podobe riadnej nádielky zmrzky a vlastne za všetko.

  • Ten môj divný pocit asi nesúvisí len s tým, že humpľujem svoje telo nedostatkom spánku a alkoholom. Škola skončila. Totálne zmiešané emócie mám. Hm. Nikdy by som neverila, že to poviem, ale asi mi to bude chýbať. Nie učenie, ale ten status študenta, ľudia, blicovanie, krúžkovice, posedávanie v bufete a kecanie o všeličom a istý nárok na miernu dávku nezodpovednosti... A hlavne, kurník šopa, čo ďalej? Čo teraz? Nemáte pre mňa fajný job?

  • Okrem titulu mám ešte jednu príjemnú novinku. Má krásne zelenohnedé oči, mihalnice dlhšie ako ťaviatko Nick, krásne ruky, sexi hlas, príjemný humor, pevné objatie a ... veľa iného, o čom však musím mlčať, lebo mi zakázal to hovoriť, aby vraj nespyšnel.

  • Ako ste si mohli všimnúť, Reed začal znovu písať. Tie služobky robia nášmu blogu dobre, škoda ale, že to, čo robí dobre blogu, nerobí dobre Nickovi, ani zvyšku F4. Predsa len nám doma chýbal. Ak to ale takto bude aj keď nabudúce vyrazí do Dojčlandu, tak možno dostanete aj odpovede na svoje závažné otázky.

  • S Charlottkou a April sme zasa raz navštívili Obchod (rozumej sexshop). Džu džu sa stal populárnym, tak sme mu šli kúpiť kamošov. Ale o tom sa hádam dozviete viac z nasledujúceho Nickovho postu. K tomu poviem len toľko, že na to, ako sa Charlottka nenápadne tvári, tam chodí podozrivo často.

  • Kúpila som si knihu Evy Urbaníkovej: Všetko alebo nič. Potrebovala som oddychovku po tých kvantách múdrostí a teórií, ktoré som si musela narvať do hlavy. No a môžem povedať, že je to fakt oddychovka. Celkom milá. Nie príliš hĺbavá, ale zasa ani nie príliš lacná. Len by som tam možno tak nasilu nepchala časopis Eva a rádio Okey.

  • Týmto zdravím nášho nového čitateľa Misha, ktorý napísal Reedovi pekný mail o tom, akí sme super.

Dalo by sa toho poťukať oveľa viac, ale tuším som zasa unavená, tak to nebudem siliť. Dá sa niekedy dospať dvojtýždňový deficit?

Čauky čauky.

Vaša Ing. Pecosita

56 komentárov:

revo povedal(a)...

napiiis viaaaac.. ja xcem viaaaac

-- kamikatze -- povedal(a)...

packa, dufam ze si si zaspievala aj "inziniersku" od plavcov! :) btw, u mna mas este mojito, ale kedze tento tyzden nepijes tak niekedy potom... lubila sa mi ta cast so sfetovanou lesnou vilou :) som rada ze si stastne zalaskovana a neboj sa, ta nezodpovednost pretrvava aj po skole, som toho dokazom :D btw, vies ze existuje nieco ako zavislost na džu džu? :DDD

užoffka povedal(a)...

Congratulations!!!!

Pecosita povedal(a)...

revino: ale no ;) neskromny?

kami: jasne, ze sme spievali, hned pri skole etc. to mojito si vyberiem, nemaj strach ;) a co sa tyka nezodpovednosti, ano, mas pravdu, len bohuzial musim nejako platit ucty, odvody, poistenia etc . takze to az take uplne nezodpovedne nie je ;))) dzu dzu ma image, takze je to stylovat zavislost ;)

Pecosita povedal(a)...

uzoffka: dakujem :))

Anonymný povedal(a)...

velke gratulacie slecna Ing., pecienka si to asi odniesla ale urcite si si to zasluzila..aj ja bych rad sa trosku dokalicit len nemam tento vzneseny slavnostny dovod..fak..no jako dakujem za pozdrav ze az taakto oficialne verejne..no neboj casom zacnem urcite aj kritizovat..tu by mal nasledovat smajlik ale akosi nemam smajlikovske obdobie uf..uz pisem dako vela tak hor sa do tvorby HDP a akoze ozajstneho dospelackeho zivota

Pecosita povedal(a)...

nestras ;) kritika? na coo? ;)) hehe.

germa povedal(a)...

mám pre teba job a aj fajné suché biele:)

Anonymný povedal(a)...

congratulations, Ing.Pecosita :)

April povedal(a)...

