pondelok 29. mája 2006

Vé Gé


Nick je už raz taký, čo nevie, nepovie. Ej, ale ja som rovnaká. Ale uznajte, musela som sa pochváliť s tým darčekom, nie?

Cesta k nemu bola poeticky povediac celkom slušne zarúbaná. A aj relatívne vtipná. Minulý víkend prišiel Johnny, a šli sme sa napapať na Račko,do nášho obľúbeného červeného podniku. Tam sme sa celkom nažhavili, keďže sme sa dlhšie nevideli. Po ceste na električku ma drahý stiahol iným smerom a vtiahol ma do TOHO OBCHODU, kde sme Jasperovi zaobstarali Salvatora Živenu.

Tváril sa ten milý Johnny ako veľký hrdina, ale jeho pravá tvár sa ukázala, až keď sa staršia z predavačiek na nás obrátila s otázkou, či nám môže nejako pomôcť. Johnny až podozrivo rýchlo odpovedal: "Ďakujeme, zatiaľ pozeráme." Teta (nedá mi ju tak nenazvať) sa diskrétne vzdialila a môj drahý, zrazu akýsi červený (hlavne uši) mi šepká: " Keď ja sa pred tebou hanbím."

Musela som sa smiať. Nakoniec to dobre dopadlo. Spýtal sa s rumencom v lícach na to, čo súvisí s Venušou a gulôčkami, nechal si vysvetliť, ako to funguje, ako sa to zavádza, co sa s tým stvára. Dozvedeli sme sa, že je dobré ich nosiť pri upratovaní. To ma asi navnadí (na upratovanie, alebo čo).

Johnny radšej rýchlo zaplatil, ešte som narýchlo pokynula Salvatorovmu bratovi vo výklade a bežali sme kadeľahšie. Po ceste z OBCHODU, ktorý (ako mnohí isto viete) sa nachádza presne za zastávkou slávneho autobusu 39, sme prechádzali okolo mladíka (okej, tak puberťáka), ktorý nahodil desne drsný výraz, ale ako sme ho obchádzali, neubránil sa úšknu na celú hubu. Asi závidel ;).

13 komentárov:

hroch povedal(a)...

sita, rehocem sa ako maly a popri tom mam v ociach otaznik. ja teda teoreticky viem naco sa vec suvisiaca s druhou planetou slnecnej sustavy pouziva, ale zaujimal by ma prakticky navod... alebo radsej nie, lebo sa uplne od smiechu spadnem pod stol :)

April povedal(a)...

daj vediet ako sa upratovalo! :)

Reed povedal(a)...

uz by bolo na case! myslim, ze ta daco konecne navnadi na tu bohumilu cinnost :))

Nick povedal(a)...

Pecosita tym asi chcela povedat, ze dotycny mladenec na zastavke zavidel Venusine gulocky :)) fuuuhaa, ten ma ale chute :) to funguje aj u chlapov? :)) chcem vediet!

hroch povedal(a)...

nick, si nevedel, ze aj na chlapof funguju venusine gulocky? najma tie v cokolade, tie tak dobre chutia. ale aj s orieskami su dobre... ci to som zas mimo, ked myslim na jedlo?

Unknown povedal(a)...

maju v tom sexshope nieco aj pre chlapov neznasajucich upratovanie?

Pecosita povedal(a)...

hrosik: heh...no, ekd budes chciet, predvediem ;))alebo ze by radsej nie?

april: dam dam ;))

reed: :P

Nick: heh, skor som myslela, ze zavidel, ze sme boli spolu v takom obchode a kupili si nieco na obstastnenie ;)))

hnusobka: hehe, no, on to mily J. tak nemyslel ;) to ta teta povedala, ze je to dobre pri upratovani:D

grga: urcite by sa nieco naslo ;)))

Anonymný povedal(a)...

Grga: gumové Anče! :-)

Pecosita povedal(a)...

heh, skus, co to urobi ;))potompodaj spravu

Jasper povedal(a)...

Aj ja som si vzdy chcel nechať vysvetliť tie Venušine guličky. A nezapadne to tam, nieam hlboko? Uff... moje silné nedostatky z ženskej anatómie...
.
Oné, Venušine gulićky som prvýkrát videl pred dvoma troma rokmi, keď taká peroxidová ženská v telke predávala vibrátor "ZLATÁ STRELA" (bola aj strieborná) a k tomu, ak zavoláš do desiatich minút dostaneš samozrejme aj praktické venušine guličky... a opakovala to tam donekonečna. Tak ma to nasr... hnevalo, že neviem, čo to je, že som... áno, prepol som stanicu!

;)

Nick povedal(a)...

Pokial sa nemylim Jasper, tak to tam ostane trcat daka snurka ci co .. asi nieco na styl tamponov,fakt neviem, ani som ich nevidel live ... a ked tak rozmyslam, ani nechcem :))

To by bol teda utok na moju sexualitu :)

Terra povedal(a)...

fuuha...fuuuha...:)))
diskusia hadam este lepsia ako clanok ;)
ale teda k upratovaniu no neviem neviem :)

Pecosita povedal(a)...

chlapci chlapci...to, ze sa vas nieco netyka, este neznamena, ze o tom nemusite nic vediet ;) ja viem nahodou dost o penisoch :D hehe

ehm, ale toto uz fakt asi speje niekam, kam nechceme ;)

Nick: sak dojdi, ja ti ich ukazem ;)