streda 7. februára 2007

Len pár ťukov

Aby sme nevyzerali, že tu na to kašleme (lebo nekašleme a máme vás radi), tak vás všetkých srdečne zdravím, posielam pusinky na líčka a čelíčka a pripájam (tak ako niekedy zvyknem) pár nesúrodých blabla a závažných otázok z mojej strany, keďže som bola zrušená, že ich nemôžem dávať do Teraz o tom vašom, lebo to by nebolo o vašom, ale o mojom (onom, tomto, veď viete).

  • Reed odletel. Nie je z neho lastovička, ani iný vták (alebo, že by áno?) ale jednoducho nasadol do lietadla, Jacka zaparkoval ešte predtým nevedno kde a odletel. Fuč, preč, snáď sú to aspoň teplé krajiny (no dobre, tak viem, kam išiel, ale takto to znelo lepšie).

  • Ja aj Charlottka sme skončili naše posledné skúškové obdobie. Vcelku úspešne. Prídite nás vystískať a gratulovať. Pripili sme si niekoľkokrát pri rôznych príležitostiach (ale pripijeme si aj s vami a rady). Len teraz, do prdky, mám akože začať písať diplomovku? A nemohla by som radšej román? Beletria je mi srdcu blížšia. Nečitateľné by bude jedno aj druhé, tak je to hádam jedno, nie?

  • Nick je v poriadku.

  • Oné, vraj už nie som taká vtipná, ako zvyčajne, takže ak chcete niečo vtipné, čítajte, prosím, Shanti. Šantí si veľmo sympatične, má štýl a nie je taká grogy a umrnčaná ako ja v poslednom čase.

  • K narodeninám si prosím, aby prišla Matilda a spol. bývať do hlavnej dzedziny, lebo vie pomenovať veci pravými menami a lebo ju mám rada. Vopred ďakujem za kladné vybavenie mojej žiadosti.

  • Privrela som si ukazovák ľavej ruky medzi dvere (ehm, ťažké, bezpečnostné, naše). Bežala som vtedy na poslednú skúšku, ale dvere boli aj tak rýchlejšie ako ja. Zahrešila som na celý barák, sa čudujem, že ma ešte neprišli deportovať nejakí uniformovaní fešáci na podnet susedy zvanej Strašidlo. Odvtedy je prštek modrý. Ide mi k očiam. Na druhý deň som si v robote na hlavu stiahla kvetináč so zdochnutou kvetinou. Tak mi teraz povedzte, som lemra, alebo mám len blbé obdobie? A ešte: prečo všetky izbové kvety v mojej prítomnosti dochnú?

  • Včera som sa dohodla s mojou milou krásnou kamarátkou a spoluštudentkou B., že pôjdeme na kávu. O pol šiestej. Po práci. Len my dve. Vrátila som sa domov okolo druhej v noci taxíkom, do ktorého ma strčil Iggy. Hm, zaujímavé.

  • V podniku, ktorý sa volá Verdict, sme založili knihu pochvál, pretože takú tam ešte nemali. Bol to síce len taký blokový lístok s logom akýchsi cigariet, ale myslím, že mal štýl. Iggy ako budúci guru v oblasti promotion ho aj ozdobil akýmsi výtvarným prudko umeleckým výtvorom. Po tavernovej skúsenosti s obsluhou môžem teda konštatovať: Grécka taverna nie, Verdict áno. Zdravím milú pani čašníčku.

  • Nie je červený latex náhodou out? (V tomto druhu módy sa nevyznám, som slušáčka predsa).

  • Na obed som mala strašne prekorenenú polievku. Pár súst stačilo na to, aby som potom vôbec necítila chuť druhého chodu. Uhm, to možno bolo účelom a tí, čo si polievku nedali, mali smolu a pocítili.

  • Môj kolega, keď ho niekto naštve, mi cez msnko píše vety, v ktorých používa slová ako hovienko a kakanička. Znamená to, že je prepracovaný?

  • Zdá sa mi to, alebo je hlas Very Wisterovej iritujúci a rušivý? To mám akože preladiť? Ale ja inak vôbec nie som neurotická.

  • Na moste každý deň (ale v inú hodinu) stretnem toho istého chlapa. Je tak okolo dvoch metrov vysoký, má tmavé vlasy, úžasné pery, trošku väčší nos a veľké hnedé oči. Buď sa stretneme uprostred mosta, alebo ho predbieham. Mám halucinácie? Alebo mi už vážne zadrbkáva? Alebo myslíte, že to je náhoda? Alebo ma sleduje? Alebo je to osud, ktorý mi chce niečo naznačiť?

  • Web cam bude. Jedného pekného dňa sa jej dočkáte. Asi...

