pondelok 23. októbra 2006

Sebaľútosť, pravda o druhom rande a niečo málo o hovenku

Sebaľútosť

Vôbec to nie je tak, ako sa zdá. Zvyšok štvorky nevymrel. Ja píšem momentálne veľa, lebo...lebo sa mi nechce robiť nič iné. Charlie je chorá a unavená a chlapci naši milí majú presne to obdobie, kedy blogeri veľmi nepíšu. S Aprilkou sme sa zhodli, že ľudia v superšťastných fázach nemajú potrebu o tomto šťastí písať a podeliť sa. Prišli sme aj na iné, vážnejšie veci, ale fakt sa mi momentálne nechce premýšľať. Hlava ma bolí aj bez toho. Choroba zmohla aj mňa (a nehovorte, že to máme s Charlottkou z toho, že sa túlame po nociach). Som úplne nezábavná, vyzerám ako čmochta (permanentne) odetá v župane, smetný kôš mám plný použitých vreckoviek, smrkám, kýcham, nalievam sa čajom a trpím. Ach!

V sobotu v noci mi napísal môj veľmi dobrý známy, že ako to myslím, že som chorá. Bojí sa o mňa, lebo v utorok mám prísť pokecať s jeho študentmi na jednu prednášku, vlastne na dve. Normálne sa cítim dôležitá. (A mám trému ako hrom, ale o tom možno potom). Pýtal sa, ako mi môže pomôcť, či má priniesť ovocie a med. To teda vystihol! Toto je v mojom momentálnom stave asi jediný dôvod, prečo by som chcela mať frajera. Nemá mi totiž kto ani mandarínky priniesť a pohladkať ma po hlave a pomojkať a poľutovať. Smrk! (Hapčí! Kuc kuc!)

Koniec sebaľútostnej časti.

(On je inak fakt gentleman, vraj keby mu ten debil v piatok nerozbil auto, tak by tie mandarínky zohnal a prišiel by. (Bolo pol jednej v noci). Heh, mohol si vziať aj taxi, takže až tak mu na tej prednáške nezáleží.)

Pravda o druhom rande

Tak sme tak rozoberali všeličo, čo kto máme nové. A on, ako obyčajne vypustil niekoľko úžasných myšlienok, intelektuál jeden. Okrem „skrytých“ komplimentov typu: „Neverím, že nemáš nikoho na mandarínky, veď o TAKÚ, ako ty sa určite chlapi bijú.“ (Jasné, osemnásťroční pripití výrastkovia, čo mi ošahávajú zadok, mi po nociach nosia citrusové plody, aby som sa cítila lepšie.), zaperlil aj oveľa hlbšími hláškami. Za všetky odcitujem tú, ktorá ma úplne dostala. Neviem, či obsahom, alebo skôr formou: „Ako vieme my, skúsení mladi muži, keď nie je sex na prvom rande, tak bude až po par týždňoch. Sex na druhom rande je vo všeobecnosti PRUDKO nepravdepodobný.“

Keď človek stúpne do hovna...
...tak to smrdí. Sťažoval sa mi virtuálne Jasper, že ktorý oný vymyslel hovná na chodníku. Jeho image dokonalého voňavého chlapa je pošramotený. Verím, že sa z toho spamätá. Na povzbudenie som mu pripomenula, že aj Carrie v poslednej časti Sexu v meste stúpla do poriadneho výkalu (asi koníkovského). Všetko bolo akurát tak nanič. Cítila sa zle, sama v cudzom meste, vzťah na pokraji krachu, ľudia sa jej posmievali, ale potom sa všetko na dobré obrátilo. Sám Mr. Big prišiel po ňu až do Paríža. Nádhera, nie? Asi by som mala aj ja ísť na prechádzku a nájsť nejaké hovienko, veď to vraj nosí šťastie....ale až keď vyzdraviem. Obávam sa ale, že dovtedy začne mrznúť a aj tie hovná na chodníkoch už tiež nebudú, čo bývali.

Inak mám dobrú náladičku ;). A nie, tento post fakt nemá hlbšiu pointu.
PS:Pointu sice nemá, ale prišla reakcia. Swarovski sa vyburil ;).

36 komentárov:

Jasper povedal(a)...

Clovek sa zdoveri s takou intimnou zalezitostou... a aha - ho, Pecosita to uz lepi na globalnu siet! :D Teraz ma uz nebudu chciet dievcata, pretoze si budu mysliet, ze nie som cistotny... a to dnes leti... som cital, ze teraz sa baby kukaju na ruky, ze ci ma kandidat spinu za nechtami... priznam sa, aj ja to robieval kedysi, ale dievcata ich maju nalakovane... a to je totalna kamuflaz, anciáša... ony si ten lak vymysleli, aby si ruky nemuseli umyvat.

Preto som presedlal na chlapov - hned vies na com si, spina za nechtom - nejslabsi, mate padaka... a tak.

Toto rano je nejake rozpisane. To robia tie zuvacky s guaranou.

