pondelok 1. októbra 2007

O vyzliekacích ponožkách

Vzhľadom na to, že už dlhý čas neboli na verejnosť vypustené žiadne nové informácie z nášho súkromia (za čo sa Vám pravdaže neospravedlňujem), trochu Vás poinformujem. Predsa len sa musíme dáko zviditeľniť. Čo iné nám ostáva, keď o nás nechce písať ani Nový čas. Že vraj majú lepšie titulky, ako písať o džu džu na výlete. Ha! Tak to chcem vidieť aké! Neviem či „Bača, na túto bacha“, alebo „Trest pre Kušnírovú! Pila z tejto fľaše?“ je to pravé, tak ale vkus je vkus. A predsa len podľa niektorých to je najobjektívnejšie súkromné médium. Ehmm...

Nevadí, môj dedko mal také silné tabletky na srdce. Trikrát denne odporúčam dve tablety. K čomu to pomôže? To neviem, ale malo to účinky aj proti demencii, tak skúšam všetko, ako doktor House, čo môže pomôcť.

Aké sú teda tie novinky o nás? Neviem ako u Vás, ale u nás je pred týždňom bola pekelná zima. Najmä v noci. A teplárne nie a nie zakúriť. Týmto pravdaže nemyslím Áčko, či Barbaros, to sú trocha iné bratislavské teplárne a z nich by som teda teplo doberať nechcel. A to ani nebudem taký nechutný a nebudem rozoberať, kam sa pichá prípojka z týchto teplární! Fuj, radšej zimu mať. Ale teraz vážne. Nekúria nám.

V tomto bol super rodičovský dom. Trocha dymu vo vlasoch, ale to teplo stálo za to. A tu? Tu si môžem dať akurát teplú sprchu, aj to teplá voda tečie po štvrť hodine. Vyzerá to že sa sťažujem? Tak to je dobre, lebo sa aj sťažujem! Neznášam zimu, ani vajcia, a tristokrát to opakovať nemienim! Som teplomilný, tak to bude a tak to ostane!

Trocha som tú zimu ale ojekabátil. Spávam s ponožkami. Teda s Reedom a s ponožkami, ale to už asi viete. Reed ako vyhrievacie teleso nie je úplne ideálny, aj keď teplý je. Tak som pristúpil aj na spanie s ponožkami.

Ponožky, ideálny partner do postele. Slogan tejto jesene. Ja mám ale vyzliekacie, ha! Vždy keď sa ráno zobudím, tak som bez nich. Ako je toto možné? Vysvetlí mi to niekto? Je to pomsta ponožiek za to, že ich každé ráno uložím pod vankúš k vrecúšku s levanduľou? Mal by som ich prať častejšie ako raz do mesiaca? Kde je problém?

P.S.: Nabudúce už skúsim o niečom záživnejšom a tak snáď bližšie popíšem naše obedové teórie s kolegami o limitovanej edícii automobilu Renault Aneta, o jeho výbave, ale i kožušinke okolo znaku. Predsa len sa nevolá Aneta len tak. Alebo možno nabudúce naznačím aj to, že Jackino bude mať o necelé dva mesiace partnerku.

16 komentárov:

hroch povedal(a)...

vidis, nicky, to ja mam zas vyzliekaciu plachtu. teda niezeby som sa do plachty obliekal, ale nech ju vecer natiahnem na tu postel ako chcem, rano je z nej polovica skrkvana podo mnou a druha polovica vedla mna... tak mi toto vysvetlite.

Jasper povedal(a)...