  • Jedného ešte krajšieho dňa sa dočkáte aj odpovedí na otázky v rubrike Teraz o tom vašom. Aspoň budeme mať ďalší dôvod sa opiť. Takže, milá Karaska: Neboj, zasadneme. Len furt čakáme, kedy nás dojdeš navštíviť a ty nič. Ts!

  • Charlie nám poslala niečo úžasné. Niečo, s čím sa musím podeliť aj s vami. Niečo, čo spraví tento blog ešte krajším, viac sexi a odsuňte klávesnice, aby ste ich nezaslintali a...jednoducho: ENJOY!





31 komentárov:

Charlotte povedal(a)...

len sa mi to zda alebo ten najfesak tohto roka uzsne ladi s nasim ruzovym pozadim? ;)))

Pecosita povedal(a)...

vsetko ladi tak, ako ma ;)

Pecosita povedal(a)...

ale teraz kukam,ze sakris, sak on na tom ruzovom vyzera akosi...ehm ako gay...
ale...nieee ;)

Nick povedal(a)...

Dobry je, aj ako gay! :))

Pecosita povedal(a)...

ale nie je gay, nemozete mat vsetkych!!!!!
;)

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

reed: papa a uži si to :o)

pec a charlie: gratulujem :o)

nick: nemyslela som nič zlé tým "uži si to" :o)

matilda bude teleportovaná do hlavnej dediny hneď ako bude tento spôsob prepravy bezpečný (skúšali to worms a nie vždy to dopadlo celkom dobre, tak trpezlivosť) :o)

ukazovák, kvetináč a iné... pec, neuvažuješ nad tým, že by si sa na čas stiahla, napr niekam do výkladu, aby ťa bolo iba vidno a nič by ti tam nehrozilo??? aj keď by som sa bála, že ti niekto tehlou rozbije hlavu, vrámci vandalizmu)...

iggy!!! čo si to našej pec urobil??? darebák:o)

aj ja pozdravujem čašníčku:o) bola pekná??? prečo sa pýtam???

polievky iba z vlastnej kuchyne!!!

prepracovaný??? nie je čerstvý tata???

hlas V.W. je naozaj iritujúci, povedala by som aj niečo horšie, ale... nepoviem:o)

no, tak máš teda buď halucinácie, alebo ti zadrbkáva, alebo je to náhoda, na ktoré neverím, takže jednu možnosť škrtáme, alebo ťa sleduje, ale prečo by to robil??? jedine, že ťa tajne roky miluje a to by sme si mohli kľudne myslieť, že je úchyl, keď má také praktiky, takže škrtáme tiež, no a teda to ešte môže byť ten osud...
ale čo tým chce povedať???? :o)

charlie: škoda, že to nie je môj typ, ale má krásny úsmev... :o)

nevedela som, že niekedy aj štvorkáči potrebujú odpovede...

Anonymný povedal(a)...

Pecosita, suhlasim s nickom, ten chlap je zarucene zadany muznym smerom, takyto heterak neexistuje, tak stastie mat nemozme.

Pecosita povedal(a)...

gwu: zvysok stvorky nepotrebuje, ja zjavne ano, a ty si mi ich dala. hura :D

beth: do prdky.

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

na ten latex som zabudla, shit...

latex je OUT, na farbe nezáleží :o)

Nick povedal(a)...

girl, ja ti dam ze uzi si tu, ebenci!

Nick povedal(a)...

A musim suhlasit s elisabeth, tak mu treba, BUZOVI! :))

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

nick, cukrík, to želáš reedovi nech trpí???
ach tá láska :o)...

lizardik povedal(a)...

tak ahoj pec :-), som si myslel, že máme dohodu, že si moje fotky necháš len pre seba a ty takto, ts ts ts :-D

mimochodom, kvety v tvojej prítomnosti vädnú závisťou nad tvojou krásou, nič si z toho nerob, nemôžeš za to :-)

ešte niečo: čo sa týka toho chlapa, čo stále stretávaš na moste, nemôžem si pomôcť, ale skôr sa mi zdá, že ho prenasleduješ ty, ale to je len taký pocit, keď ho nabudúce stretneš, tak sa ho opýtaj, ak bude zatĺkať, a tvrdiť, že ťa nikdy nevidel, tak si môžeš byť istá, že ťa sleduje, ty sa nedáš prehliadnuť :-D

Take care :-)

Anonymný povedal(a)...

milá pecka - ale anciáša jeho! šak ja raz dôjdem...len aby už nebolo neskoro...

April povedal(a)...