Reed povedal(a)...

uz som sa zlakol! tej pointy :)))

zaroven verejne ziadam vsetkych clenov f4, aby ma donutili vziat si buduci tyzden dva dni volna, potrebujem sa vyspat!!!! a nedajte sa obalamutit mojimi vyhovorkami ako vzdy. mam tiez svoje hranice.

(stavim sa o svoje nove auto, ktore asi nikdy nebudem mat, ze toto, co som tu napisal, zajtra odvolam)

k veci... howgh :))

April povedal(a)...

Pec: Tusim by sme mali tie nase diskusie rozvijat a zalohovat. Potom to pekne okreseme a bude bestseller lepsi nez Harry Potter a kamen mudrcov! No a potom este ten scenar, ale to uz prezradzam vela, takze pssst! ;)

Jasper: Neviem ako ostatne baby, ale ja chlapom na ruky pozeram preto, ze su podla mna tiez istym kriteriom pritazlivosti ako zadok, pery, oci a pod. Pekne ruky su sexi :)

Ranya Dilah povedal(a)...

pekne a ciste ruky symbolizuju veeelmi slubne zazitky....lenze co ked obcas je tam tak tma, ze si tie ruky ani vsimnut nestihame?

Pecosita povedal(a)...

kokso...pisala som nieco o rukach? :D

Jasper povedal(a)...

nepisala... a v tom spociva to čaro... lebo ruky, tak tie sa dostanu vsade. skoro uplne vsade... a v tom spociva to čaro... ale to som uz asi hovoril ;)

germa povedal(a)...

štvorkáči, hnusoby jedné, čo jej nepodáte mandarínky?! Ste ... prezlečené za kamarátky.
Pecka, prečo sa bojíš mladých chalanov? Veď kukni na Studienkovú:-)

Pecosita povedal(a)...

jasperko: hehe, soms a pytala, ci tu infosku o hovenku mozem zverejnit ;) a ty si tu rozprudil peknu rukatu debatu,takze paradicka. ja sa tiezpozeram na ruky...okrem nechtov si vsimam aj dlzku a tvar prstov a tvar predlakti a ...vlastne cele paprce az k ramenam a potom vlastne aj krk a aj hrud a aj vlastne uplne vsetko ;) ale pekne ruky...to jeeee...mnamky :)

RD: slubne zazitky? ach, neprovokuj, potvoro ;)

april: no ano, neprezradzaj hned vsetko, ved ked prezradis, nezarobimeten majland ;)

reed: no, sak pockaj ;)

Pecosita povedal(a)...

ge: no, bojim sa ich, bo mam uz skusenost ;) aaa co sa tyka kamaratok mojich spolubyvajucich ;) tak....hehe...ale vies, od nejakeho suceho suhaja by tie mandarinky padli tak trochu inak ;)

Unknown povedal(a)...

jaki rucni fetisisti sa z vas vykluli :-)

Pecosita povedal(a)...

nabuduce napisem o rukach a rucnych pracach...a tak:P

Reed povedal(a)...

pracach - to slovo je v tvojom slovniku? :))))))

nemohol som si to odpustit, sorac. mandarinky by ti nepomohli, ked uz si chora. iba ti zvysia hladinu jednoduchecho cukru v krvi a to je to posledne, co teraz potrebujes...

a nepytaj sa ma, co je to, co potrebujes ;)

btw, vraj mam pekne ruky :P

Pecosita povedal(a)...

hah, som si mohla mysliet, ze vytiahnes ten tvoj argument s citrusovymi plodmi. ale mna maminka ucila, ze vitamin C je dobry pri chorobe a mandarinky obsahuju vitamin C. hladina jednoducheho cukru v mojej krvi je tak ci tak vysoka, takze egal. strasne lubim mandarinky ;)

heh, super inak,ze vies, co neptorebujem, ale nevies, co potrebujem.

a si hnusny odporny provokater :P okrem toho, nie je rucna praca ako rucna praca ;) ale to tyyyy urcite dobre vies, ze? :)

kto ti tak hnusne klamal, s tymi rukami? ;)) heh :D tvoj brat ma pekne ruky ;)

swarovski povedal(a)...

pecosita: neviem, mozno som stara skola, ale ja mam ine skusenosti s tym nacasovanim sexu... :)
jasper: staci si nechty vsimnut zospodu... alebo sledovat dalsie veci, hned za manikurou je pedikara atd. atd. :)
zda sa mi, ze budem mat zase temy na "mudrovacie" posty :))

Reed povedal(a)...

ano. ma. sme predsa bratia :D

Pecosita povedal(a)...

swar: no, tak nas pouc, ja som len citovala odbornika s niekolkymi titulmi z psychologie :D stara skola? tak to som fakt zvedava ;)

Anonymný povedal(a)...

Ach tak. A ja ze preco ma tie baby nechcu, ked mam namiesto ruk hak a pilku...
-
Aj ja som stupil do hovna, stastie mi to neprinieslo, zato kamarat ma skoro odmietol vziat do auta.

