streda 4. februára 2009

Fantastická trojka? Show must go on!

Nie, nie, toto nie je žiadne pozvanie na náš byt do postele. Dnes som chcel trochu vážnejšie. Roky bežia, ľudia sa menia. Včera bol práve ten deň, keď jeden z nás fantastických oslavoval narodeniny. Nie sme tak starí, aby sme sa s tým nepochválili. Tak oslavujme bez oslávenca.

Happy birthday, Charlie!

Písali sme ti to aj v SMS. Ja viem, aké neosobné. Ale je to jeden z najosobnejších krokov, ktoré sme po tej dobe schopní spraviť. Po tých odmietaniach a ignorovaní. Nerozumiem prečo. Človek mieni, druhý mení. Ale aj tak ti želám to najlepšie, úprimne.

Happy birthday, Charlie!

Písali sme s ľútosťou, že už neslávime narodeniny spolu. Že už sme si s tebou cudzí. Bohužiaľ. No odpoveďou od teba sa nám dostalo len strohé „ďakujem“.

Happy birthday, Charlie!

Dúfam, že si ozaj šťastná. Tak ozajstne, nefalšovane. Len niekedy mám pocit, že si si šťastie predstavovala úplne inak. Nie len strojovo, bez emócií, chladne. Je mi to ľúto. Nám všetkým, no asi to už nezmeníme. A preto na záver poviem len,

Happy birthday, Charlie!

3 komentáre:

Pecosita povedal(a)...

ano, ludia sa menia, medziludske vztahy sa vyvijaju a niektori velmi rychlo zabudaju. len si nie som celkom ista, ci mi to ma byt luto.

sufjan holland povedal(a)...

:/ take veci mrzia,jak ja toto nemam rad ked zrazu zistim ze niekto blizky sa odcudzi..a nevies preco

Anonymný povedal(a)...

Nazdárek F4! Nebo F3/4? :-O

Asi mi to někdy budete muset vysvětlit, protože tohle mi prostě nějak nesedí. Což mi připomíná otázku ... Kdy že to přijede? ;-)