sobota 3. júna 2006

Rozvíjej se poupátko, časť druhá

Darmo, začínam mať pocit, že na narodeniny musí byť oslávenec za degeša. Tým nemyslím len spievanie semenu mäty priepornej, ale aj párty. Ale pekne poporiadku. Najprv k semenu. Zo semena vyrástol sedem ročný bonsaj. Zázrak.

Na oslavu mojich narodenín sme prišli ako všade, fashionably late. Prišiel som ako zákusok. Ale tak to všetko tým Džonyho dokrkvaným tričkom, čo fakticky vyzeralo ako keby ho krave z papule ťahal. Zahrievacie kolo hruškovicou, chlapi zo severu, rozumej Džony, nevedia piť. Hrôza, des, sklamanie.

Sklamaním ale neboli prekvapkania vo forme darčekov. Jasper s Vandou ma ozdobili osláveneckou čiapkou, hrabličkami, trúbkou a vozom s týmito komponentmi. Traja na sebe nalepení vojaci (naozaj nie som na military veci), pi-cha-ču, napodobenina Matúša (to je taká veľmi dobrá sýkorka),smradľavá plastelína, dláto na bližšie neurčené použitie a také prasiatko naplnené neznámou tekutinou a celaskonom.

Od Tušky Aladinovu lampu, z ktorej po zašúchaní vylezie to, čo si budem želať. Pravdu povediac, asi sa tam niečo pokazilo. Šúchal som celú noc, a nič nevyliezlo. Tak buď je pokazená, alebo neviem šúchať. Snáď to prvé.

Od Hrocha to je dáke prekvapenie na DVD a ešte aj DVD Willmušky. Idem pozrieť to DVD, snáď to nebude veľká prasačina. Jéééj, špukiho som dostal. Traumschiff Surprise, tak to sa ti ozaj vydarilo Hrošíku.

Od Tomina s Ďurkom to bola knižka Hon na ovcu s venovaním. „Naháňať sa dajú aj ovce, nie len sýkorky.“ Čo tým asi tak mysleli? Hmm.

A čerešnička na torte bola moja obľúbená Edita Papeky. Fakt tam bola. Síce zacvičiť nechcela, ale bola, a to mi stačilo. Tak čo kukáš ako banán na makak, bolo fakt skvelo. A to ani nebudem vravieť o tom, ako sme to tam na parkete roztočili.

Mimochodom. Ak ste včera videli tancovať dvoch chlapov spolu v nemenovanom podniku v starom meste, tak vedzte, že ja a Jasper máme alibi. Dopočutia.

7 komentárov:

Reed povedal(a)...

som strasne rad, ze sa vam to vydarilo. z blizsie nespecifikovanych dovodov som sa obaval o vasu naladu a naslednu atmosferu :)
nicky, takze odteraz pozeras po oveckach,cooo? to bude beeekarna!

Vaso povedal(a)...

s istým oneskorením želám šeeetko najlepšie.
narodeniny sú buď na to, aby sa nejako pretrpeli, alebo aby sa poriadne a naozaj oslávili..
nech je to aj nabudúce ten druhý prípad.. :)

Anonymný povedal(a)...

Si si isty, ze si suchal lampu;)??

Jasper povedal(a)...

Počkaj... mi zopakuj to alibi, aby som vedel, že čo mám pred verejnosťou rozprávať... oné ;)

maTilda povedal(a)...

haha :) ja vlastnim jednu skvelu vec co ku mne bola byvala prisla na jedny moje narodeniny. Skusim opisat - zaklad tvoria klasicke kukuckove hodiny (funkcny cifernik s chodiacimi rucickami + dverka zkamad vykukava ten ftak)a na strieske tych hodin sa hrdo tycia do vsetkych bocnych dvoch stran predpokladam, vzhladom na (ne)velkost umele jelenie parohy. Krasny kus vskutku..a ako tak citam zoznam tvojich unikatnych darcekov, vychadza mi iba jedno - buduci rok ich odo mna dostanes..:)))este sice neviem ako to pojde zariadit, ale nieco vymyslim..

Nick povedal(a)...

Reed, ved vies ze ked ty nam rozkazes tak sa bojime odporovat... :)

Dakujem Vaso :)

Tuska, tak ale v navode nebolo pisane ze co mam suchat :))

Jasper, ehh, hmm, tak dajme tomu ze ty si bol v kine a ja som bol cvicit, jasne? :))

Ta odvedla, cojaviem, uz teraz neviem kam dam tento skvost .. tzv. party búúz :) sakra ;))

hroch povedal(a)...

nicky, dufam, ze sa surprise podaril a ze budes chechtat, az sa budes za to svoje cvicenim splostene brucho chytat... mimochodom, ze zdravim aja :)