piatok 20. februára 2009

Správa z pozorovania subjektu – štúdia v troch horizontoch

Vedecký tím sa na základe pozorovaní subjektu tejto štúdie uzniesol na nasledovnej správe.

1. Fyzická stránka subjektu

Subjekt je približne rovnakého vzrastu ako jeho náprotivok. Subjekt pôsobí fyzicky uceleným dojmom. Subjekt sa navonok zdá byť osobou mužského pohlavia, t.j. vykazuje vonkajšie znaky mužnosti, ako napr. brada (aj keď je pravdou, že fúzy u žien nie sú ničím výnimočným).
Subjekt ovláda bežné fyzické úkony, zapája všetky končatiny pri generálnych úkonoch, akými je sňatie šiltovky, vyzlečenie bundy, posadenie sa, postavenie sa, chôdza a práca s lyžicou. Subjekt sme zatiaľ nemali možnosť sledovať pri niektorých náročnejších aktivitách, ako je beh, skok do diaľky, hod oštepom alebo nakupovanie, ktoré je zo všetkých životne najdôležitejšie.
V každom prípade subjekt ovláda mimické svaly, vyvolávajúce úsmev.
Subjekt viackrát vylúčil interné sekréty kýchaním. Na aktuálne ročné obdobie a obsah choroboplodných látok v ovzduší je tento úkon normálny.
Estetická stránka fyzického „ja“ subjektu je príjemná. Subjekt pôsobí symetricky a vzhľadovo vyrovnane. Bližšie špecifikácie v tejto oblasti fyzičnosti subjektu budú v budúcnosti doplnené v súvislosti s letnými, voľno-časovými aktivitami, najmä kúpaním sa, slnením, korčuľovaním a pod., pričom sa vedecký tím zameria na otázky typu: Aké má telo? Má six-pack, či big-pack? Ako sa hýbe? Donesie kofolu, či pivo aj nám?

Celkový facit hodnotenia fyzickej stránky subjektu: subjekt má krásne oči, podmanivý úsmev a celkovo pôsobí nadmieru sympaticky (Nick: Tuším tu mám konkurenciu!).

2. Psychická stránka subjektu

Subjekt na začiatku pozorovania pôsobil zakríknuto, nevybáčal s minulosťou overenej línie pozorovaných subjektov. Doba, počas ktorej bolo zakríknutie pozorovateľné, bola však zanedbateľná a je možné konštatovať, že subjekt sa odkríkol stúpajúcou tendenciou.
Subjekt pôsobí vyrovnane. Vedecký tím potešila skutočnosť, že subjekt a náprotivok komunikujú rovnocenným spôsobom, čo podnecuje psychickú stabilitu a rodovú rozmanitosť (logická vhodnosť posledného slovného spojenia je sporná, ale znie to sakra zaujímavo).

Celkový facit hodnotenia psychickej stránky subjektu: tuším je normálny.

3. Sociálna stránka subjektu

Subjekt sa rovnomerne zapájal do sociálnej interakcie s členmi vedeckého tímu. Subjekt ovláda bežné sociálne návyky, ako je pozdravenie, podanie ruky, kýchanie do rukáva a spontánny rehot.
Subjekt vie identifikovať potenciál situácie a využiť ho s cieľom formulovať prejav, ktorého následkom je pobavenie (t.j. vie vtipkovať).
Subjekt dokáže komunikovať na rôzne spoločenské témy, ako je napr. kríza, ale poradí si aj s viac osobnými témami, ako je napr. kríza. Subjekt vie promptne reagovať na zmenu v predmete komunikácie a ovláda viac než základné geografické fakty rodnej hrudy. Vedecký tím sa domnieva, že subjekt dokáže byť v spoločnosti obľúbený.

Celkový facit hodnotenia sociálnej stránky subjektu: pôjdeme s ním von aj nabudúce.


Poznámka: Rozsah jednotlivých častí tejto správy je priamoúmerný váhe, ktorú vedecký tím prikladá jednotlivým stránkam, z ktorých bol subjekt skúmaný. Vidno, že vedecký tím určite nie je povrchný!

11 komentárov:

April povedal(a)...

Gratulujem naprotivku skumaneho subjektu :)

sufjan holland povedal(a)...

lol ze jakaa vedecka komisia..asi viem o kerom subjekte rec..tak mam radost ze druhy F4 subjekt je spoko:)

Reed povedal(a)...

aha, este mam vraj podotknut (aby bolo vsjo jasno), ze vedecky tím pozostával z nasledovnych clenov: reed & nick

Kozo povedal(a)...

Vyzerá to záhadne, ale pokiaľ tuším správne, tak ostáva tretiemu zagratulovať :)

Pecosita povedal(a)...

hehe gratulace? nooo, si pripadam, ako keby som zostatnicovala :)

Reed povedal(a)...

preboha, to vyzera, ako keby sme uz stracali nadej :))))

Pecosita povedal(a)...

a nestracali? ;))

Reed povedal(a)...

ee :D

Anonymný povedal(a)...

Zkoumání naší nezávislé komise potvrdilo Vaše závěry s výjimkou zakřiknutí, které jsme téměř nepozorovali. Navíc naše zkoumání odhalilo zvířecí rozměr: Subjekt má kladný vztah k domácí zvířeně a poskytuje své šelmě kvalitní starostlivost.

Teď už jen zbývá rozlousknout kdo dostane tu Nobelovku. Ale asi Váš tým, protože jste byli první. Předem gratulujeme! ;-)

Pecosita povedal(a)...

jirko, ano, zvieraci rozmer je pri tomto subjekte obzvlast signifikantny :)

FanaticGay povedal(a)...

Pripajam sa k pozorovaniam vedeckej obce. Sice ako obvykle neskoro, ale za to uplne - suhlasim. A naozaj mooooc pekne oci. :)