:D No ja ti samozrejme vsetko odpustam (vlastne ani nie je co) a tesim sa na to vsetko slubovane :)
A este raz gratulujem obom! ;)

Anonymný povedal(a)...

gratulujem k titulu! ak to bol aj u Teba taky porod ako u mna, tak respekt ;) MTo

Anonymný povedal(a)...

..no sak kritizovat stylisticke chybicky tvojich vytvorov..neboj nehrozi..a samozrejme som zabudol zagratulovat aj šarlotke ,tak uz je F4 komplet otitulovana

Pecosita povedal(a)...

misho: komplet? no...ehm, ja teda nechcem byt indiskretna, ale este jednemu clenovi titul chyba :)

MTo: noo, ja som nastastie nic neporodila ;)

April: dakujem, draha, ty si najtolerantnejsia :)

morningdew: dakujem.

germa: kedy si mam prist po oboje? ;)

Anonymný povedal(a)...

no asi tusim komu,ked som uz zo polovicu vasho archivu preluskal..ono je to veru citatelnejsie ako odborna literatura..ale myslim ze aj tak je platnym superhrdinom F4ky..toto je inak celkom mily instant messaging.. takto sa da urobit aj rekord v pocte odkazov

Pecosita povedal(a)...

kto myslis, ze je superhrdinom? ha? ;)

Anonymný povedal(a)...

no ved F4..ako iste vies to je aj taky superhero kolektiv..no asi to nebude ten co mal niekedy krycie meno dubacik ale ten druhy..sak vis ktory..nevidel som este podobizne tak ti neviem..ale oni su taki nejaki podobni..ze hihi haha..ako keby z jedneho humorneho vajca

Pecosita povedal(a)...

no, uz som sa chcela zlaknut, ze niekoho preferujes, to sa nevyplaca, lebo my sme fantasticki, ked sme vsetci spolu ;) najma...:)

Anonymný povedal(a)...

nie neboj sa..kazdy clen timu ma u mna sympatie..ach Sia..jaky pekny song..ze zase melancholia


no hej doplnate sa vidiet najma v diskusiach a pri otazkach a odpovediach po x tych poharikoch..inak nechapem ako si to mozte vsetky tie hlody pamatat ci je to uz improvizacia za klavesnicou alebo chodite s diktafonmi..lebo ako honba za narodeninovym darom tak to bola sila

felisia povedal(a)...

gratulujem! a ziadne vycitky, takuto udalost treba oslavit tak ze si to budes pamatat navzdy :-)
a stastne rozhodovanie. ber to pomaly a pokojne a uzivaj si to. ono je to koniec-koncov vzrusujce, ked sa nieco konci a nieco ine zacina.

Pecosita povedal(a)...

misho: chces si tu melancholit? no toto! my mame vsetci super pamat, a ked nie, mame pero a papier. to funguje ;))

felisia: dakujem :) ano, je to vzruso, ale mierne stresujuce, ked clovek musi platit ucty :)

Anonymný povedal(a)...

jaj to je ta pretechnizovana doba..ze zarovecka jasnee, pero a papier..take oldschool ale sikovne..ale nebudem melancholit..sak na pohode ste ju aj mozno videli tetu blondawu z australie ked spievala so Zero7

Pecosita povedal(a)...

bohuzial som ju nevidela :( posli mp3 mailom ;)oldshool a nemoderna, taka niekedy som. a nejako mi to nevadi ;))

Anonymný povedal(a)...

ale s tym oldschoolom to nebolo v zlom..niektore veci su proste osvedcene a funguju furt..ja nevjem taky puding napr...tak idem nejake mpharom poslat pecosite..vytrim chvilku..mas nejake prosby zanrove? ci len siu?

