pondelok 22. októbra 2007

Rozchod. F4 končí!

Titulok hodný nového času. A práve ten prichádza.

F4 sa rozchádza na tri svetové strany! Už to ďalej spolu nezvládajú.

Kua, skúste napísať o tomto článok! Nemal by byť patetický, ale zase ani suchý. Chcelo by to spomenúť, že nie je koniec ako koniec a kde niečo končí, tam niečo začína. Dobré klišé! Kto to bude čítať?

31. októbra uplynie trojmesačná výpovedná lehota a štvorkáči rýchlo odchádzajú. Pecosita vzala nohy na plecia včera. Nick a Reed sa poberú najbližšiu sobotu. Charlie... O Charlie presne nevieme, lebo je ešte na dovolenke a ani nevieme, či už má náhradné ubytovanie. Možno skončí na ulici! Ohrdnutá! Vykašlali sa na ňu jej ešte pred nedávnom najlepší kamaráti?

Chcelo by to niečo super od srdca, no určite treba spomenúť aj všetky tie fakty, čo k tomu viedli. To, že sa viem geniálne pohádať s Pecositou a potom nás to oboch serie, hoci sa tvárime, že sme nad vecou. To, že by sme sa s Charlie občas najradšej prefackali, ale napriek tomu do seba zas a znovu spolu cpeme obed. To, že by som Nicka z času na čas od lásky zamordoval, keď musí mať stále pravdu, veľa spánku a ešte viac... spánku. Do paže, tak ako na to?

Arabelin svokor drankal stále viac a viac peňazí. Komunikovať s ním bolo čoraz tažšie. Medzi členmi F4 sa začínali prejavovať následky viac než ročného spolužitia. Vytvárali sa tábory, z ktorých každý mal svoj vlastný názor. Niektorým ich názor nejde z huby, iným zas až priveľmi dobre. „Veci každodenné vnímate intenzívnejšie, ako keď niekoho vidíte raz do týždňa niekde vonku pri drinku,“ snaží sa obhájiť svoje počíňanie jeden zo štvorkáčov. V prípade kolízie zanikajú hviezdne systémy. Toto nie sú meteority, toto sú kométy!

No čo? Tak to chodí. Všetkým sa menia priority. Kedysi sme mali rovnaký cieľ, rovnaký život. Všetci singles, všetci končiaci školu alebo začínajúci prácu. Takmer všetci nakazení blogovaním. We did it, so what? Časom sa to zmenilo. Blogovanie sa dostalo na druhú koľaj, školy sa skončili, práce sa zmenili. Podiel singles na spoločnej domácnosti sa zo dňa na deň znižuje. Tretina štvorky začína hniezdiť.

Podľa ich vlastných slov dospeli do štádia, kedy má ich vzájomné bývanie viac nevýhod ako výhod, a tak sa rozpŕchnu z ich doterajšieho hviezdneho hniezda. Toľko oficiálne vyjadrenie. Ale čo bude ďalej?

To vám rozpovieme hneď... Pravé priateľstvo nejaké sťahovanie len tak nezabije. A spomienky na všetky tie skvelé situácie, akcie, hlášky a hádky budú vždy slúžiť ako geniálny argument. Nezabudnite, že sme (sa) všetci (s)prisahali. Ha! Aj mnohí z vás, naši vyvážení čitatelia. Doklad z otrasnej párty spred roka s vašimi krvavými odtlačkami prstov sa stáva súčasťou rozsiahleho archívu štvorčlennej fanty.

Uvidíme. Keď s niekym žijete takmer dva roky v spoločnej domácnosti, žijete s jeho veľkými láskami, prekvapivými stratami, nepríjemnými pádmi, vzrušujúcimi úspechmi, (ne)chcenými tajomstvami. A práve na tie sme najviac zvedaví! Takže, ak máte nejaké informácie o štvorkáčoch, sem s nimi! Vašu angažovanosť radi odmeníme.

Len aby sa nezabudlo. Dignity always dignity!

A čo bude s blogom? GAME OVER? Nuž, ten toho znesie asi zo všetkých najviac. Tak, snáď ním druhý level neotrasie.

24 komentárov:

Unknown povedal(a)...

demolition good bye party nebude?