Jáaaaaaaj... drahý moj... Barbaros už zatvorili niekedy koncom júna... takže v meste je zase a znova o niečo menej teplo ;)

A k tým ponožkám: ja večer zaspávam len v spodkoch, lebo vŠetko ostatné mi na tele vadí (čo sa týka oblečenia)... ale, v noci sa budím, že mi je zima na ramená. Takže, pri posteli mám vždy tričko, ktoré si už nejakou bozškou automatikou niekedy v noci natiahnem, ani si to nevšimnem, že sa niečo deje... a zaspím. Záhada je v tom, že asi sme všetci na nejakých silných práškoch, že ani nevieme, čo robíme a predsa to robíme... BTW: v tomto stave bacha na kolonoskopiu, Reed sa nezdá ;)

Reed povedal(a)...

co je to kolonoskopia /kde je ten otaznik{ neynasam tuto nickovu klavesnicu...
spat ku kolonoskopii.. to je ked ta niekto kolenom... totok< aaaaa, kde ma ten otaznik<<< aaaa yase tu neni.
a som v prdeli, uz ani neviem, ako sa mam prihlasit. sodomaaaa/gmoraaaa

Pecosita povedal(a)...

a zabudol si napisat, co ma nove charlottka. to,ze ja mam zas novy job nikoho neprekvapi ;)

Nick povedal(a)...

Hroch, neviem co s tou plachtou ale spytam sa tata, viem ze on ma podobny problem :D

Jasper, to fakt ho zatvorili? Sakra, v BA sa ziadna teplaren nedokaze uzivit asi :)

A Charlotka napise snad sama co nove, ked uz sa uci za klauna, tak urcite to bude vtipne k popukaniu :D

Anonymný povedal(a)...

nicky tak to sme rodinaa! ja mám súrodencov tvojich vyzliekacích ponožiek, prať sa nechcú - koťuhy, ale sem tam sa zákerne prešmyknú na verejnosť - minule som v nich prišla do roboty... tu sa nevyzliekli... zvláštne..

April povedal(a)...

Ehm, a Jackino je hetak???

Anonymný povedal(a)...

nick, nechcú tie tvoje ponožky náhodou újsť k reedovi? Lenže nevedia nájsť jeho nožičky :(

Anonymný povedal(a)...

Ve skutečnosti je to tak, že ponožky se svlékají třením dvou topných těles ve stojací části. ;-)

Nick povedal(a)...

Karaska, ja som vedel ze mame nieco spolocne! :)

April, to sa uvidi o par tyzdnov snad konecne uz :)

Germa, nie, moje ponozky su zasadne zvyknute len a len na moje nohy. To vies, vona, dizajn a podobne ;D

Jirka, tak toto bola podpasovka :DDD

FanaticGay povedal(a)...

Hlavne ich neper! V ziadnom pripade! (aha nasiel som vykricnik:) Lebo moje skusenosti ma naucili, ze ta elektricka snura je pri pracke len na oklamanie nepriatela. Pracky nejdu na elektriku, pracky idu na ponozky! (zasa vykricnik)
.
Ja by som v ponozkach nezaspal. Podobne ako Jasper neznasam v posteli na sebe nic (oblecene).
A mne je aj tak furt teplo. Hm. Dneska uz ani ti mladi nie su tak tepli ako my kedysi. So svetom to ide dolu vodou.

sufjan holland povedal(a)...

ved reed iste vies ze kolonoskopia je ako ked zapoja pripojku dve topne telesa..len to je skor menej prijemne.

najlepsie je spat ako holotrt..idealne ked ma kto zahriat ked zacne byt kosa,len neviem ako vy ale moja skusenost vravi ze po chvili sa topne telesa nevedomo otocia chrbtom a vzdialia aspon na polmetra a zahreju az rano

Pecosita povedal(a)...

sa tu nejako oteplilo ;) dobre padne, takto na jesen :)

sufjan holland povedal(a)...

sak v pripade zeby vam prestali kurit:).. no ved tento blog iste znesie kusok tepleho slova:)

Pecosita povedal(a)...

tento blog znesie vsetko, myslim ;)

marmota povedal(a)...

noo, u mna sú ponožky posteľným hitom po celý rok (s výnimkou letných dní, kedy je nad 30 stupňov)
A tie vyzliekacie - to sú super, tie nosím práve v lete :) Kým sa zahrejem pod perinou, tak sú na nôžkach, potom sa ale samé zvlečú, lebo vedia, že už ich nepotrebujem :)
To nie je žiadna záhada, to je len taký druh inteligentných ponožiek. Záhada je to, že v obchode sa schovávajú medzi normálnymi a treba ich úporne hľadať :)