Pecosita povedal(a)...

daj to, co ti pride na um, resp. tvoje oblubene a uvidime :) upocujeme :) tesime a dakujeme :)

Anonymný povedal(a)...

pracuje sa na tom...tak snad by malo dojst..vecsi balik by som potom skusil poslat po uschovni..

Pecosita povedal(a)...

oukej :) vyborne, dakujem, potesi :) velice :) a ty nespis? procpak? :)

Anonymný povedal(a)...

ja som taky nocny netopyr..do prace ci do skoly nemusim..mal by som sprtat ale nejako mi to absolutne nejde..neviem sa donutit a aj tak je to uz v..prdelke..balicok ti pride este jeden..sam som prekvapeny ze celkom pozitivnu mjuzik som zaslal pri mojich divnych rozpolozeniach

Pecosita povedal(a)...

pjekne. dakovacka :)

Anonymný povedal(a)...

cha cha cha cha chaaaaaaa dufam, ze sa coskoro stretnem s lotou a ze mi zivym sposobom a svojim neopakovatelnym sarmom porozprava ako ta stretli a nieco bonzne :D
.
FanaticGay

Reed povedal(a)...

wow, kym som to precital vsetko, tak som aj zabudol, ze som to vlastne chcel, takze idem asi makat :) see ya!

Nick povedal(a)...

Aj ja som cchel daco napisat ale uz ani neviem co.. Aha k titulu. No niektori su uzasni aj bez neho :D

A pravdaze aj k slubenemu clanku, ano bude, coskoro :D

Reed povedal(a)...

ivan (t.j. nick), tusim ti medvedia srst na lici rasi :)))

Anonymný povedal(a)...

niekto sa preriekol?...bude z nicka starostlivy medvedik

Pecosita povedal(a)...

a ja som nevedela, ze ste uz taki stari,ze sklerozu mate, co nick, nakazil si sa od reda? ze teda chcete nieco napisat, a zabudente na to, co :)

fangay: haaaa....no ja dufam,ze bude diskretna :)

Anonymný povedal(a)...

bre ranko...jakos?

Pecosita povedal(a)...

ahoj, jaaj, hlava ma boli ;)) ale mam stiahnute vsetko, co som od teba dostala, vdaka.

Anonymný povedal(a)...

doplnit tekutiny..ibac..a mas vystarane..tak uz len sa pustit do skumania

Reed povedal(a)...

ibac? si mozete s nickom ruky podat :P decka, po dvoch tyzdnoch mimo pracoviska je tu uzasny klud. uz som si aj RZZP spravil :)) blizi sa O.B.E.D. :)

Anonymný povedal(a)...

no ja ruzove tabletky nemusim..to len tak mi prve napadli..RZZP hmm....bru chut

Martin povedal(a)...

V tretom odstavci z dola sa pise:
Isli sme do sexshopu kupit džu džu komošov. Viac o tom napise Nick...
To akoze mam chapat tak, ze kamos bude pre Nicka? :))

Anonymný povedal(a)...

dodatocne cmuky na licko za titul a ... dobre som sa pobavila :) aj ked... neprehanas to decko, s tym pitim?

lota povedal(a)...

pec, ja teda neviem, nemam co bonznut, si sarmantna aj pod vplyvom.-)) naozaj. A nikto nevie tak krasne posuvat macdonaldacke stoly prsiami, ako Ty...To som videla prvy raz.
Ak ma po tomto nezabijes, drink plati a velice sa tesim! Lota

FanaticGay povedal(a)...

lota :DDDDDDDDDDDD pec prosim, ze mi to niekedy ukazes...

Anonymný povedal(a)...