Jasper povedal(a)...

bezo: aká irónia, že? heh

swarovski povedal(a)...

pec, mas to tam... ale nejak som to natiahol :) a ber s rezervou pls

ostrovanka povedal(a)...

reed ma pekne ruky... to som volakedy davno povedala ja...
len skoda, ze boli nickove :))) teda nie skoda, lebo vdaka tomu ma ma nick rad... be-be

ostrovanka povedal(a)...

a cositta, strasne rada ta citam :) lebo si vtipna a krasna a vsetci, co ti nenosia mandarinky sa mozu hanbit... a po tom hovenku prosim ta netuz, to este nikomu neprinieslo stastie, kamarata minule vyhodili z konkurzu, nevsimol si, ze slapol... no a komisia... iste chapes :)))

Stephen Woolf povedal(a)...

no, hmm, brr, kuc kuc, chorý som, smrk, bum bác, vrrr, smrk, hrrr, jeb!

Pecosita povedal(a)...

swarovski: vyzeram,ze beriem veci prilis vazne ;) ved pisem o hovne ;))

bezo: no, tak v sobotu si rac poriadne umyt topanky. vopred dakujem, som totiz otrok O :)

O: jej, dakujem za komplimenty ;)) a ano, mozu s hnabit.

steph: jeb? z tvojich ust mierne zvlastne...ale ved, mna uz neprekvapka nic ;)

Anonymný povedal(a)...

Pecosita, vysvetli prosim laicke vyraz: čmochta...to je akoze taka, co ma taky odrety nos, na hlave vybuch, oci ako vevericka a posobi " a teraz odpadnem"?

A ked nie mlade masko, tak by si radsej mastne, stare, opite ksichty?

Jaj a to one, to nie to kam sa stupa, ale vraj to ktore pada je to pre stastie. :))

Citala si Gejsu? ...tak na chlapa musis spravny kukuc...:)...mozno prileti coskoro na metle, alebo prezleceny za Mikiho... :)

A daj si oscilo...

Anonymný povedal(a)...

mnooo vieš sita - to, že máš pri nábehu na chorobu chlapa pri sebe, nie je niekedy až také terno... minule mi bolo fakt špatne a ten môj že "poď ja ťa vyliečim" a tak sme liečili a som z toho dostala zimnicu jak sviňa... a nie aby ma ľutoval alebo čo - ale sa mi smial že "to si mala obrý orgazmus až do rána..." :(

Reed povedal(a)...

hnusoba: LOOOOOL (sorry, musel som)

Nick povedal(a)...

Hnusobaaaaa ;)))))

Co, co to citam, kde, co, tu, aha ano ... moje pekne ruky ;) Dakujem :))

Pecosita povedal(a)...

hrosica: cmochta je presne to, co si popisala, v tomto pripade ja.

heh mlade masko je v pohodke, ale nie primlade, chapes...akoze, co ja stara korcula, by som s njakym osemnastrocnym, devatnastrocnym robila? ak dobre vyzera, kuknem, ved co? ale vies, takito su sama zabava, ziadna zodpovedanost a to jaaaaa, dospelaaaaa,ktora sa neopija a nezabava....to by som nezniesla ;)))))

jaj, tak s tym onym som sa pomylila, ale u Carrie to fungirovalo:)

gejsu som sice necitala, ale videla som film, charlie vtedy zaspala v kine, ale...ano, kukuc...len sa obavam, ze nemam dost sikme ocicka :)

hnusoba: ehm, no...;)) raz bolo moje chvenie od zimy tiez povazovane za orgazmus...no, ale vysvetlis to chlapovi, ze ty len potrebujes prikryt a zohriat??;))

Stephen Woolf povedal(a)...

pec : chorý som tiež, podobne ako Ty. zatial som v tretej fáze : 1-smrk,2-nemám hlas,3-nemám hlas a ešte mi aj šibe ... preto to j*b :D (autocenzúra)

Anonymný povedal(a)...

Takže máme příště přivézt mandarinkovicu? ;-)

Pecosita povedal(a)...

jirko: nabuduce prineste hocico...od vas vsetko potesi, aj jablckovica bola lieciva a padla podozrivo rychlo a ten tokaj, co ste doniesli si schovame pre vas...teda na speci prilezitost. :))

armin: no, sak teda tam chodim, kukam, nic... ja som si tiez dost navalala, ale kedze nemam superstastne obdobie, iba take normalne, tak ho mam aj pisacie :)))

Pecosita povedal(a)...

amrinko: uz je davno oktober ;))

Pecosita povedal(a)...

armin: do januara nic neriesim, len pracu, skolu a zabavu ;)nemam cas ani spat a ani jest, nieto este depkarcit ;) a budu viacnoce...vtedy mozno zadepkarcim, ale potom sa z toho vypisem a bude dobre :)

Pecosita povedal(a)...

arminko: heh

Anonymný povedal(a)...

clanky o hovne mam najradsej (a tiez pocit, ze ludia nevedia ako bola poznamka myslena, nepoviem, aj tak tusim, ze tusis;o)

Anonymný povedal(a)...

pecosita, vobec mi tam ta pointa nechybala, pretoze spot bol usmevny, vtipny ... ved asi o to ti slo :) podarilo sa