piatok 6. marca 2009

Koho budeme voliť?

Keďže neviem byť apolitický a rád sa zapájam do diania, tak dnes som si podal ruku s našou, dúfam, budúcou prezidentkou, pri podpise jej knihy. A keďže celebrity podporujú Ivetu Radičovú, tak aj my s Reedom podporujeme Ivetu Radičovú.


Prečo? Určite nie preto, že mi dnes podala ruku. Ale preto, že je to žena s veľkou charizmou. Konečne budem voliť niekoho, za koho sa nemusím hanbiť. Niekoho, kto povie zložitú vetu bez nezmyslu. Niekoho, kto povie vetu, ktorá má význam. Niekoho, kto nastaví tvár súčasnej politike.

Trocha mi chýba, že nemôžem vykríknuť jej meno, ako dnes Sajfa v rannej show. Tak skusím len takto. Iveta, ty na to máš!

7 komentárov:

jurnael povedal(a)...

typicke, knizku Ti podpise nejaky RUDO a budes sa tvarit, ze mas styky ;)

Reed povedal(a)...

ok, tak ked uz je to vonku... to nie je rudo ale reed :)))

Pecosita povedal(a)...

a to de ste ju stretli, mucky?

Nick povedal(a)...

Ta idem si tak po Poluse a zrazu ze Radicova v knihkupectve .. a tak som nakukol a kto tam nesedi .. no ona :) tak nezoznam sa s nou :D

Anonymný povedal(a)...

Vsetci rozumni ludia si zelaju, aby gspar ivanovic optiahol svoju karavanu kamsi inam, ale ci to skutocne dokazeme? gro jeho volicov nema uinternet, pozera maximalne rosamunde na markize a cita novy cas. s podporou polobozskeho roba to bude dobra pozicia pre neho...

Anonymný povedal(a)...

Nám sice momentálně padá vláda, ale Vaši oblíbenou prezidentskou kandidátku podporuje celá naše domácnost. Včetně Čočky. :-)

Nick povedal(a)...

A to uz ked aj cocka ju podporuje, tak to je super :)

Ale Jirka, tu na Slovensku zu teraz musis opatrne taketo vraviet, bo hned bude zle, ze aj Cesi podporuju Radicovu a hlupa Slovac to bude brat ako minus :)