piatok 18. augusta 2006

Ako to bolo so supermanom naozaj

To je tak, keď sa človek teší do kina so štvorkáčmi. Usadili sme sa a konečne po dlhej dobe som mal naozaj skvelé miesto. Vedľa seba štvorkáčov, pred sebou žiadna veľká hlava a nikoho s pukancami. No Charlie také šťastie nemala. A po úvodných ukážkach ma požiadala o presadenie sa, pretože cez niekoho hlavu nevidela. No dobre, je menšia, ja väčší, obetujem sa. Poslednýkrát! Už nikdy viac. Nikdy!

Vôbec mi nevadil ujo s veľkou hlavou predo mnou, kvôli ktorému som nevidel titulky. Veď ani nebolo treba, dialógy jednoduché, zámerne som nenapísal úbohé. Tým chcem len povedať, že som všetko rozumel. Ale ten ujo vedľa mňa. Nikdy som nevidel niekoho, kto by vyslovene žral pukance hodinu a pol. Pukanec po pukanci, dôsledne zapíjaný minerálnou vodou. Chvílkami som mal tik, že mu pichnem ruku do toho vreca s pukancami s tým, že koľko ich tam preboha ešte má.

Keď už som myslel, že super, dojedol, tak nebolo super. Nie. Potom si sadol, začal tam vykladať niečo svojej žene a stále si odfukoval pod nos. Mimochodom mu nesmierne páchlo z úst. Nie, vôbec to nie je povrchné, naozaj zapáchal. Čiže aký bol superman?

Ja by som to zhodnotil mojim laickým, zato ostrým okom takto. Ak niekto videl rimejk planéty opíc od Tima Burtona, tak ostal sklamaný. No ak uvidí nového supermana, bude sklamaný oveľa viac.

Ale ak by ste chceli recenziu od pukancového uja, tak po skončení filmu to uzavrel na polku kina. „Väčšiu pi*ovinu som nevidel už dávno.“

25 komentárov:

hroch povedal(a)...

no comment

Nick povedal(a)...

Hrosica, prepac ze som sa dotkol tvojho supermana :)

hroch povedal(a)...

dotkol si sa mojho supermana, nebudem sa s tebou uz nikdy v zivote bavit. mozno az do zajtra :)

Reed povedal(a)...

hroch: nerob si z toho nic. ten pukancozrut bol uplny - keby nadavam, tak poviem, ze kokot, ale to ja nerobim - idiot.

nicky: ja by som zosalel. kino je moj chram. neznasam, ked mi tam niekto kvaka, chrume alebo funi za usami!

hroch povedal(a)...

vy ste podla mna boli taki sklamani z toho supermana, ze ste mali taketo ambiente... lebo superman je... no povedzme, ze minimalne nie je zly :)

Reed povedal(a)...

nie je zly, len zbytocny. ale som sa rozhodol, ze si zozeniem starych supermanikov s reevom (skoro som napisal ze "s reedom") a kuknem si to. nikto zo stvorky si to presne nepamatame :) nemas nahodou na sklade?

hroch povedal(a)...

bohuzial, nemam. aj ja by som si kukol. ved posli niekoho do orangu, kupit si specialnu ediciu prima karty. za 4 litre dostanes simku a dvdcka s prvymi dvoma supermanmi... ;)

Nick povedal(a)...

Hehe :) kto chce byt orindz? :)

Jasper povedal(a)...

Ja by som povedal, že Superman je ako superhrdina priamy konkurent F4... to preto tie negatívne pocity ;)

A predsalen, hovorí sa SUPERhrdina, nie FANTAhrdina ;)

Reed povedal(a)...

jg: podryvas? my, superhrdinovia, si nikdy nekonkurujeme, iba pomahame...
a nerob nam tu reklamu nie tie sladke tekute sracky :))

hroch povedal(a)...

predpokladam, ze pouzite a dalsich 16 zaplatis za shipping and handling. prave za tie poplatky ja amazon nemusim... a ani nas neuznavaju ako EU. svine... posli to k jasperovi do wien, mozno nebudes musiet platit postovne. mozno ti to jasper aj donesie. ak budes dobry :))))

Reed povedal(a)...

to ma vyjde lacnejsie, ked si to kupim na nete. prvy diel 999,- a druhy za 599,- na slovensku, na amazon.de oba diely za 16 euro a UK-import cez amazon.de vsetky styri diely za 26 euro.
do paze, ze ja som uz tie narodky mal! to je zakon schvalnosti... :))

Jasper povedal(a)...

A oprav si tú hrúbku v nadpise, ty ťava!

Reed povedal(a)...

jasne, ze to nie je pouzite. akoze, sorry :)) ked objednavam cez amazon.de, tak si to nechavam posielat ku kamoske v nemecku :)

no, jg zacina svoje obvykle gramaticke okienko :P

Jasper povedal(a)...

Aspoň robím niečo užitočné... takto ráno... keďže tu mám iba dvoch svalnatých robošov v dome, na ktorých "musím dohliadať"... ;)

Pecosita povedal(a)...

uuhm aspon su sexi ;)

Nick povedal(a)...

Do prdele co som to napisal :) hehe .. opravene ..

A robosi su aspon pohladni? :) teda cchel som napisat inteligentni :))

Pecosita povedal(a)...

nehrajme sa na nepovrchnych :D

hroch povedal(a)...

urcite maju inteligentne pohlady. vsak, jasperko? :)

ostrovanka povedal(a)...

uplne chapem tvoje rozhorcenie, nicky, z pukancov mi je zle a tak si ich nikdy nekupujem, radsej mandle v cokolade :))) a nemam rada kecanie v kine, pokial to nerobim ja :)))
ale moj syn si pukance kupuje, on sa strasne boji, vies si predstavit, ake to je, ked ich s vykrikom hrozy vyhodi do vzduchu, malokedy chyti vsetky do teglika :)))

Stephen Woolf povedal(a)...

a ked som skritizoval supermana bez zhliadnutia, tak sa hroch ete do mna pustil :P aspon som neminul zbytočne prachy na tu "p*čovinu" ;) okrem toho "čas su €" :)

hroch povedal(a)...

hrochovi sa superman paaaaacil. je hroch preto zly zver?

Reed povedal(a)...

hroch: NIE! hroch je skvely zver :)
rs: nie kazdy komercny film je zly a nie kazdy, kto na konci filmu place je hysterka...

Stephen Woolf povedal(a)...

hrošíku, pokým sa nenakazíš besnotou, tak nie ... btw .. može dostať hroch besnotu??

Pecosita povedal(a)...

ak je hento besny hroch, tak aj ja chcem byt besny hroch.