Mozno budem mimo(ved kedy som nebol), ale nechce sa mi citat vsetky reakcie, tak len tak sucho a otrepane dodam, ze gratulujem k titulu, ktory aj tak este nic neznamena. :P SOm ja ale hnusny, co?. ALe nie, nech sa dari Pecka. Pardon, slecna inzenyrka.

Anonymný povedal(a)...

Dvojtýždňový deficit sa niekedy dá aj dospať. Žiaden strach. ;-)

Pecosita povedal(a)...

jirko: ale ti ta slovencina ide. no, ano, teraz uz dospim, nemam dovody bdiet :)

mako: dakujem, pan maturant certvy omaturovany.

fangay: ehm ;) anytime ;)

lotka: no totok ;) tak to si fakt nepamatam, ale moje prsia sa niekedy fakt zdaju byt vsemocne ;)) drink plati(m).

lota povedal(a)...

Tak ja teda pripomeniem:
Pecka v posede pred McD hladi do dalekej buducnosti...ehm, tak teda nie, hladi na April a Lotu, ktore nie preto, ze by sa hanbili za Pec (toto je fakt blbost, moja!) ale April so svojimi ramenami rozrazala cestu davom a Lota mala potrebu. Malu....Po navrate k zamyslenej Pecke (aspon myslim, ja ked myslim, tiez mam take nepritomne oci.-))) a do dlani jej vsunuli kuraciu rolku. Pecka, prisunuvsia svoju zadnicu aj so stolicou neudrzala energiu vyvinuvsiu jej telom a prenesuvsiu sa do popredia, teda priamo do prsnikov a nimi potazmo posunula stol minimalne o pol metra. Najkuzelnejsie na tomto vyjave bolo, ze vyraz jej oci zostal nemenny (cize hladela stale do dialav) a tvar jej pier bol nezmeneny - cize sa bez prestavky sarmantne usmievala a nevsimala si skripot kovovych noziciek stola a ani obdivne pohlady okolosediacich dam a Loty vratane. Lota ma sotva dvojky, take kuzla jej nikdy nebudu dopriate.-)) Pec, uz koncim, bolo to mile...L

April povedal(a)...

Lotka jaaaj :) ja sa guuulam :D

FanaticGay povedal(a)...

ja sa pocikaaaaaaaaaam ...obdivne pohlady dam.... a urcite aj zavistliveeeee... aj tak by som to chcel vidiet. :)))

Pecosita povedal(a)...

eeeehm, noooo!!!!;)) no....ehmmm..no, dobre :D

fakt nepamaatam, ale sak nemusim vsetko pamatat ;)

FanaticGay povedal(a)...

pec ono sa da prijat aj taka teza - nepamatam si to tak sa to nestalo, to je ako ked jes cokoladu a zavries oci a nikto ta nevidi tak to nemalo ziadne kalorie... :)

Lilith povedal(a)...

Ehm ... interested?

http://www.embuck.com/blog/tvar-za-blogom/

I am in :-)

http://lilithsowlnest.blogspot.com/2007/06/tvr-za-blogom.html

FanaticGay povedal(a)...

No mne je v podstate jedno ako vyzerate, sak keby ze velmi chcem tak sa vam nejako votrem do pozornosti a monimalne Pec mi ukaze to v tom mekaci, ALE uz odkedy cakam na pribeh s tym novym dzu dzu ci jako sa to vola a furt nyst.

Reed povedal(a)...

lil: uz sme zaregistrovali :D intenzivne pracujeme na realizacii zadanej ulohy :)

Anonymný povedal(a)...

Hej, aj ja som mal po skonceni skoly rovnaky pocit, ze "co teraz?" ono to prejde :)
kazdopadne, pripajam sa ku gratulaciam (tipujem, ze asi posledny :) a na zavercnu otazku odpovedam protiotazkou: Da sa dospat niekolko rokov? :)

Pecosita povedal(a)...

vurdik, dakujem.

citim sa ako v nejakom divnom tranze...mozno uz dospavam, ale ked som awake (ako sa to po slovensky?)