Anonymný povedal(a)...

vyzerá to, že už budeme sledovať jednu f1(aom zvedavá, kto bude MS v roku 2008) a f2. Ale nevidím na tom nič neprirodzené a verím, že sa rozchádzate v dobrom a tak budete aj spomínať ...

lizardik povedal(a)...

no vyzerá to, že ste ešte na tom veľmi dobre, všetci odchádzajú po svojich, všetci ste to v zdraví prežili, tomu sa hovorí úspech,

želám Vám milá F4, aby ste sa mali najlepšie ako viete

a občas nám napíšte, ak to bude stáť za to, prečítam :-D

Anonymný povedal(a)...

tož já Vám blahoželám :)) k úspešnému nekrvavému zvládnutiu klasickej ponorky dospelých, nijako na ege netrpiacich ľudí..a nerada sa zase pripomínam milí moji štvorjediní, ale viete, ešte nám chýba ten no.. ako by som to ten skoro svadobný dar.. mňa za chvíľu roztrhne od zvedavosti čo ste to tam vtedy majstrovali a to Vám fakt sľubujem, trápte s tým ešte mesiac a fakt som na dva kusy.. ;)

jurnael povedal(a)...

deti moje pokakane :) zivot je zmena, ja Vam v tomto smere prajem aby sa Vase spolocne ranne kroky do kupelne obcas zopakovali (uz sa tesim na hostovsku izbu, potazmo na tu dedinu... ;), aby sa vam nestalo, ze pri nahodnom stretnuti na ulici sklopite oci a aby ste navzajom dalej (a mozno viac) vela komunikovali :) CUS, IRHS

Daily Whinger povedal(a)...

Vsetko dobre a aby ste si mali co povedat, ked sa za pol roka stretnete niekde pri jednom stole. A aby ste sa stretli.

Anonymný povedal(a)...

Zazil som rozpad CSFR aj rozpad FF. Z historickeho hladiska je minimalne statisticky zaujimave ze oba boli nekrvave. Subjektivne si tieto udalosti zatial hodnotit nedovolim, pretoze do oboch som bol viac ci menej zainteresovany. Plakat nebudem lebo chlapi neplacu.

hroch povedal(a)...

vsetko sa raz konci? to je celkom na houby. som zas hnusne pateticky a este aj trapny, ale boli ste mi prikladom. tak nim budte aj nadalej, prajem vam, aby sa vam vsetkym darilo na dalsich hviezdnych drahach. a suhlasim s jurnaelom, nech sa opat stretnete v nejakej kupelni, aj keby mala byt moja.

sufjan holland povedal(a)...

tak teda vela stastia vo vasich novych brlohoch..snad tym ze nezdielate spolocnych par metrov stvorcovych nedojde material na F4 blog.uz su stvorkaci velke deti, superhrdinsky kolektiv snad neprestane spolu kooperovat..adios

Nick povedal(a)...

Stara F4 je mrtva, nech zije nova F4!

Kazdopadne vdaka za zelania, samozrejme ze sa nase cesty rozchadzaju v dobrom a urcite sa co to o nich docitate aj tu :) Urcite aj o tych krizovatkach :D

ostrovanka povedal(a)...

keby som nevedela, co viem, tak by som bulila, ale viem, ze cast F4 sa prestahuje normalka uplne blizko ku mne a tak sa tesim, som to ja ale egoista :)
a dufam, ze u tej casti F4 raz stretnem aj zvysok F4 :)

Jasper povedal(a)...

End of an era... akokoľvek je to v pohode, nejako to je vždy trocha smutné...
.
uvidí sa, čo prinesie budúcnosť.

Maroško povedal(a)...

Všetko má svoj koniec. Len F4 má konce 4!
Fšetko najfantastickejšie!

Lilith povedal(a)...

Gonna miss U ... ale to skvele na virtualnom svete je , ze nemusi vzdy odrazat dianie v tom realnom ... tak sem sem tam nieco napisete, ze??? ZE?
My s Mysis vam zelame aby setko dopadlo tak ako to ma dopadnut a este lepsie.
See you around. Llt

Anonymný povedal(a)...

anciáša yahoo! tak nech sa vám darí - ja to idem rozdýchať

ste mali hned povedať že to mala byt rozluckova party :( to by som prisla a odchadzala so slovami: len mi ruky dajte na zem, dalej uz pojdem sama... ;)

Reed povedal(a)...

no, ja som snad dojaty :D hlavne... karaska, si ma dojala! ze len mi ruky dajte na zem... LOOOL

grga: demolition nebude, lebo pridu prevziat byt. ale kedze Arabelinho svokra mame plne zuby... ak je zaujem odlozime ti kluc od vchodovych dveri a mozes sa potom vyzurit.