Pecka, mas obdobie sebadestrukcnych cinnosti? Ako by povedal moj byvaly psycholog (on bol moj byvaly a povolanim psycholog, nie moj psycholog :)) podvedome sa za nieco trestas! A ako by pravdepodobne povedal Reed, to mas za ten predmanzelsky sex! ;)

ostrovanka povedal(a)...

mne sa ten chlap vobec nepaci, ale aby si nepovedala, ze som necitala nic ine, len cumela na neho, tak ti chcem povedat, ze ftipna si stale a kludne sa pusti aj do toho romanu, kym si neprivries vsetky palceky, no a na tom moste som si myslela, ze stretavas niekoho ineho... bleee...ved vies, koho... bleee

hroch povedal(a)...

fnuk. aj ja chcem cloveka, co mi bude davat komplimenty ako lizardik. ani by nemusel vyzerat ako ten chlapek na fotkach (ktory bude mimochodom vyzerat uzasne na displeji mojho telefonu)... jastericiak, mas u mna plusove body, aj ked to nebolo urcene mne :)

nick mi vcera dal kosom nad squashom, takze prajem reedovi vela srandy.

a latex je DEFINITIVNE OUT. bol on vobec niekedy in?

mimochodom, checknite aj grecku tavernu, pastol som tam odpoved od nich :)

Anonymný povedal(a)...

z toho chlapa som určite dostala prechodnú (alebo prechodovú) cukrovku?
Pecka, napíš diplomový román a budeš bez problému.
Ako znáša Nick odluku? Utešujete ho baby?

Pecosita povedal(a)...

lizardik: pusinka, pocuvaj, zerem ta ;) ale neboj, nemusis mi tolko lichotit, aby soim s tebou sla na ten jazz ;) ale mozes... ehm ;)

Reed povedal(a)...

som spat! dokonca som na letisku napisal clanok, takze ho sem smarim asap :D
uzil som si to tak, ako sa len skolenie uzit da, vy trdla! btw, jack bol zaparkovany v praci - hen, peco, dalsia odpoved :)
skoda len, ze ste dalej nerozoberali tu odluku a jej znasanie, to by ma celkom zaujimalo :P
bru chut k obedu, konecne normalne zradlo, nie tie smotanove gebuziny. myslim, ze moja nevera voci harmonickej strave si zasluzi spoved alebo minimalne daky clanok... :-O

Pecosita povedal(a)...

karaska: no, nemozem sa dockat.

april: vsetko zle, co sa mi kedy stalo mam za rpedmanzelsky sex ;)

ostrovanka: tak ano, ja mat takeho doma, tak by som plula kocky cukru, ale na fiotkach je mnam ;) podla mna

hrosiku: hm, no ano, viem,ze lizardik je superspicafasalichotnik....ale aj tak nepoziciam ;)

ge: neviem, sko znasa a co znasa...ci co, ale uz nemusi znasat, kedze reed is back ;)

Ranya Dilah povedal(a)...

vzdy ma to tu kua vymaze...ked to napisem, tak to chce log do gmailu, bazmek.....

Tak len v skratke a znova:

Pec, bacha na uchylkov, ktori cakaju na svoje obete a maju ich vytipovane podla casu, kedy tam chodia a doma skrtaju stvorceky, dnes sla vtedy, vcera vtedy, najde medzi tym suvislost a raz si ta tam vyciha..aj ked neviem, o akom moste sa bavime.. :)

A ten chlapec na ruzovom pozadi - original estrogen, nech si kto chce hovori co chce...mna nepresvedci. Na spravnych chlapov mam jednoducho cuch. :)

Pecosita povedal(a)...

rd: vdaka!!! ;)

Stephen Woolf povedal(a)...

to sú tie sľúbené Nickove akty? :D

Pecosita povedal(a)...

SW: hahahahahaa :D

swarovski povedal(a)...

vlastne s vami je to jednoduche.

do 4ky staci poslat chlapa, niekto si ho uz osvoji :)

Anonymný povedal(a)...

swarowski - kľudne ho môžu aj mne poslať ;)

Pecosita povedal(a)...

swrvsk: ano, my sme vsetci uplne jednoduchi ;) je nam to jedno, staci nam NIECO muzskeho pohlavia. u nas by si mal asi aj ty uspech, nie? nebolo by to tazke, kedze berieme cokolvek, neprides na navstevu? ;)...soooo easy. preto sme aj s charlie single...

FanaticGay povedal(a)...

No jak hovori jeden moj kamos. Mohol by ma mat.

Reed povedal(a)...

fg: a ja ze bod jedna (druha veta suvetia) je u teba check :P

Anonymný povedal(a)...

hmmm, pekne ,muzne, usmievave... velmi vam sem ten novy chlap pristane:))

tweety