germa: vsetky "f" (f1, f2, f3) nie su priamky a ani usecky. pretinaju sa vo viacerych bodoch :D su to take nedefinovane geometricky utvary, samorasty :)

lizardik: ak to bude stat (za to), tak napiseme :P

matilda: we all live in a yellow submarine! :)) toz, mila moja, mi si pockame, kym budes na tri kusy. to je cielom hry :P

jurnael: prve co mi napadlo, bol cupot bosych detskych noziciek do kupelky. to su asociacie! v nasom pripade sa skor jedna o nekoordinovany dupot smerom k hajzlovej mise :))

daily w.: za pol roka? nestras. uz tuto sobotu sa vo velkom akoze upratuje povodne hviezdne hniezdo ;-)

bezo: chlapi neplacu, ale co bezo? a co je FF? nehaaapem, ja to vazdne nehaaapem!

hroch: po mojej odpovedi jurnaelovi este stale chces, aby to bola tvoja kupelna? :P

sufjan h.: to si pis, materialu je dost ale casu malo :) a kooperacia? ta snad neprestane nikdy. uz teraz sa neviem dockat, ako budeme s nickom kooperovat! ci to je kopulovat? :O

ostrovanka: jaaaaj, ty klebetnica jedna! :)

jasper: no vcera, ked mi nick do telefonu povedal, ze "pecosita pisala, ze...", tak mi doplo, ze pecosita bude teraz uz len pisat a debatam na chodbe alebo pri pokec-stole v kuchyni je amen :O

marosko: f4 ma koncov 6! :)))

lilith: ono, v tomto nasom virtualnom svete je vsetko realne opozdene uz od zaciatku. takze v tomto smere sa asi nic nezmeni. takze odpoved je "ze!" :D

karaska: zachvat este nepresiel, ze ruky na zem, ha-ha-hik-ha... LOL

Reed povedal(a)...

btw, a viem, ze "my" v mnoznom cisle sa pise s "y" a nie s "i", ale uz sa mi to nechce mazat a zase prepisovat. back to work! vsetkym pekny den :)

April povedal(a)...

Ale no tak decka, ja viem, ze vam sa len nechce varit tu veceru, co sme s Lizardikom u vas pred pol storocim vyhrali, ale kvoli tomu sa predsa stahovat nemusite!
;)

Ale nejaky ten kar by ste mohli zorganizovat :) aby sme vam vsetci truchliaci mohli prist vyjadrit uprimnu sustrast.

FanaticGay povedal(a)...

Hmm tak ja som to nahodou vedel a
.
Pani vam drzim pqalce. Byvat spolu sami je super. Vy ste F2 a to je viac ako cokolvek na svete. niekedy dokonca aj viac ako F4. Takze drzim palce a zelam pevne nervy.
.
Damy. Vam zelam aby ste coskoro kazda boli najmenej F2. Vy mate malu vyhodu, je totiz dost pravdepodobne, ze casom budete aj F3 a F4 a F5 a... no dobre sak uz koncim.
.
PS len jedna vec mi je luto, ze uz nikdy nebudem moct vyhrat nejaku veceru u vas doma (som totiz mimoriadne sutazivy) a ze asi fakt nikdy neuvidime tu vasu VC (som totiz mimoriadne zvedavy) Vsetko dobre vam zelam.

užoffka povedal(a)...

Fňuk. Tak vám držím všetkým palce.

Anonymný povedal(a)...

Same rozchody v poslednej dobe. To bude tym oktobrom, vtedy je vraj najviac rozchodov. Alebo prechodov?...aj ja sa obcas citim ako v prechode:D ale o tom inokedy.

Tak nech sa dari, a specialne zdravim Sitku, ale aj inych clenov ex4 ;)

Pecosita povedal(a)...

reed mi kafre do remesla ;) skoda, ze nekonzultoval, mohla by som mu dat rychlokurz na temu zasady pri pisani tlacovej spravy, ale tak zas nebudem profesionalne deformovana.

mako, a ty si fakt zlaty, ze ma specialne pozdravujes :) si ma potesil v tejto chvili konca a noveho zaciatku v sieti useciek a krizovatiek.

falosnica povedal(a)...

no, drzim palceky, nech sa dari:)

MatMac povedal(a)...

Takze z jednej F4 budu teraz styri F1? Tak drzim palce! ;-))